تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):خدا را نشناخته آن که نافرمانی اش کند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860325121




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گزارش AFC از دیدار کلاسیک ایران- عربستان


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
گزارش AFC از دیدار کلاسیک ایران- عربستان
سایت رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا به بررسی دیدارهای گذشته 2 تیم ایران و عربستان پرداخته و از رویارویی آن 2 به دیدار کلاسیک فوتبال آسیا یاد کرد.


به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران به نقل از سایت رسمی AFC، با نزدیک شدن به زمان برگزاری جام ملت‌های آسیا در سال 2015، سایت رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا به بررسی دیدارهای حساس و جنجالی این مسابقات پرداخت. یکی از دیدارهایی که از نگاه AFC دارای اهمیت بالایی است تقابل 2 تیم فوتبال ایران و عربستان است.

به گفته کنفدراسیون فوتبال آسیا، بازی 2 تیم یک دیدار کلاسیک در قاره کهن است و رویارویی ایران و عربستان از جمله حساس‌ترین این بازی‌ها خواهد بود.

بر اساس این گزارش، 2 تیم هرگز با یکدیگر دیدار دوستانه نداشته‌اند و همین مطلب نشان می‌دهد چه رقابت شدیدی میان آنان برقرار است. بازی‌های ایران و عربستان از همان ابتدا دارای حاشیه و تنش‌های بسیاری بود و هرگز دوستی میان این 2 وجود نداشت.

ایران در سال 1975 برای کسب سهمیه حضور در بازی‌های المپیک 1976 کانادا در تهران میزبان عربستان بود و توانست عقاب‌ها را با حساب 3 بر صفر درهم بشکند. به این ترتیب عربستان شانس حضور در بازی‌های المپیک را از دست داد.

فقط 2 سال از این ماجرا  گذشته بود که ایران باز هم برتری خود نسبت به فوتبال عربستان را ثابت کرد. این بار در ریاض تیم ملی ایران پیروزی 3 بر صفر را تکرار کرده و سهمیه حضور در جام جهانی 1978 را بدست آورد.

اولین جدال 2 تیم در جام ملت‌های آسیا به سال 1984 برمی‌گردد. عربستان در آن دوره از مسابقات از ایران خوش‌شانس‌تر بود. عربستان در نیمه نهایی موفق به شکست ایران شده و در آن سال قهرمانی جام ملت‌های آسیا را به خانه برد.

جام ملت‌های آسیا در سال 1988 باز هم ایران و عربستان را در نیمه نهایی مقابل یکدیگر قرار داد. عربستان پیروز این بازی شده و پس از پیروزی در بازی فینال باز هم قهرمان جام ملت‌های آسیا شد.

بزرگ‌ترین رویارویی 2 تیم را می‌توان بازی سال 1993 دانست. آن بازی در دوحه قطر برگزار شد اما بیشتر ورزشگاه با هواداران عربستانی پر شده بود. هر 2 تیم برای راهیابی به مرحله پایانی جام جهانی 1994 تلاش می‌کردند. عربستان خیلی زود به 2 گل رسید اما ایران لحظه‌ای عقب‌نشینی نکرد و هر 2 گل را جبران کرد. عربستان توانست گل سوم و چهارم را هم به ثمر برساند و به این ترتیب برای اولین مرتبه به بازی‌های جام جهانی راه یافت.

سایت AFC در ادامه گزارش نوشت: سلطه ایران بر فوتبال آسیا طی سال‌های اخیر بسیار کمرنگ شده است. ایران دهه 70 میلادی یکی از قدرت‌های بدون رقیب فوتبال آسیا بود اما در دهه 80 اوضاع برای سلطه و حکمرانی فوتبال عربستان مهیا شد. پس از آن دهه 90 میلادی با تعادل و توازن میان فوتبال ایران و عربستان گذشت.

آخرین بازی ایران و عربستان در جام ملت‌های آسیا در سال 1996 برگزار شد که ایران با حساب 3 بر صفر به پیروزی رسید. البته در این دوره هم باز عربستان به قهرمانی جام ملت‌ها دست یافت.

حالا اگر در بازی‌های جام ملت‌های سال 2015 همه چیز خوب پیش برود و 2 تیم موفق به شکست حریفان شوند باز هم در مرحله نیمه نهایی مقابل یکدیگر قرار خواهند گرفت.

انتهای پیام/






تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن