واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: رضوانی: جدیترین نیاز شنا «همدلی» است
کد خبر: ۴۵۶۶۳۹
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۲ - 09 December 2014
رئیس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو گفت: جدیترین نیاز فدراسیون ما در حال حاضر «همدلی» بین اهالی آن است.
به گزارش فارس، محسن رضوانی در خصوص شرایط شنا، شیرجه و واترپلوی ایران صحبتهایی را مطرح کرده است که متن صحبتهای وی را در ادامه میخوانید:
رئیس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو در خصوص آخرین شرایط رشته شنا، رکوردشکنی ملیپوشان و مطالب طنزی که در خصوص شناگران ایران ساخته میشود، اظهار داشت: تعریف و تمجید بیخودی مخاطب را خسته میکند؛ شنا و دوومیدانی رشتههایی هستند که IOC کشورها را بر اساس این دو رشته میسنجد. به صراحت میگویم که هر کسی رئیس فدراسیون باشد به تنهایی نمیتواند شنا را به موفقیت برساند. از حدود 30 سال پیش تا کنون حدود 10 ثانیه رکوردها کاهش پیدا کرده است، اما چند سال است که رکوردها در حد چند صدم ثانیه جابجا میشود. شنا یک علم و تکنولوژی است و اگر نگاهی به رنکینگ فدراسیون جهانی داشته باشیم میبینیم که کشورهایی موفق هستند که دارای تکنولوژی برتر هستند.
وی ادامه داد: ما در رشته شنا یک ورزشکار داشتیم به نام محمد علیرضایی که مانند احسان حدادی و حسین رضازاده در بقیه رشتهها که ستاره بود و حتی عنوان چهارم آسیا را هم کسب کرد، اما این واقعیت شنای ایران نبود؛ صادقانه بگویم که در آن زمان یک تیم مربیگری جمع شدند تا این ورزشکار را به آن سطح رساندند. با واقعیت را بپذیریم که شنای ایران با حرف به جایی نمیرسد. شنا و دو و میدانی در کل کشور و مدارس استارت بخورد تا بعد از طی شدن یک پروسه 8 ساله به موفقیت برسیم.
رئیس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو خاطرنشان کرد: یک استعداد نیاز به 10 هزار ساعت کار و تلاش دارد تا به هدف خود برسد. سیستم به سمت مدالگرایی رفته، اما در ورزش پایه این اتفاق به راحتی رخ نمیدهد. بالاترین نهاد اجرایی کشور یعنی دولت باید از ورزشهای پایه و مخصوصاً شنا حمایت کند تا بتوانیم قدمهای بزرگتری را برداریم. امیدوارم مشکلات حل شود و دراین راستا به مناف هاشمی و سایر مسئولان رایزنی کردهایم.
رضوانی با بیان اینکه اگر آموزش و پرورش درگیر رشته شنا نشود نمیتوانیم اقدامات مهم انجام دهیم، عنوان کرد: میتوانیم گلخانهای عمل کنیم و تنها به چند ورزشکار توجه کنیم. اقدامات مهمی انجام دادهایم و برای مثال در مسابقات مسافت کوتاه قطر بدون پرداخت هیچ هزینهای شرکت کردیم و شناگر استقامتیمان را به این رقابتها اعزام کردیم. خیلیها گفتند که نباید این کار را بکنیم، اما من نظری متفاوت با سایرین داشتم و معتقدم که شناگران ایران در رقابتهای مختلف باید خود را نشان دهند.
وی افزود: چهل و هشتم شدن نماینده ایران شاید سوژهای باشد که برخیها با آن مطالب طنز بسازند، اما جمال چاوشیفر واقعاً دست به کار بزرگی زد و بین بیش از 100 شناگر توانست این رتبه را کسب کند. این در حالی است که به 20 نفر برتر در حال حاضر حتی نمیتوانیم فکر کنیم، چراکه در کل کشور تنها یک سکوی استارت داریم. نمیخواهم غر بزنم، اما همه باید بدانند که شرایط چگونه است و ورزشکاران ما با چه امکاناتی این نتایج را کسب میکنند.
رئیس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو با اشاره به موضوع همدلی در بین اهالی این رشتهها خاطرنشان کرد: یکی از دوستان مصاحبهای انجام داده است و گفته که چرا وقتی شنا نمیتواند مدال کسب کند به مسابقات برون مرزی اعزام میشود؛ این در حالی است که من مصاحبه چند وقت قبلتر همین دوست عزیز را در اختیار دارم که اعلام کرد اگر کسی بگوید که شنا تا قبل از 10 سال دیگر میتواند مدال بگیرد یعنی ورزش را نمیفهمد! حالا خودتان قضاوت کنید. به هر حال روال اینگونه است که همیشه تعدادی کار میکنند و تعدادی هم بیرون میمانند. تا همدلی در شنا ایجاد نشود نمیتوان کاری انجام داد. این روزها گروهی بیرون ماندهاند و میخواهند به شنا ضربه بزنند.
رضوانی با بیان اینکه مشکل سختافزار داریم، تصریح کرد: یک شناگر باید صبح و بعد از ظهر تمرین داشته باشد. برنامه ای را تدوین کردهایم و میخواهیم زودتر به اهداف خود برسیم. ما انتقاد میکنیم، اما از حق هم نباید بگذریم که دوستان وزارت ورزش نگاه مثبت به شنا دارند. قرار شده کشور را به 5 منطقه تقسیم کنیم و شرایط را به گونه ای فراهم کنیم که ورزشکاران بتوانند در دو نوبت صبح و بعد از ظهر تمرین کنند تا به موفقیت برسند. شناگرانی داریم که میتوانند با چند سال تلاش به 10 نفر برتر آسیا برسند؛ آنجا هم اختلاف رکوردها یک صدم ثانیه است.
وی با اشاره به تشکیل ستاد بازیهای آسیایی دوره آینده اظهار داشت: نیازمند امکانات هستیم و میدانیم که وزارت ورزش هم تحت فشار است. تمام دنیا رشتههای پایه تا رسیدن به قهرمانی توسط دولت حمایت میشود. در ژاپن اکثر پولها توسط دولت داده میشود، چراکه آنها به فکر سلامت جامعه هستند. برای مسابقات هم اسپانسرهای خاص خود را دارند.
وی درمورد میزبانی مسابقات واترپلوی جام باشگاههای آسیا در تهران تصریح کرد: مسابقات واترپلو جام باشگاههای آسیا بین روزهای 24 تا 29 آذر به میزبانی تهران در استخر 9دی مجموعه ورزشی شهید شیرودی برگزار میشود؛ در این رقابتها 9تیم از پنج کشور آسیایی حضور خواهند داشت. افغانستان، آلماتی و آستانا (قزاقستان)، اتحاد جده و قادسیه الخبر (عرستان صعودی)، باشگاه ورزشی قادسیه و الکویت (کویت)، شهید شهبازی زنجان و نفت امیدیه (ایران) تیمهای حاضر در این مسابقات هستند.
رضوانی با بیان اینکه سقف استخر 9 دی مشکلاتی دارد، گفت: از مسئولان تشکر میکنم، چراکه استخر 9 دی شرایط خوبی نداشت و دوستان کمک کردند تا شرایط را برای برگزاری یک دوره مسابقات آبرومند فراهم کنند. انتقاد سازنده را بیشتر از تعریف بیخودی دوست دارم؛ امیدوارم همه دست به دست هم دهیم تا این دوره از بازیهای به بهترین شکل به میزبانی تهران برگزار شود. در فدراسیون به روی همه باز است و فدراسیون خانه تمام افرادی است که در رشتههای شنا، شیرجه و واترپلو زحمت کشیدهاند. در واترپلو زودتر میتوانیم در آسیا به موفقیت برسیم و در شنا نیاز به کار بیشتر داریم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]