تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن كم خوراك است و منافق پرخور.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867804231




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جوانترین ترکیب تاریخ در فرمول یک


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
جوانترین ترکیب تاریخ در فرمول یک
کارلوس ساینز جوانترین راننده تاریخ فرمول یک به تیم توروروسو پیوست.


به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران تیم توروروسو، تیم دوم ردبول در دنیای فرمول یک از پیوستن کارلوس ساینز جونیور 20 ساله به این مجموعه خبر داد تا در کنار مکس فرشتاپن 17 ساله جوانترین ترکیب تاریخ فرمول یک را در سال 2015 تشکیل دهند.


 کارلوس ساینز جونیور چندی پیش تبدیل به جوانترین راننده برنده سری جهانی قهرمانی رنو 3.5 شد و جایزه همان عنوان اولی رانندگی آزمایشی با اتوموبیل ردبول ریسینگ در آخرین گرندپری فصل در ابوظبی بود.


وی درست در همین تست درایو بود که قرار است سال آینده پشت فرمان اتوموبیل بنشیند: 
وی گفت: وقتی دکتر هلموت مارکو ( مشاور تیم ردبول ریسینگ و رئیس برنامه توسعه رانندگان ردبول) خبر حضورم در تیم توروروسو در فصل 2015 را به من داد، نمی توانید تصور کنید که تا چه اندازه خوشحال بودم. نمی دانم چطور بابت حمایت هایی که در طول این مدت از من کرده، از او تشکر کنم. او به من کمک کرد تا رویای که همواره در زندگی ام داشتم، به حقیقت بپیوندد.


بدون شک رسیدن به جایگاه امروزی برای کارلوس آنقدرها هم آسان نبوده است. کارلوس ساینز فصلی دشوار برای رسیدن به عنوان قهرمانی رنو 3.5 داشت.


ساینز جونیور  ادامه داد: واقعاً برایم این فصل شبیه رولر کوستر بود. برای پیروزی باید تمرکزم را حفظ می کردم ولی از لحظه ای که برای شرکت در سری جهانی قهرمانی رنو 3.5 پشت فرمان اتوموبیل نشستم، می دانستم که برای اینکه شانس نشستن روی صندلی توروروسو در سال 2015 را داشته باشم باید قهرمان شوم.


 جونیور در عین حال به داشتن این رویا از کودکی اشاره می کند و اینکه برای رسیدن به این جایگاه چقدر رویا داشته.
از سوی دیگر دکتر هلموت مارکو که در راه بزرگ شدن و رسیدن کارلوس ساینز جونیور به دنیای فرمول یک نقشی کلیدی داشته اعتقاد دارد که پختگی و تعهد بالای کارلوس در راه رسیدن او به دنیای فرمول یک نقشی کلیدی داشته است.


 او با پیروزی در سری جهانی قهرمانی رنو 3.5 ما را متقاعد کرد به خصوص که موفق شد این قهرمانی را با 7 پیروزی که رکوردی برای خودش محسوب می شود به دست آورد. هیچ کس دیگری موفق نشده بود این تعداد مسابقه را با پیروزی به اتمام برساند.


 وی در دو سال اخیر به پختگی کامل رسیده است. او در طول این مدت کاری را که از او انتظار داشتیم، انجام داده و به همین دلیل باید بگویم که او انتخاب طبیعی ما بود.


اما بدون شک نمایش او در ابوظبی باعث شد تا تیم از انتخاب او مطمئن شود


جونیور افزود: تست در ابوظبی با اتوموبیل فرمول یک ردبول ریسینگ خیال ما را راحت کرد و مطمئن شدیم که انتخاب درستی انجام داده ایم. او نزدیک 100 دور با اتوموبیل زد، سرعتش خوب بود و از لحاظ تکنیکی هم اطلاعات آماری خوبی در اختیار ما گذاشت. او هر کاری که ما انتظارش را داشتیم، انجام داد و به همین دلیل می گویم که انتخاب طبیعی مان بود.


ولی برای دانستن این نکته که کارلوس ساینز جونیور تا چه اندازه رویای راننده فرمول یک شدن داشته، فقط کافی است به حرف های خودش رجوع کنیم.
وی در آخر خاطر نشان کرد: یادم نمی رود که دنیمه شب از خواب بیدار شدم تا گرندپری استرالیا را تماشا کنم. آن زمان فقط 5 سالم بود و هیچ وقت دلم نمی خواست حتی یک مسابقه را هم از دست بدهم." از آن روز 15 سال گذشته و حالا قرار است در سال 2015 او روی صندلی اتوموبیلی بنشیند که در بزرگترین رویداد ورزش های موتوری با بزرگان رقابت خواهد کرد.






تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۳ - ۲۲:۳۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن