تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز شب، موجب رضايت پروردگار، دوستى فرشتگان، سنت پيامبران، نور معرفت، ريشه ايم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804237567




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

8 راهکار ساده برای عکاسی حرفه ای با تلفن همراه


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: 8 راهکار ساده برای عکاسی حرفه ای با تلفن همراه
تار کردن عمدی بخشی از عکس توسط یک عکاس حرفه ای به شارپ بودن عکس آسیبی نمی زند و حتی می تواند نتیجه بسیار عالی داشته باشد. اگر می خواهید پرتره بیندازید، فوکوس باید روی چشم ها بوده و این ناحیه بیشترین مقدار شارپ بودن را داشته باشد.
به گزارش نامه نیوز، این روزها با قرار گرفتن دوربین های با کیفیت روی گوشی های همراه و تبلت ها، بیشتر مردم علاقه مند به عکاسی شده اند. اگر شما هم تازه به جرگه علاقه مندان به عکاسی پیوستید، با ما همراه شوید تا شما را با 8 اشتباه رایجی که از تازه کارها سر می زند، آشنا کنیم تا بتوانید از این پس عکس های حرفه ای تری را ثبت کنید.

1- رنگ ها را غیرواقعی نکنید: رنگ های اشباع و غیر واقعی هرچند که اغلب به عکس های شما زیبایی بیشتری می دهند، اما اگر پر رنگ کردن رنگ ها کمی ناشیانه انجام شود می تواند عکس شما را به یک تصویر غیرواقعی بدل کند. اگر می خواهید عکس هایتان هنگام چاپ روی کاغذ رنگ های طبیعی و زیبا داشته باشند، هرگز رنگ ها را بیش از حد اشباع نکنید، زیرا خود چاپ، قدرت رنگ ها را بالاتر می برد. پیشنهاد این است که به جای ویرایش غیرحرفه ای عکس، تلاش کنید سوژه و مکانی را انتخاب کنید که رنگ ها در آن قدرتمند هستند؛ همچنین زمانی که برای عکس انداختن انتخاب می کنید، اهمیت دارد.

2-از افکت های تاری عکس استفاده نکنید: تار کردن عمدی بخشی از عکس توسط یک عکاس حرفه ای به شارپ بودن عکس آسیبی نمی زند و حتی می تواند نتیجه بسیار عالی داشته باشد. اگر می خواهید پرتره بیندازید، فوکوس باید روی چشم ها بوده و این ناحیه بیشترین مقدار شارپ بودن را داشته باشد. اما در کل بهتر است برای داشتن یک عکس واضح و شفاف روی سوژه اصلی فوکوس کنید.

3- همیشه دوربین را به یک حالت (افقی یا عمودی) نگه ندارید: عکاسان تازه کار تنها با یک نگاه سریع به منظره، شاتر را می فشارند و عکس می گیرند، اما در آخر عکسی نصیبشان می شود که کج است. حتما هنگامی که دارید از سوژه ای عکس می گیرید، به راست بودن کامل دوربین توجه کنید. اگر سوژه ای نظرتان را جلب کرد، ابتدا بایستید، به آن نگاه کنید، درباره اش کمی بیندیشید و بهترین شکل افقی یا عمودی، بهترین فاصله کانونی و بهترین موقعیت برای ایستادن خودتان را انتخاب کنید و در آخر دکمه ثبت عکس را فشار دهید.

4-فاصله زیاد انتخاب نکنید: گاهی اوقات عکاس های تازه کار سوژه را فدای بزرگ تر کردن کادر خود می کنند و برای این که فضای بیشتری را در تصویر خود ثبت کنند نسبت به سوژه اصلی فاصله زیادی می گیرند. توصیه عکاسان حرفه ای این است که به سوژه خود نزدیک تر شوید و زاویه را عریض تر کنید.

5-کنتراست و میزان سیاهی و سفیدی را در نظر نمی گیرید: باید به عنوان یک عکاس حرفه ای کار با کنتراست، اکسپوژر و دیگر موارد را به خوبی یاد بگیرید. تلاش کنید اگر چند عکس از یک محیط مشابه می گیرید، میزان کنتراست را تغییر ندهید. بیشتر اوقات اشتباه در مقدار کنتراست ارتباط مستقیم با آن چیزی دارد که در مانیتور دوربین به نمایش در می آید.

6- استفاده بیش از حد از HDR : استفاده بیش از حد از این Mode ، باعث فاصله گرفتن رنگ ها از واقعیت می شود. این که عکسی در همه جا از تون متوسط استفاده کند، اصلا جالب نخواهد بود. این که جزئیات سایه ها فراموش شود، هیچ هایلایتی در تصویر نباشد، اصلا نتیجه جالبی نخواهد داشت؛ سعی کنید بین واقعیت و خوب بودن تعادل ایجاد کنید.

7- نداشتن سوژه: اولین ویژگی یک عکس، سوژه آن است و بهترین عکاسی ترکیب سوژه، فرم و محتواست. قبل از عکاسی به احساس و چیزهایی که به ذهن بیننده پس از دیدن عکس می رسد فکر کنید.

8-زیاد عکس می گیرید: درست است که عکس انداختن به نوعی ثبت خاطرات و لحظه هاست، اما باید بدانید که حرفه ای ها تنها عکس های خوب خود را نگه می دارند و به دیگران نشان می دهند پس شما هم اگر زیاد عکس می گیرید در نهایت آلبومی از بهترین های خود را تهیه کنید


منبع: باشگاه خبرنگاران


۱۷ آذر ۱۳۹۳ - ۲۰:۲۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 84]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن