تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دانايى سرآمد همه خوبى‏ها و نادانى سرآمد همه بدى‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860402349




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دستیابی محققان ایرانی به بیوتکنیک تکثیرماهی صاف درخلیج فارس


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: دستیابی محققان ایرانی به بیوتکنیک تکثیرماهی صاف درخلیج فارس بندرعباس - ایرنا - رییس پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان گفت: محققان برای اولین بار در کشور به بیوتکنیک تکثیرماهی صافی دست یافتند که به عنوان چهارمین گونه آبزی در خلیج فارس تکثیر شد.


به گزارش ایرنا محمد صدیق مرتضوی روز دوشنبه در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران به مناسبت هفته پژوهش اظهار داشت: دستاورد دیگر در زمینه آبزی پروری کشت انبوه جلبک ها به منظور مصارف دارویی است زیرا ریز جلبک های خلیج فارس و دریای عمان می توانند مصارف دارویی و غذایی داشته باشند.
وی ضمن اشاره به اینکه دستاورد دیگر این پژوهشکده، مولد سازی صدف لب سیاه است که ذخایر آن رو به کاهش می باشد، افزود: این صدف در کارگاه تکثیر و برای احیاء ذخایر به دریا منتقل می شود.
وی ادامه داد: تکثیر این گونه در سال های گذشته به فصل های خاصی مانند بهار و شهریور محدود می شد که اکنون می توان آنرا در تمام طول سال تکثیر کرد.
رییس پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان اظهار داشت: افزایش پست لارو میگو وانامی با مشارکت بخش خصوصی در شرایط آزمایشگاهی انجام شد.
مرتضوی با اشاره به اینکه این پژوهشکده هر ساله باید ارزیابی ذخایر آبزیان را انجام دهد، اشاره کرد: میزان قابل برداشت میگو در سال جاری بر اساس برآوردها یک هزار و 200 تن بود که در فصل برداشت نیز به همین میزان برداشت شد که در مقایسه با برداشت 650 تنی سال گذشته افزایش دو برابری را نشان می دهد.
رییس پژوهشکده خلیج فارس و دریای عمان ادامه داد: هرمزگان ذخیره بسیار مناسبی از ساردین ماهیان در مناطق جاسک ، قشم و بندرلنگه را دارا است و امکان افزایش صید این ماهیان از 30 هزار تن به 60 هزار تن در سال وجود دارد که شیلات هرمزگان نیز بر همین اساس مجوز های لازم را به صیادان داده است.
وی ضمن بیان اینکه منظور از سالانه در آمار های این پژوهشکده آبان امسال تا سال آینده است گفت: میزان قابل برداشت سالانه کف زیان تجاری خلیج فارس و دریای عمان بین 60 تا 70 هزار تن می باشد .
وی با یادآوری اینکه پژوهشکده خلیج فارس و دریای عمان از راه کنکور سراسری دانشجوی دکترای پژوهش محور جذب می کند، خاطر نشان کرد: هم اکنون هفت نفر دانشجوی دکترا پژوهش محور در این پژوهشکده مشغول به تحصیل هستند.
مرتضوی بیان کرد: این افراد در رشته های زیست شناسی دریا با گرایش بوم شناسی ، زیست شناسی دریا با گرایش آلودگی و شیلات گرایش فراوری محصولات شیلاتی مشغول به تحصیل هستند.
رییس پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان در بخش دیگری اضافه کرد: شش عنوان دوره آموزشی ترویجی برگرفته از طرح های تحقیقاتی برای جامعه هدف که بیشتر صیادان و بهره برداران در بخش صید و آبزی پروری اند برگزار شد.
مرتضوی اشاره کرد: همچنین چهار دوره آموزشی کوتاه مدت در مدت یاد شده برگزار گردید و همچنین سه مورد اختراع ظرف مدت زمانی یک و نیم سال گذشته ثبت شد.
وی اظهار داشت: این اختراع های ثبت شده شامل ژن گونه های میگو ، ثبت ژن گونه های فیتو پلانگتون خلیج فارس و دریای عمان و روش کِشت و خالص سازی ریز جلبک ها است.ک/3
8144/668


17/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن