محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1846224682
«نباید همایش برگزار کنیم/برای شفاف سازی، کارهایی کرده ایم/بخش خصوصی قدرت ندارد»
واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: «نباید همایش برگزار کنیم/برای شفاف سازی، کارهایی کرده ایم/بخش خصوصی قدرت ندارد»
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: نخستین تصمیم مهم برای همایش ملی ارتقای سلامت اداری و مبارزه با فساد، این است که دیگر چنین همایشی برگزار نکنیم. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، آقای لاریجانی در نوبت عصر همایش ملی ارتقای سلامت اداری و مبارزه با فساد گفت: خیلی لزومی نمی دیدم که در این همایش شرکت کنم اما چون از دفتر معاون اول رئیس جمهور پیگیر حضورم بودند، حضور یافتم.
وی افزود: نخستین تصمیم مهم این همایش باید این باشد که دیگر همایشی با این عنوان برگزار نکنیم و به جای آن صاحبنظران و نخبگان در نشست هایی تخصصی، راه های جلوگیری از فساد را مطرح کنند.
رئیس مجلس گفت: اگر زمانی نیاز بود در کلان تصمیماتی بگیریم، آن وقت می شود جلساتی در سطوح دیگر گذاشت.
آقای لاریجانی، با اشاره به اینکه هم اکنون تا حد زیادی از لحاظ قانون گذاری و مقررات، راه برایمان باز است، افزود: البته در بحث مبارزه با فساد، اقداماتی در دستگاههای نظارتی مانند دیوان محاسبات، کمیسیون اصل 90 ، سازمان بازرسی کل کشور و دستگاههای قضایی و اجرایی انجام شده است .
وی گفت: از دید من، ستادی که برای این امر تشکیل شده، در این دولت بهتر از قبل عمل کرده است و جلسات این ستاد به طور منظم با حضور آقای جهانگیری برگزار می شود که جای تشکر دارد.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: درباره مبارزه با فساد، چند رکن وجود دارد، نخست شفافیت؛ دوم عدم انحصارات؛ و سوم، عدم تبعیض است و اینها ارکان سالم سازی در نظام دیوانی کشور است.
آقای لاریجانی افزود: ما در زمینه شفاف سازی کارهایی کرده ایم که نمونه های آن، تصویب قانون سلامت اداری و تصویب آئین نامه های آن در دولت است.
دکتر لاریجانی افزود: همچنین قوانین دولت الکترونیک، تسهیل فضای کسب وکار و مبارزه با پولشویی نمونه هایی از شفاف سازی در نظام دیوانی است که از این نظر گام هایی برداشته شد هر چند کامل نیست.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در زمینه عدم انحصار نیز سیاست های اصل 44 تصویب و این قانون ابلاغ شد اما این قانون هم ناقص و هم غلط اجرا شد.
وی افزود: مشکل مهم این است که امروز بخش خصوصی قدرت رقابت در حوزه اقتصاد را ندارد و ممکن است انحصارات از یک شکل به شکل دیگر درآمده باشد و به هر حال دستگاه های حکومتی که تسلط دارند در آن نفوذ زیادی دارند .
لاریجانی گفت : موارد زیادی در این زمینه وجود دارد که اجرای اصل 44 هم ناقص و هم غلط اجرا شد مثلاً اینکه ما پالایشگاه را به وزارت دفاع بدهیم معنای این چیست ؟ یا مثلاً پتروشیمی را واگذار کنیم و یا مثلاً بنیاد شهید بانک داشته باشد این چه نوع خصوصی سازی است؟ یا دامداری و مرغداری داشته باشیم یا بسیاری از بانکها شرکت های بزرگ داشته باشند معلوم است وقتی بانک شرکت های بزرگ داشته باشد وقتی می خواهد وام بدهد ابتدا به آنها وام می دهد لذا بخش خصوصی نمی تواند با اینها رقابت کند.
وی افزود: مسئله انحصارات بسیار است و خود عامل تبعیض در کشور شده است و فکر نمی کنم بخش خصوصی به صورت عادی بتواند با آنها رقابت کند و تا رقابت به صورت منطقی و شفاف وجود نداشته باشد ، فساد در آن است .
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: هر بنگاه اداری در کشور برای خود بنگاه های اقتصادی درست کرده است و این یک اشکال برای فضای رقابتی در کشور ایجاد می کند.
وی افزود: البته این به هم ریختگی در کار کشور در دولت قبل به وفور دیده می شد و یکی از اشکالات کشور به هم ریختگی در امور است که البته دولت کنونی قبول دارد باید جلوی این به هم ریختگی را بگیرد و اقدامات اجرایی روشنی باید انجام دهد تا فضای کشور فضای برابری از نظر رقابتی باشد.
لاریجانی گفت: مسئله دیگر رکود و عدم رونق اقتصادی است که عامل دیگر فساد است.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: رشد تولید و رونق اقتصادی یکی از مسائل مهم برای مبارزه با فساد است.
آقای لاریجانی افزود: اگر شرایط کشور اینگونه باشد که فقر داشته باشیم، فساد عمومی و رشوه در کشور پدید می آید.
وی گفت: اکنون در دولت، افراد کارآزموده ای هستند و وزرای باتجربه ای حضور دارند و معاون اول رئیس جمهور نیز از جمله نیروهای اجرایی در کشور است که این موضوع را به خوبی درک می کند.
آقای لاریجانی با بیان اینکه بانک ها امروز مشکلی مهم در توسعه اقتصادی هستند ، افزود: ما نمی توانیم رونق اقتصادی در بنگاه ها ایجاد کنیم در حالی که بانک ها به شرکت های خود تسهیلات بدهند و حال تولید را درک نکنند.
وی یکی از بخش های معوقات بانکی را معوقات تولید کنندگان واقعی دانست و گفت: این افراد تقصیری ندارند چرا که وقتی به یکباره قیمت دلار از هزار تومان به 3 هزار تومان می رسد سرمایه در گردش آنان از بین می رود و باید زیر بغلشان را گرفت.
لاریجانی افزود: البته برخی افراد از بانک ها تسهیلات و پول دریافت کردند اما در کار دیگری از آن استفاده کردند که باید با آنان برخورد شود اما ما برای همه یک نسخه می نویسیم.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: یک بار دیگر نیز در کنفرانسی گفتم که باید در استانها ستاد اجرایی با حضور استاندار ، مسئولان اطلاعات ، بانک ها و صنعت تشکیل شود و شرکت هایی را که برای ماندگاری به سرمایه در گردش نیاز دارند از صف افراد سوءاستفاده گر جدا کنند.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ما در قانون و برنامه، این اختیار را به دولت داده ایم که اگر کسی تولیدکننده واقعی بود می تواند معوقاتش را تقسیط کند و به تولیدکنندگان واقعی که مشکل دارند بخشودگی اعطا و به مشکلاتشان رسیدگی شود.
آقای علی لاریجانی افزود: تولیدکنندگانی که با مشکل مواجه میشوند مجبورند برای اینکه سرمایه در گردش ایجاد کنند، یا به فساد بیفتند یا تعطیل کنند و این حسن برای کشور نیست که تولیدکننده ترجیح دهد که تعطیل کند و اوراق مشارکت بخرد و بگوید خب حالا که تولید نشد با خرید اوراق مشارکت یک سود مشخصی بدون مالیات به دست می آید.
وی گفت: باید تولیدی در کشورمان راه بیفتد که بتوانیم جلو فساد را بگیریم و من فکر می کنم مسئولان اجرایی کشور که در اجرا سابقه دارند باید فرمولی تهیه کنند و افرادی را که امور تولیدی واقعی هستند و معوقه دارند و یا کسانی که سوء استفاده کردند جدا کنند.
لاریجانی افزود: امروز به خاطر تحریم ها و مشکلاتی که در دولت قبل به وجود آمد باید زیر بغل تولیدکننده، چه دامدار، چه کشاورز و چه صنعتگر را بگیریم و کمکشان کنیم وگرنه تولید راه نمی افتد و تا تولید راه نیفتد وضع اقتصادی همین است مهمترین عامل همین است و باید همتمان را روی این مسئله بگذاریم.
رئیس مجلس گفت: نکته سوم مسئله کوچک شدن دولت است و اینکه دولت می خواهد کوچک سازی کند و دولت الکترونیک شود و جلو استخدام ها را بگیرد تا دولت چابک شود این امری است که خیلی باید به دولت کمک کنیم تا بتواند این کار را انجام دهد.
وی افزود: چند روز پیش وزیر آموزش و پرورش گزارش می داد که تلاش کردم استخدام نکنم و با وضع موجود مشکلات را حل کنم و ما باید به اینها کمک کنیم.
لاریجانی ادامه داد: اینکه ما 300 هزار یا 500 هزار را استخدام کنیم خب هر چه بودجه داریم خرج اینها می شود و برای عمران چیزی نمی ماند مانند همین وضعی که امروز هست.
رئیس مجلس گفت: چرا باید بودجه عمرانی در کشور نداشته باشیم؟ با این بافت دولتی و نیمه دولتی که در اقتصاد هست موتور تولید در کشور راه نمی افتد.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: چابک و کوچک شدن دولت به تغییر شرایط کشور کمک می کند .
دکتر لاریجانی افزود : باید از انباشت قانون جلوگیری کنیم و ما موضوع تنقیح قوانین را به طور جدی پیگیری می کنیم.
وی گفت : دولت نیز در این باره کمک می کند، دولت قبلی که کمک نمی کرد و دستور داده بودند دستگاه ها همکاری نکنند .
لاریجانی افزود : اگر این موضوع روشن شود خلاء های قانونی روشن و به عنوان مثال معلوم می شود که از مجموع قوانین چه میزان آن نسخ شده است.
وی گفت : همچنین مشکلات از نظر خلاءهای قانونی و گاه فراری که صورت می گیرد، نیز روشن می شود .
لاریجانی افزود: نکته چهارم مسئله بازدارندگی و جلوگیری از فساد و جرم است و ما به این موضوع در کشور کمتر توجه کرده ایم .
وی گفت: با فساد و جرایم ، سخت افزارانه برخورد می کنیم و این مشکلاتی دارد.
لاریجانی افزود: در همه کشورهایی که نظم و نسق درستی دارند و توسعه را جدی انجام می دهند، وزن اصلی کار را بر پیشگیری قرار می دهند و باید بپذیریم در این باره عقب هستیم .
وی با اشاره به سفرش به کشور ژاپن گفت : این کشور حدود 120 میلیون جمعیت دارد و سالی حدود 200 هزار پرونده در دستگاه قضایی آن رسیدگی می شود که مدت زمان رسیدگی به پرونده ها نیز حدود 6 ماه است .
لاریجانی افزود: آن گونه که گزارش می دهند ما با حدود 75 میلیون جمعیت سالانه 7 تا 8 میلیون پرونده قضایی داریم.
وی گفت: هنگامی که علت را از مسئولان قضایی ژاپن پیگیری کردم، پاسخ دادند که ما در موضوع پیشگیری وقت صرف کردیم .
لاریجانی افزود: در آنجا از دوره آموزش و پرورش به کودکان آموزش می دهند که قانونمند زندگی کردن مسئله اصلی است .
وی گفت : ما در این باره کم کار کرده ایم و باید جایی برای جلوگیری از فساد و جرم فکری کند.
رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: باید جایی برای جلوگیری از فساد و جرم فکر کنیم، حالا مشکل چیست؟
آقای لاریجانی افزود: در قانون اساسی آمده است در وظایف قوه قضاییه پیشگیری از جرایم دو قرائت دارد، یکی از علل نزدیک را مربوط به قوه بدانیم و علل دیگر هم مربوط به قوه قضاییه بدانیم و این علل دوم شامل خیلی از مسائل قوای دیگر هم می شود لذا قوه مجریه هم می گوید این بخشی از وظایف ماست بنابراین باید کار رسانهای و آموزشی و اقتصادی برای پیشگیری از جرم انجام دهد.
وی اضافه کرد: حالا فرض کنیم مربوط به سه قوه است خب سامانش دهید، حال سامان نیافته است، چون هر قوه می گوید این مال من است، مال هیچ کسی نیست، مال حکومت است چون در ساختار قانون اساسی آمده که سه قوه مجزا هستند، ما این مسئله را اینقدر جدی گرفتیم که نتوانستیم به این موضوع بپردازیم.
وی گفت: این باید جایگاهی پیدا کند سازمان مطالعه در مورد جلوگیری از فساد و جرم که مربوط به همه قوا باشد و در رأس آن هم هر قوهای ورود داشته باشد ما نمیتوانیم، اولویت قوای ما این نیست، مگر ما چقدر وقت داریم، من در هر هفته حدود 35 ساعت در شوراها، جلسه علنی شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی مجازی هستم و علی القاعده وضع رئیس جمهور از ما ناجورتر است، وزرا هم همینطور، بعد یک سری ملاقاتهای خارجی اضافه می شود و اگر حادثه در منطقه پیش بیاید جلسه می گذرانند، در نتیجه این موضوع که رکن اصلاحات در کشور است جایی نیست که متمرکزش کنیم.
رئیس مجلس افزود: هر قوه نمی تواند برای خود این کار را بکند، این مسئله فراقوهای است باید بتواند رسانهها را سیاستگذاری کند و بخش های آموزشی و قضایی سیاستگذاری شود و همه با هم در این قضیه وارد شوند.
لاریجانی گفت: خیلی وقت ها چیزهایی هست ما وقتی ولایت فقیه داریم برای همین بن بست هاست.
وی افزود: قانون تعزیرات چگونه به وجود آمد، چگونه قوه مجریه این کار را انجام می دهد، علی القاعده کار قوه قضاییه است ولی بررسی و گفته شد که باید در اختیار قوه مجریه قرار گیرد پس می شود علاجش کرد.
ایجاد سازمان و جایگاهی برای پیشگیری از فساد و جرم
رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با تاکید بر لزوم ایجاد سازمان و جایگاهی برای پیشگیری از فساد و جرم در کشور گفت : ایجاد چنین سازمانی موجب مساعی مشترک بین قوا خواهد بود و در صورت بی توجهی به این موضوع مهم، مشکلات همچنان باقی خواهد ماند .
آقای لاریجانی با اشاره به اینکه در مقوله برخورد با فساد و جرم در کشور باید زیربنای آنها را از نظر مسائل فرهنگی و آموزشی اصلاح کنیم تصریح کرد : این امر در موضوعات دیگری همچون محیط زیست هم صدق می کند چرا که پرداختن به این مسائل نیاز به آموزش دارد .
رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین لزوم توجه بیشتر رسانه ها در کمک به این روند را خاطر نشان کرد.
آقای لاریجانی همچنین خواستار اصلاح نوع رفتار مبارزه با فساد در کشور شد و در این زمینه بر همکاری تمام سازمانها و قوا تاکید کرد .
رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد ، مخالف ستادهای مبارزه با فساد نیستم اما افرادی در این ستادها شرکت می کنند که کار زیاد دارند.
لاریجانی افزود: این ستادها برای سیاست گذاری های کلان مناسب هستند اما برای انجام کار عملیاتی مناسب نیستند.
وی گفت: سازمان بازرسی کل کشور فسادی را پیدا می کند اما فاصله میان این سازمان با جایی که این فساد را پیگیری می کند زیاد است و حساسیت های متفاوتی نیز وجود دارد.
لاریجانی با اشاره به این که بررسی برخی پرونده ها سه یا چهار سال به طول می انجامد گفت: اگر یک پرونده دو یا سه ماهه نهایی شود مطلوب است و در این شرایط اعتماد مردم نیز جلب می شود اما اگر سرعت در بررسی پرونده نباشد اعتماد مردم نیز سلب خواهد شد و اثر مخرب خود را در افکار عمومی خواهد گذاشت.
وی افزود: سازمان بازرسی کل کشور ، دادگاه رسیدگی کننده ندارد تا مانند دیوان محاسبات که دادگاه هایی از سوی قوه قضائیه در آن بوجود آمده، خود بررسی کننده فساد باشد و در این شرایط موضوع فساد به سرعت انتقال داده می شود ضمن آنکه دغدغه ها و حساسیت های اصلی نیز کم نمی شود.
لاریجانی گفت: ما آمادگی آن را داریم که اگر در این زمینه قانون گذاری لازم است انجام دهیم تا بتوانیم در زمینه مبارزه با فساد کمک کننده باشیم.
رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین ابراز امیدواری کرد این همایش بتواند با یک نگاه کلان به حل مسائل کشور به ویژه در بعد مبارزه با فساد راهکارهای جدی پیشنهاد دهد.
دوشنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۷:۳۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]
صفحات پیشنهادی
همایش طرح ارتقای ایمنی راكبان موتور سیكلت درشهرستان فردیس برگزار شد
همایش طرح ارتقای ایمنی راكبان موتور سیكلت درشهرستان فردیس برگزار شد خبرگزاری پانا چهارمین همایش طرح ارتقایایمنی راكبان موتور سیكلت استان البرز در مدرسه مرحومه حجره در روستای فرخ آباد زیبا دشت شهرستان فردیس با حضورفرماندار مسئولان استانی شهرستانی و محلی برگزارشد ۱۳۹۳ سه شنبهدبیر همایش حسابداران اعلام کرد اهداف برگزاری همایش حسابداران، شفافیت اطلاعاتی و کارایی اقتصادی
دبیر همایش حسابداران اعلام کرداهداف برگزاری همایش حسابداران شفافیت اطلاعاتی و کارایی اقتصادیسید علی حسینی مدیرعامل بورس انرژی ایران به عنوان دبیر همایش حسابداران شفافیت اطلاعاتی و کارایی اقتصادی اهداف برگزاری این همایش را اعلام کرده است به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فاربا همکاری انجمن عکاسان قم صورت میگیرد برگزاری بخش عکس نخستین همایش بینالمللی میراث مشترک ایران و عراق
با همکاری انجمن عکاسان قم صورت میگیردبرگزاری بخش عکس نخستین همایش بینالمللی میراث مشترک ایران و عراقمسئول بخش عکس اولین همایش بینالمللی میراث مشترک ایران و عراق گفت مسابقه غیر رقابتی عکس ایران و عراق همراه با جوائز ارزنده با همکاری انجمن عکاسان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قبا حضور معاون حقوقی رئیس جمهور در اراک نخستین همایش حقوق شهروندی، بایدها و نبایدها برگزار میشود
با حضور معاون حقوقی رئیس جمهور در اراکنخستین همایش حقوق شهروندی بایدها و نبایدها برگزار میشودمدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی از برگزاری نخستین همایش حقوق شهروندی بایدها و نبایدها با حضور معاون حقوقی رئیس جمهور در اراک خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از اراک غلامردبیر همایش ملی کانونهای کارآفرینی همدان مطرح کرد همافزایی بخش خصوصی و دولتی زمینهساز اجرای اصل 44 قانون اسا
دبیر همایش ملی کانونهای کارآفرینی همدان مطرح کردهمافزایی بخش خصوصی و دولتی زمینهساز اجرای اصل 44 قانون اساسیدبیر همایش ملی کانونهای کارآفرینی استان همدان گفت تشکلهای بخش خصوصی باید با کمک گرفتن از ظرفیت دولت کشور را به سمت اجرای اصل 44 قانون اساسی پیش ببرند به گزارش خبرگارز ناشی از صادرات بخش خصوصی نباید به سیستم بانکی وارد شود
پژوهان ارز ناشی از صادرات بخش خصوصی نباید به سیستم بانکی وارد شود پژوهان گفت بخش خصوصی از امتیازاتی که بخش دولتی دارد بیبهره و ارز حاصل از صادرات آنها نباید به سیستم بانکی وارد شود جمشید پژوهان کارشناس اقتصادی و رئیس سابق شورای رقابت در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگادر راستای استفاده بهینه از منابع گاز طبیعی انجام شد برگزاری همایش آموزش مصرف ایمن و بهینه گاز توسط پتروشیمی خر
در راستای استفاده بهینه از منابع گاز طبیعی انجام شدبرگزاری همایش آموزش مصرف ایمن و بهینه گاز توسط پتروشیمی خراسانهمایش آموزش مصرف ایمن و بهینه گاز طبیعی با مشارکت شرکت پتروشیمی خراسان شرکت گاز استان آموزش و پرورش خراسان شمالی برگزار شد به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد به نقل ازنخستین همایش حقوق و نقش بسیج در پیشگیری از تخلفات و جرایم برگزار شد
نخستین همایش حقوق و نقش بسیج در پیشگیری از تخلفات و جرایم برگزار شد تهران - ایرنا - نخستین همایش حقوق و نقش بسیج در پیشگیری از تخلفات و جرایم در ناحیه مقاومت سلمان فارسی سپاه محمد رسول الله ص برگزار شد به گزارش خبرنگار ایرنا نخستین همایش حقوق و نقش بسیج در پیشگیری از تخلفاتبا حضور رئیس ستاد اجرایی زکات خراسان جنوبی همایش تجلیل از عاملان زکات بخش مود برگزار شد
با حضور رئیس ستاد اجرایی زکات خراسان جنوبیهمایش تجلیل از عاملان زکات بخش مود برگزار شدهمایش تجلیل از عاملان زکات شهر مود با حضور رئیس ستاد اجرایی زکات خراسان جنوبی برگزار شد به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند همایش تجلیل از عاملان زکات شهر مود صبح امروز با حضور امام جمعه شهر مودستاد اجرایی فرمان امام: همانند یک بخش خصوصی ما مالیات داده ایم
ستاد اجرایی فرمان امام همانند یک بخش خصوصی ما مالیات داده ایمسید مصطفی سید هاشمی ما هیچ فعالیتی در ستاد نداریم که همانند یک بخش خصوصی مالیات آن را پرداخت نکنیممعاون برنامه ریزی و توسعه اقتصادی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام ره در خصوص مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی جهت لغو معافیتثمربخش: مازندران کارنامه درخشانی در میزبانی دارد/برای برگزاری لیگ جهانی آماده ایم
ثمربخش مازندران کارنامه درخشانی در میزبانی دارد برای برگزاری لیگ جهانی آماده ایم رئیس هیأت کشتی استان مازندران معتقد است همواره در برگزاری مسابقات مختلف این استان عملکرد و کارنامه موفقی از خود به جای گذاشته است علی اصغر ثمربخش در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران با بیانهمایش «ماهواره، تربیت با رویکرد آگاهیبخشی» برگزار میشود
همایش ماهواره تربیت با رویکرد آگاهیبخشی برگزار میشودهمایش ماهواره تربیت با رویکرد آگاهیبخشی در ۵ محور نظیر ماهواره و تربیت ماهواره و خانواده ماهواره و مراحل تربیت ماهواره و سبک زندگی ماهواره و وظایف مبلغان و نهادهای دینی و فرهنگی برگزار میشود به گزارش خبرگزاری فچهارمین همایش طرح ارتقای ایمنی موتورسوران در استان البرز برگزار شد -
چهارمین همایش طرح ارتقای ایمنی موتورسوران در استان البرز برگزار شد فردیس - خبرگزاری مهر چهارمین همایش طرح ارتقای ایمنی موتورسیکلت سواران استان البرز به منظور فرهنگ سازی و ارتقای دانش ایمنی راکبین موتور سوار در فردیس برگزار شد به گزارش خبرنگار مهر چهارمین همایش طرح ارتقای ایمنیضرورت احیای اقتصاد به وسیله بخش خصوصی
جمعه ۱۴ آذر ۱۳۹۳ - ۰۸ ۵۷ عضو اتاق بازرگانی ایران تاکید کرد 85 درصد اقتصاد کشور در اختیار بخش حاکمیتی و 15 درصد در دست فعالان بخش خصوصی است و این نشاندهنده آن است که جدیت و قاطعیتی برای واگذاری امور به بخش خصوصی وجود ندارد محمدلاهوتی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد قوانیبه میزبانی بابل همایش متولیان برتر اماکن متبرکه مازندران برگزار میشود
به میزبانی بابلهمایش متولیان برتر اماکن متبرکه مازندران برگزار میشودرئیس اداره اوقاف بابل گفت همایش متولیان برتر 300 اماکن متبرکه مازندران به میزبانی بابل برگزار میشود بهگزارش خبرگزاری فارس از بابل جعفر صفری عصر امروز در مراسم برگزاری سیوهفتمین دوره از مسابقات استانی قرآننخستین همایش ملی رفاه اجتماعی برگزار می شود
معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون نخستین همایش ملی رفاه اجتماعی برگزار می شود تهران - ایرنا - معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی از برگزاری نخستین همایش ملی رفاه اجتماعی در روزهای 18 و 19 آذرماه که با حضور مسئولان و کارشناسان اقتصادی و اجتماعی در محل وزارت کار برگزابازی پرسپولیس-ذوبآهن نباید بدون تماشاگر برگزار شود خوردبین: داور پنالتی ما را نگرفت/مستحق باخت نبودیم
بازی پرسپولیس-ذوبآهن نباید بدون تماشاگر برگزار شودخوردبین داور پنالتی ما را نگرفت مستحق باخت نبودیمسرپرست تیم فوتبال پرسپولیس گفت داور در بازی امروز مقابل نفت یک پنالتی به سود پرسپولیس نگرفت به گزارش خبرگزاری فارس محمود خوربین پس از شکست 2 بر یک در مقابل نفت تهران اظهار داش-
گوناگون
پربازدیدترینها