تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دانايى سرآمد همه خوبى‏ها و نادانى سرآمد همه بدى‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816675795




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هوای پاک وارد مجلس شد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: هوای پاک وارد مجلس شد تهران-ایرنا-معاون رییس جمهوری و رییس سازمان حفاظت محیط زیست گفت:لایحه هوای پاک در دولت به تصویب رسیده و در دستور کار مجلس قرار دارد.


به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، معصومه ابتکار روز دوشنبه در هفتمین همایش ملی و نمایشگاه تخصصی مهندسی محیط زیست با بیان اینکه لایحه هوای پاک نیز در دستور کار مجلس قرار دارد، گفت: این لایحه بازنگری قانون آلودگی هوا است که در دو دهه گذشته تهیه شده بود.
وی افزود:لایحه خاک نیز در دو بخش اصلی آلودگی و تخریب تهیه شده و بخش های حفاظت، مدیریت و ارزش گذاری اقتصادی به تصویب رسیده و یک بخش قانونی آن برای تصویب نیازمند رایزنی با نهادهای مختلف و کمیسیون لوایح دولت است.
وی افزود: ارزیابی حلقه اتصال توسعه و محیط زیست است و هرچه علمی تر انجام شود در داشتن توسعه پایدار موفق تر خواهیم بود.
ابتکار گفت: لایحه ارزیابی زیست محیطی در دولت تهیه شده و اکنون در دستور کار مجلس قرار دارد که امیدواریم هرچه زودتر به تصویب برسد.
وی افزود: ارزیابی زیست محیطی برای ما یک راهبرد است که هرچه علمی تر انجام شود و از دانش روز دنیا در آن به کار برده شود قطعا در داشتن توسعه پایدار موفق تر خواهیم بود.
ابتکار در ادامه به معضلات محیط زیستی در کشور اشاره کرد و گفت: زمین خواری یکی از این مشکلات است که خوشبختانه در سه ماه گذشته موفق به آزادسازی بیش از 700 هکتار از عرصه های طبیعی شده ایم.
معاون رییس جمهوری گفت: همچنین فقدان دقت لازم در برخی پژوهش ها و گزارش های ارزیابی زیست محیطی یکی دیگر از این مشکلات است که باید با جدیت به آن پرداخته شود.
وی تاکید کرد: رعایت اخلاق و اصول علمی در ارزیابی های زیست محیطی بسیار جدی است که نقش دانشگاهیان در این زمینه بسیار پررنگ است.
ابتکار گفت:شورای پژوهش در سازمان حفاظت محیط زیست فعال است و در تمام حوزه های تخصصی فعالیت می کند. همچنین این شورا در استان ها نیز ایجاد شده است.
وی افزود:در سال 84 طرح حفاظت از 100 منطقه حفاظت شده و پارک ملی تهیه و تکمیل شده بود و در سال های گذشته به جای اجرایی شدن متوقف شد اما از سال گذشته این طرح ها بازنگری و عملیات اجرایی آنها آغاز شد که بر این اساس با 10 استان مختلف تفاهمنامه امضا کرده ایم.
وی ادامه داد: مدیریت دانش بنیان مناطق حفاظت شده را در دستور کار داریم که با همکاری دانشگاهیان و پژوهشگران انجام خواهد شد.
وی به ارتباط سازمان محیط زیست با مراکز دانشگاهی اشاره کرد و گفت: بر این اساس تفاهمنامه ای برای امضا بین سازمان محیط زیست و وزارت علوم تهیه شده که مراحل نهایی خود را می گذراند که به زودی بین دو نهاد به امضا خواهد رسید.
وی گفت: در این تفاهمنامه به ایجاد رشته های مربوط به محیط زیست تاکید شده است، بیشتر موضوعات زیست محیطی از نظر دانشگاهی بین رشته ای است اما در بسیاری از موضوعات مرتبط با محیط زیست هم رد پای پژوهشی و دانشگاهی دیده نمی شود.
ابتکار ادامه داد: برای حل این مشکل در نظر داریم علاوه بر اینکه دروس عمومی را حتی در قالب درس اختیاری پیشنهاد دهیم، مباحث علمی محیط زیستی را همگام با دنیا در دروس دانشگاهی لحاظ کنیم.
ابتکار به استفاده از انرژی نو در کشور اشاره کرد و گفت: استفاده از انرژی های نوین یکی از مسیرهای جدی برای حل معضلات محیط زیستی است که استفاده از فناوری های نوین به کارگیری صحیح آن در کشور الزامی است.
ابتکار افزود: براساس ساختار فعلی کنوانسیون تغییرات آب و هوا در تقسیم بندی پروتکل کیوتو وظایفی در زمینه انرژی های نوین برعهده ایران گذاشته شده که معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری پیگیر موضوع است.
وی تاکید کرد:مصرف انرژی در کشور ما بسیار غیراقتصادی و غیرمحیط زیستی است و مصرف انرژی در کشور ما پنج برابر کشورهای توسعه یافته است که نتیجه آن آلودگی هوا و گازهای گلخانه ای است.
ابتکار تاکید کرد: رویکرد بودجه سال 93 و 94 در بحث فناوری های نوین درخصوص بهینه سازی مصرف سوخت بسیار جدی است که جای امیدواری است.
معاون رییس جمهوری در ادامه به شرایط آبی کشور اشاره کرد و گفت: بیشترین تعداد سد در کشور ما وجود دارد و این بدترین نوع مدیریت منابع آب است زیرا کشوری که 75 درصد آب آن تبخیر می شود نباید شیوه مدیریت منابع آبی آن با استفاده از سد باشد.
ابتکار در مورد عوارض صنایع آلاینده گفت: در قانون مالیات بر ارزش افزوده در ماده 38 تبصره ای وجود دارد که براساس آن عوارض آلایندگی از صنایع آلاینده دریافت می شود که تشخیص این صنایع برعهده سازمان محیط زیست است و این سازمان سالانه گزارشی را تهیه و به سازمان امور مالیاتی تقدیم می کند.
وی ادامه داد: عوارض گرفته شده تاکنون به شهرداری داده می شد و پیشنهاد دادیم تا در بودجه سال 94 سهمی برای تقویت پایش و دستگاه های سنجش آلاینده ها در تهران اختصاص یابد.
علمی (3) ** 9014 ** ل.ا**1440


17/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن