تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):نیکوترین مردم از نظر ایمان، خوش خلق‌ترین و با لطفترین آنها نسبت به اهل خویش است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798490278




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سامانه پژوهشی مازندران گامی بزرگ در توسعه پژوهش


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: سامانه پژوهشی مازندران گامی بزرگ در توسعه پژوهش پایگاه خبری هراز نیوز به نقل از مدیرکل پژوهش و آموزش استانداری مازندران نوشت : سامانه پژوهشی مازندران گامی بزرگ در توسعه پژوهش است.


این پایگاه خبری به نقل از "لطف الله آجدانی"نوشت : به منظور ” تسهیل دسترسی به اطلاعات پژوهشگران و فعالیت های پژوهشی آنها” ،” جلوگیری از انجام پژوهش های تکراری” ، ” نشر وگسترش نتایج پژوهش ها “و” تجاری سازی دستاوردهای پژوهشی و نوآوری” در سطح استان، در سال 1389 ، سامانه اطلاعات پژوهشی مازندران (به آدرس اینترنتی http://www.bpmz.ir ) از سوی دفتر آموزش و پژوهش استانداری راه اندازی شد.
وی افزود: در این سامانه پژوهشگران با درج کد ملی شروع به ثبت اطلاعات خود می نمایند، البته پژوهشگرانی می توانند اطلاعات خود را در این سامانه ثبت نمایند که بومی مازندران بوده و حداقل دارای یکی از شرایط ذیل باشند:
الف – محل تولد آنها استان مازندران باشد
ب- محل اشتغال آنها در استان مازندران باشد
ج- با کارفرمایی یکی از نهاد های استانی، مجری یک پروژه پژوهشی شده باشند
مدیر کل آموزش و پژوهش استانداری افزود: شاخص های پژوهشی (مشخصات کلیه پروژه های پژوهشی، مقالات چاپ شده در نشریات و همایش ها، چاپ کتاب ، اکتشاف- نوآوری- اختراع و اثر بدیع هنری، احراز رتبه برجستگی، برگزاری گردهمایی و برپایی نمایشگاه، مسئولیت در نشریات، طراحی و راه اندازی آزمایشگاه، داوری ها، عضویت در انجمن های علمی- ملی و بین المللی و…) و همچنین گزارش ساز هوشمند اجزای اصلی این سامانه محسوب می گردند.
آجدانی ویژگی هایی که سامانه اطلاعات پژوهشی مازندران را از سایر سامانه های مشابه پژوهشی مجزا ساخته به شرح ذیل اعلام کرد:
الف- امکان حذف، ویرایش و ایجاد فرم جدید در هر لحظه با توجه به دستورالعمل ها و آیین نامه های ابلاغی.
ب - امکان حذف و ویرایش هر فیلد در هر فرم در هر لحظه و اضافه کردن فیلد جدید با فرمت های فیلد ساده، فایل، تاریخ، فهرست ساده و فهرست پیشرفته.
ج - ساخت فرمول های متنوع در سامانه به صورت ساده و شرطی برای هر یک از شاخص های پژوهشی و امکان ویرایش و افزودن یک شرط جدید
د - محاسبه امتیازات برای فرم های 15 گانه در کوتاهترین زمان
هـ- امکان دریافت انواع گزارش های معمولی، آماری، ماتریسی و نموداری از کلیه فعالیت های پژوهشی ثبت شده در سامانه با امکاناتی از قبیل شرط گذاری روی فیلدها، مرتب سازی، گروه بندی و … .
و- به روزرسانی لحظه ای فیلدهای نرم افزار گزارش ساز موجود برروی سامانه با توجه به آخرین تغییرات ایجاد شده در هر فرم
وی ادامه داد: درسال 1393 برای سومین بار، توسعه سامانه اطلاعات پژوهشی مازندران در دستور کار این دفتر قرار گرفته و بخش هایی از طرح جامع پژوهشی مازندران که ارتباط مستقیمی با فرآیند انجام فعالیت های پژوهشی دارد، در حال مکانیزه شدن است تا همه ذینفعان اعم از پژوهشگران حقیقی، دانشگاه ها، مراکز پژوهشی و دستگاه های اجرایی بتوانند از طریق سامانه اطلاعات پژوهشی مازندران، مشارکت فعالی در انجام فعالیت های پژوهشی استان داشته باشند.
آجدانی اضافه کرد: بر اساس تصمیمات کارگروه پژوهش، فناوری و تحول اداری استان، فرآیند انجام فعالیت های پژوهشی در استان اعم ارسال سیاست های پژوهشی، نیازهای پژوهشی و فراخوان نیازها از سوی دستگاه های اجرایی تنها از طریق این سامانه امکان پذیر خواهد بود.
به گفته آجدانی از سال 1390 تاکنون، پژوهشگران برتر استان از طریق این سامانه انتخاب می شوند؛ همچنین در حالی که تعداد پژوهشگران عضو این سامانه در مازندران از سال 1389 تا بهمن 1392 حدود 1200 نفر بودند، در دولت تدبیر و امید و در کمتر از یک سال تا تاریخ 5/9/1393 ، این تعداد بیش از یکصد درصد افزایش داشته و هم اکنون 2176 پژوهشگر مازندرانی عضو سامانه شده و نسبت به درج مشخصات شاخص های پژوهشی در سامانه اقدام نموده اند.
گفتنی است دانشگاه مازندران نیز در صدد است با توجه به قابلیت های خلاقانه این سامانه، از آن برای امور تحقیقاتی خود بهره برداری کرده و نیز مرکز مطالعات راهبردی و آموزش وزارت کشور با تقدیر از دفتر آموزش و پژوهش استانداری مازندران اظهار امیدواری کرده است که با استفاده از این تجربه خوب بزودی سامانه پژوهشی ملی را راه اندازی کند.ک/1
621/608


17/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن