واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: آسوشیتدپرس: دست کم 400 نفر در سال قربانی خشونت پلیس آمریکا می شوند تهران - ایرنا - خبرگزاری آسوشیتدپرس با اعلام اینکه شمار قربانیان خشونت پلیس را در آمریکا سالانه دست کم به 400 نفر می رسد، افزود در اکثر موارد دادگاه از صدور کیفرخواست علیه افسران خاطی خودداری می کند.

این خبرگزاری در گزارشی نوشت: با وجود کشته شدن سالانه دست کم 400 نفر توسط پلیس، پرونده های مربوطه در یک موضوع اشتراک دارند که فقط تعداد انگشت شماری از موارد به صدور کیفرخواست توسط دادگاه و اعلام جرم علیه پلیس خاطی منتهی می شود.
آسوشتدپرس در ادامه گزارش خود افزود: حتی در مواردی که یک پیگیرد قانونی موفقیت آمیز بوده، پرونده های مذکور به افسرانی مربوط بوده است که درباره اقداماتشان دروغ گفته اند، آنها را مخفی کرده اند و یا بشکل افراطی از قوه قهریه استفاده کرده اند.
چهارشنبه گذشته همزمان با تظاهرات مردم آمریکا علیه حکم تبرئه یک پلیس آمریکایی که فردی غیر مسلحی را کشته بود، دادگاهی در ایالت کارولینای جنوبی، حکم کیفرخواست "ریچارد کامبز" رئیس پلیس شهری کوچک را صادر کرد .
وی چندی پیش فردی غیر مسلح را که در اعتراض به جریمه رانندگیش به شهرداری مراجعه کرده بود، به ضرب گلوله از پای در آورد.
ارائه قاعده ای کلی درباره این موضوع دشوار است که به چه دلیل در مواردی علیه پلیس کیفرخواست صادر می شود و در موارد دیگر هیچ پیگرد قانونی ندارد، اما تاریخ نشان می دهد در اکثر موارد دادگاه از صدور کیفرخواست علیه افسران خاطی خودداری می کند.
پلیس ایالت میسوری در نهم اوت (مرداد) "مایکل براون" نوجوان سیاه پوست آمریکایی را به ضرب گلوله در خیابان به قتل رساند. هیات منصفه دو هفته پیش قاتل را تبرئه کرد و اجازه داد به کارش بازگردد.
رای هیات منصفه دادگاه، خیابان های فرگوسن و سایر شهرهای آمریکا را به صحنه تظاهرات گسترده مردم خشمگین بدل کرد.
در تازه ترین گزارش ها از خشونت پلیس، یک جوان سیاه پوست آمریکایی نیز چهارشنبه هفته گذشته قربانی اشتباه یک افسر پلیس شد.
افسر خاطی می گوید به تصور این که "رومین بریسبون" جوان 34 ساله آمریکایی در شهر فینکس قصد بیرون کشیدن اسلحه را از جیب خود دارد، با دو بار شلیک به سینه وی، او را از پای در آورد، اما بعد از آن مشخص شد که وی فقط در جیب خود تعدادی قرص داشته است.
اروپام**9158 **1561**1479
16/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]