تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):کسی که نماز را از وقتش تأخیر بیندازد، (فردای قیامت) به شفاعت من نخواهدرسید.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869604147




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مرحله حساس طرح ملی سلامت - دکتر حمیدرضا عزیزی فارسانی*


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مرحله حساس طرح ملی سلامت - دکتر حمیدرضا عزیزی فارسانی* طرح تحول نظام سلامت با سه هدف اصلی حفاظت مالی از مردم در مقابل هزینه های سلامت، ایجاد عدالت در دسترسی به خدمات سلامت و ارتقای کیفیت خدمات حوزه سلامت با حمایت رهبر معظم انقلاب و همراهی همه جانبه مجلس شورای اسلامی در دولت یازدهم آغاز شد.


طرح ملی در همان گام های نخست نتایج ملموس و مثبتی را در پی داشت و رضایت 73 درصدی مردم را به خود جلب کرد. طرح تحول نظام سلامت در شرایطی در دستور کار دولت یازدهم قرار گرفت که بواسطه آشفتگی مالی در نظام سلامت، مشارکت ناچیز دولت در هزینه های درمانی و پرداخت های غیر رسمی برای خدمات تشخیصی و درمانی، با وجود حضور بیمه های پایه و مکمل در بازار سلامت بین 60 تا 70 درصد از هزینه ها، مستقیماً از جیب مردم پرداخت می شد. در مرحله اول طرح تحول سلامت، سهم مردم از هزینه های بستری در بیمارستان های دولتی از حدود 37 درصد به متوسط 8 درصد کاهش یافت و پرداخت هزینه های دارویی و لوازم مصرفی پزشکی در خارج بیمارستان حذف شد.
در ادامه تدوین و تصویب کتاب «ارزش نسبی خدمات سلامت» به عنوان یکی از راهبردهای اصلی برای برون رفت از وضع نابسامان پرداخت های غیررسمی، به منظور تکمیل حلقه حفاظتی از مردم در مقابل هزینه های سلامت، مرحله سوم برنامه تحول سلامت را رقم زد.
تمامی مطالعات آسیب شناسی نظام سلامت در کشور نشان می دهد که غیر واقعی بودن تعرفه ها همواره یکی از سه مشکل اساسی نظام سلامت بوده است و ضرورت داشت که تعرفه اکثر خدمات مورد بازنگری قرار گیرد. بنابر این مرحله سوم طرح تحول نظام سلامت با سه هدف عمده و برای ایجاد زیرساخت نظام سلامت آغاز شد؛ حذف پرداخت های غیر رسمی در بخش دولتی و خصوصی، که بخش قابل توجهی از پرداخت از جیب مردم را تشکیل می داد، ایجاد تناسب میان تعرفه خدمات در گروه های مختلف ارائه خدمت و ایجاد تناسب میان تعرفه خدمات در بخش دولتی و خصوصی و ایجاد انگیزه لازم برای تمام وقت شدن پزشکان در بخش دولتی.
بنابراین بدون در نظر گرفتن واقعیت های بخش درمان در حوزه دولتی و خصوصی و واقعی نمودن نرخ تمامی خدمات، امکان دستیابی به اهداف سه گانه فوق متصور نبود. سخن آخر اینکه، عقیم نماندن اهداف طرح های ملی عظیم که در نخستین مرحله موفقیت خود را به طور ملموس به منصه ظهور رسانده است، همدلی و همراهی همه نهادها را می طلبد. امید است مرحله بعدی طرح سلامت با همکاری همه ارکان نظام، قله موفقیت را فتح کند.
*عضو کمیسیون بهداشت مجلس
*روزنامه ایران
*اول


15/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن