تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):برای انسان عیب نیست که حقش تاخیر افتد، عیب آن است که چیزی را که حقش نیست بگیرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871531326




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اشتغال به کار 139 نفر بانوان کميته امداد خراسان شمالي در مؤسسات دولتي و غير دولتي


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۲ آذر ۱۳۹۳ (۱۵:۱۹ب.ظ)
اشتغال به کار 139 نفر بانوان کميته امداد خراسان شمالي در مؤسسات دولتي و غير دولتي معاون اشتغال و خودکفايي کميته امداد امام خميني (ره) خراسان شمالي گفت: به منظور به کارگيري اين افراد ضمن انعقاد تفاهم‌نامه با مؤسسات و شرکت‌ها بسته‌هاي تشويقي براي مؤسسات کاريابي و همچنين کارفرماياني که نسبت به اشتغال مددجويان کميته امداد اقدام کنند، در نظر گرفته شده است.
به گزارش خبرگزاري موج، معاون اشتغال و خودکفايي کميته امداد امام خميني (ره) خراسان شمالي گفت: در هشت ماهه امسال 139 نفر از زنان سرپرست خانوار و همچنين دختران مددجوي تحت حمايت داراي تخصص در مؤسسات دولتي و غير دولتي مشغول به کارشدند.
عليرضا مرادي اظهار کرد: در راستاي توانمندسازي جامعه هدف امداد و ايجاد اشتغال پايدار براي آنها با بهره‌گيري از ظرفيت بخش خصوصي، دفاتر کاريابي مؤسسات و شرکت‌ها در 8 ماهه نخست امسال براي 176 نفر از مددجويان زير پوشش کميته امداد استان، از طريق کاريابي اشتغالزايي شده که 139 نفر از اين افراد را زنان سرپرست خانوار و فرزندان دختر تحت حمايت و داراي تخصص شکل داده است.
معاون اشتغال وخودکفايي کميته امداد امام خميني (ره) خراسان شمالي با بيان اينكه اين تعداد از افراد طي امسال به مؤسسات، شركت ها، بنگاه هاي اقتصادي، فروشگاه ها و مراكز دولتي معرفي شده اند، افزود: کميته امداد در راستاي توانمند سازي جوانان داراي تخصص، اقدام به مذاكره با ادارات، مؤسسات غيردولتي، شركت ها و كارگاه هاي توليدي سطح استان نموده است و در اين جريان توانسته اقدامات مثبتي را صورت دهد.
مرادي در ادامه از اجراي طرح حمايت بيمه اي کارفرمايان به ازاي به کارگيري مددجويان اين نهاد خبر داد و اظهار کرد: در اين طرح، چنانچه کارفرمايان در جهت اشتغالزايي مددجويان تحت حمايت اقدام کنند، اين نهاد، صد درصد حق بيمه مددجو را بر اساس حداقل حقوق اعلام شده از سوي شوراي عالي کار پرداخت مي کند.
وي با اشاره به مشوق هايي که براي ايجاد اشتغال براي مددجويان و افراد تحت حمايت کميته امداد منظور شده گفت: پيش از اين براي ايجاد کار به کارفرما 23 درصد حق بيمه به عنوان حداقل دستمزد و حقوق پرداخت مي شد که اکنون در بحث ايجاد شغل در کميته امداد اين ميزان به 100 درصد رسيده است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 116]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن