واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: مديرعامل شركت توزيع نيروي برق اهواز: * امسال با كمبود بيش از 2 هزار مگاوات برق رو به رو خواهيم بود * خوزستان بالاترين ميزان تلفات برق را در كشور دارد
خبرگزاري دانشجويان ايران - اهواز
سرويس: انرژي و صنعت
مديرعامل شركت توزيع نيروي برق اهواز گفت: در صورت جمع آوري كل انشعابات غيرمجاز در سطح شهر اهواز 350 مگاوات از پيك بار برق شهر كاهش خواهد يافت.
به گزارش خبرنگار انرژي و صنعت خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) - منطقه خوزستان - يداله حضرتي در جلسه كميته مديريت مصرف آب و برق اهواز توضيح داد: بررسيها نشان ميدهد در تابستان امسال، ساعات پيك بار در مردادماه بين ساعات 15 تا 16 عصر و 22 تا 23 شب رخ دهد و بار پيشبيني شده به بيش از 5 هزار و 600 مگاوات رسد.
وي افزود: ظرفيت توليد برق نيروگاههاي برق آبي استان، بيش از 6 هزار مگاوات است. نيروگاههاي برق آبي استان در طي سالهاي گذشته در ساعات پيك بار توانستهاند پنج هزار مگاوات برق را تامين كنند.
حضرتي تصريح كرد: با توجه به شرايط پيش آمده و بر اساس آمار و اطلاعات، در فصل تابستان به خصوص در تيرماه و مردادماه برق خروجي قابل استفاده نيروگاههاي برق آبي، بيش از 800 مگاوات نخواهد بود در حاليكه همانند سالهاي گذشته نياز به پنج هزار و 600 مگاوات برق داريم.
وي افزود: امسال نيروگاههاي بخار در سطح استان شامل نيروگاههاي رامين، آبادان و زرگان حداكثر 2 هزار و 200 مگاوات توليد برق خواهند داشت. با اين شرايط با كمبود توليد 2 هزار و 600 مگاوات برق رو به رو خواهيم بود. طبق آمار و اطلاعات بيش از سه هزار و 800 مگاوات كمبود توليد برق در سطح كشور خواهيم داشت.
حضرتي تاكيد كرد: اگر تصميم گرفته شود اعمال خاموشيها براساس شدت گرماي استانها تقسيمبندي شود شبكه برق سراسري قادر نيست 2 هزار و 600 مگاوات كمبود برق خوزستان را از ساير استانها تامين كند.
وي گفت: در چند روز گذشته با افزايش دما به بيش از 40 درجه، به پيك بار چهار هزار و 300 مگاوات برخورديم. در اين شرايط مجبور شديم كمبود حدود هزار و 500 مگاوات برق را از استانهاي همجوار تامين كنيم ولي با اين وجود با كمبود200 مگاوات برق در صنايع فولاد مواجه و در بعضي نقاط شهر اهواز مجبور به اعمال خاموشي شديم.
حضرتي عنوان كرد: شبكه برق نشان داده است كه در چنين شرايطي قادر به تامين برق بيش از چهار هزار و 300 مگاوات نخواهد بود. در شرايط هواي گرم استان، بي برقي براي مردم غير قابل تحمل است و بايد برق پايدار تامين شود.
مديرعامل شركت توزيع نيروي برق اهواز بيان كرد: وجود انشعابهاي غيرمجاز باعث ميشود انرژي بيرويهاي مصرف گردد و 37 درصد تلفات برق در سطح استان داشته باشيم. استان خوزستان بالاترين ميزان تلفات برق را در سطح كشور دارد و پس از آن استان سيستان و بلوچستان با 20 درصد تلفات برق در رتبه دوم قرار دارد.
وي اظهارداشت: بخش زيادي از مشتركان با وجود آنكه داراي انشعابات قانوني هستند ولي براي استفاده بيرويه خود از انشعابات غيرمجاز نيز استفاده ميكنند. در شهرستان اهواز 80 هزار انشعاب غيرمجاز مربوط به مشتركاني است كه داراي انشعاب مجاز نيز هستند.
حضرتي ادامه داد: نصب شبكههاي فشار ضعيف و استفاده از كابلهاي خود نگهدار با روكش آهني از جمله راهكارهايي است كه براي جلوگيري از انشعابات غيرمجاز اجرا خواهد شد.
حضرتي عنوان كرد: بخش ديگر اقدامات، كنترل و برخورد با مشتركاني است كه با وجود داشتن انشعاب مجاز از انشعابات غيرمجاز استفاده ميكنند.
مديرعامل شركت توزيع نيروي برق اهواز از توزيع حدود يك ميليون لامپ كم مصرف از طريق بسيج در استان خبر داد و بيان كرد: قرار است لامپهاي كم مصرف بصورت يارانهاي با حداقل قيمت حدود يك هزار تومان توزيع شود. از اين تعداد، سهم شهر اهواز400 هزار لامپ است كه نقش موثري را در كاهش 30 مگاواتي برق خواهد داشت.
انتهاي پيام
چهارشنبه 25 ارديبهشت 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 176]