واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
![](http://www.mojnews.com/iCFileHandler.aspx?FieldName=img_Image&Contract=cms_Contents_I_Images&Size=250&StartupService=Read&BaseRecord=1505318)
۱۲ آذر ۱۳۹۳ (۱۱:۳۷ق.ظ)
ساخت 7 هتل پنج ستاره در کشور تا پايان سال تا پايان سال جاري 7 تا 10 هتل 5 ستاره با استاندارد بينالمللي در شهرهاي تهران، مازندران، سمنان و اروميه ساخته ميشود.
به گزارش خبرگزاري موج، مسعود سلطاني فر، معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان، در مراسم افتتاح هتل بوتانيك با تأکيد بر اينکه ورود 20 ميليون گردشگرخارجي با كسب درآمد 30 ميليارد دلار، افق چشمانداز 1404 (2025 ميلادي) در حوزه گردشگري است گفت: براي رسيدن به چنين هدفي در بخشهاي مختلف گردشگري بايد تلاش کنيم، تحريمها موانع زيادي براي ما ايجاد كردند، به طوري که ناوگان هوايي، و پروازهاي ما به ساير كشورها با مشكلات زيادي رو به رو شده است؛ در حال حاضر 40 درصد ناوگان هوايي ما زمينگير هستند و پروازهاي مستقيم به برخي از شهر هاي کشورها نداريم.
سلطاني فر سپس به وضعيت هتل ها در کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر 1060 هتل در كشور داريم كه حدود 130 هتل 4 و 5 ستاره هستند؛ هدف ما اين است كه براي 11 سال آينده حداقل 400 هتل 5 ستاره در كشور احداث شود تا بتوانيم ميزبان 20 ميليون گردشگر باشيم.
وي افزود: يعني سالانه بايد 20 تا 25 هتل 5ستاره در كشور ساخته شود؛ با كمك صندوق توسعه ملي و منابع ديگر تا پايان سال جاري 7 تا 10 هتل 5 ستاره با استاندارد بينالمللي در شهرهاي تهران، مازندران، سمنان و اروميه ساخته ميشود.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري با تأکيد به وجود جاذبه هاي متعدد گردشگري مذهبي در کشور خاطرنشان کرد: در حال حاضر حدود 50 درصد از گردشگران ورودي ما با هدف زيارت اماكن مقدسه به شهرهاي مشهد، قم، شيراز وارد كشور ميشوند.
وي با بيان اينکه گردشگري مذهبي در کشور نيازمند توجه ويژه است، افزود: ايران كانون گردشگري حلال است و ما امكانات بسيار خوبي در اين زمينه داريم؛ اگر امكانات تفريحي و سرگرمي بانوان را بيشتر كنيم كانون اصلي گردشگري حلال خواهيم شد.
سلطاني فرهمچنين گفت: در حال حاضر كشورهاي غيرمسلمان به دنبال جذب گردشگران مسلمان هستند؛ چرا که گردشگري حلال رشتهاي است كه كشورهاي غيرمسلمان هم به آن توجه مي كنند.
وي گردشگري را موتور محركه خروج كشور از ركود اقتصادي دانست و يادآور شد: با عزم و اراده جدي مي توان به اهداف خود در اين بخش دست پيدا کرد.
معاون رئيس جمهور در ادامه يادآور شد: در طول سال 2013 يك ميليارد و 180 ميليون گردشگر به کشورهاي مختلف سفر کرده و يك ميليارد و 550 هزار دلار ارزآوري داشتند، سهم ايران از اين درآمد تنها نيم درصد بود درحالي كه حق كشور ما با داشتن ظرفيتهاي متنوع گردشگري بالاي 3 درصد است.
وي در ادامه تأکيد کرد: گردشگري در دنيا حدود 10 تا 11 درصد اشتغال مستقيم و غيرمستقيم ايجاد ميكند.
سلطاني فردر ادامه به رضايت گردشگران اشاره کرد و گفت: طبق آمار UNWTO يك توريست راضي مي تواند 4 نفر را به کشوري که سفر کرده جذب و هر توريست ناراضي ميتواند 15 تا 17 نفر را از سفر به آن کشور منصرف کند.
وي افزود: خوشبختانه بر اساس آماري كه با رصد رسانههاي خارجي به دست آورديم نشان مي دهد بيش از 99 درصد گردشگراني که وارد ايران مي شوند بعد از بازگشت و مصاحبه با رسانه هاي برخلاف تبليغات منفي رسانههاي صهيونيستي كه فضاي ايران را ناآرام نشان ميدهند، مبلغ و مروج کشور ايران ميشوند.
سلطاني فر در ادامه به جذابيت هاي مناطق مختلف کشور براي گردشگران خارجي اشاره کرد و گفت: جاذبههاي طبيعي استان هاي شمالي براي كشورهاي عربي قابل توجه است و جاذبههاي فرهنگي تاريخي نيز مورد توجه كشورهاي اروپايي است،كوير كه قبلاً فكر ميكرديم يك تهديد است امروز براي ما به يك فرصت تبديل شده است و بسياري از اروپاييها خواهان ماندن در كوير و بهرهمندي از آرامش آن هستند.
وي تصريح کرد: دولت فعلي با حفظ منافع ملي، رويكرد مناسبي با تمام كشورهاي دنيا دارد. اين باعث شده نگاه دنيا به يك نگاه منطقي تغيير كند و گرايش کشورهايي مثل كانادا، استراليا و اروپا براي سفر به ايران بيشتر شود.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري سپس گفت: سفير ما در آلمان اعلام كرد درخواست آلماني ها براي سفر به ايران افزايش پيدا كرده است. طبق آماري که ارائه شده روزانه 500 تقاضا براي صدور ويزا داريم. در 5 ماهه اول سال 93 براي آلمانيها 10 هزار ويزا صادر شده است. در حالي كه در سال گذشته در همين مدت تنها 2 هزار و 800 هزار ويزا صادر شد، اين نشان ميدهد درخواست سفر به ايران از سوي آلمانيها 4 برابر افزايش پيدا كرده است.
وي افزود: درکشور اسپانيا و چين اين ميزان 2 برابر شده است. در تمامي كشورها شاهد رشد چشمگيري براي سفر به ايران اتفاق افتاده است.
سلطاني فر سپس به موضوع سرمايه گذاري اشاره کرد و گفت: رغبت و گرايش از سوي سرمايهگذاران داخلي و خارجي براي سرمايهگذاري در بخش گردشگري افزايش پيدا كرده است؛ گروههاي هتل ساز خارجي طي 4ماهه گذشته براي سرمايهگذاري رايزني و صحبت كردند و آماده سرمايهگذاري هستند.
وي افزود: بخش خصوصي داخلي هم فعال است، حدود 900 پروژه در دست اجرا داريم كه حدود 45 درصد کار انجام شده است.
معاون رئيس جمهور در ادامه گفت: رئيس جمهور در صحبت هايشان در جمع مردم گلستان به اولين موضوعي كه اشاره كردند بخش گردشگري بود؛ ايشان به اين موضوع حساس هستند و با يك نگاه ويژه و رويكرد جدي در اين بخش خواستهاند تا فعاليت مضاعف انجام دهيم.
وي در ادامه به صدور ويزا اشاره کرد وگفت: در بخش صدور ويزا مشكلاتي داشتيم كه خوشبختانه طي يكسال گذشته اين مشكلات كمتر شدهاند، با وزارت امور خارجه همكاري خوبي داريم و همين موجب شد امروزه صدور ويزا با سرعت بيشتري انجام شود و اميدوار هستيم كه تا يك سال آينده صدور ويزاي الكترونيك فعال شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 129]