تبلیغات
تبلیغات متنی
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راهاندازی کسبوکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وبسایت
بهترین دکتر پروتز سینه در تهران
محبوبترینها
بهترین ماساژورهای برقی برای دیسک کمر در بازار ایران
بهترین ماساژورهای برقی برای دیسک کمر در بازار ایران
آفریقای جنوبی چگونه کشوری است؟
بهترین فروشگاه اینترنتی خرید کتاب زبان آلمانی: پیک زبان
با این روش ساده، فروش خود را چند برابر کنید (تستشده و 100٪ عملی)
سفر به بالی؛ جزیرهای که هرگز فراموش نخواهید کرد!
از بلیط تا تماشا؛ همه چیز درباره جشنواره فجر 1403
دلایل ممنوعیت استفاده از ظروف گیاهی در برخی کشورها
آیا میشود فیستول را عمل نکرد و به خودی خود خوب میشود؟
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
خصوصیات نگین و سنگ های قیمتی از نگاه اسلام
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1860299575
![نمایش مجدد: آیا فاز سوم هدفمندی یارانه ها کلید خورده است؟ refresh](https://vazeh.com/images/refresh.gif)
آیا فاز سوم هدفمندی یارانه ها کلید خورده است؟
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: کارشناسان اقتصادی در گفتگو با فرارو بررسی کردند آیا فاز سوم هدفمندی یارانه ها کلید خورده است؟ تهران - ایرنا - فرارو گزارش داد که با تصمیم دولت قیمت نان 30 تا 40 درصد افزایش یافت. پیش از این هنگامی که قیمت این کالای اساسی افزایش پیدا کرد، دولت فاز اول هدفمندی یارانه را آغاز کرد.
![آیا فاز سوم هدفمندی یارانه ها کلید خورده است؟](http://img7.irna.ir/1393/13930914/81414652/81414652-6122564.jpg)
افزایش قیمت نان با هدف افزایش کیفیت و صرفه جویی آن در دولت پیشین و همزمان با فاز اول هدفمندی یارانه آغاز شد تا اندکی این افزایش قیمت را پوشش دهد. با روی کار آمدن دولت یازدهم اما زمزمه هایی برای تغییر سیاست های دولت در خصوص هدفمندی آغاز شد.
یکی از آن اصلاحات، تلاش دولت برای حذف یارانه بگیران پردرآمد بود. به همین منظور دولت روحانی از مردم خواست تا خود به صورت داوطلبانه از دریافت یارانه انصراف دهند. اما وقتی این خواسته محقق نشد، دولت وعده داد که خود دست به کار می شود و در صورت ثبت نام افراد پردرآمد آنان را از لیست حذف خواهد کرد. اتفاقی که البته تا به امروز محقق نشده است و روند دریافت یارانه نقدی همچون گذشته ادامه پیدا دارد.
غلامرضا تاجگردون رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اعلام کرده که آمار دولت نشان دهنده آن است که دیگر منابع کافی برای پرداخت یارانه به همه افراد را ندارد. او گفته در زمان بررسی بودجه قطعاً ساماندهی هدفمندی یارانه ها را دنبال خواهیم کرد چراکه تا این اتفاق نیفتد اصلا کار پیش نمی رود.
حال با توجه به افزایش 30 تا 40 درصدی قیمت نان که کالای اساسی دهک های پایین جامعه است، آیا تغییری در قیمت یارانه های این خانوارها ایجاد خواهد شد؟ آیا دولت اقدام به حذف یارانه پردرآمدها خواهد کرد؟
اظهارات سخنگوی دولت نشان می دهد که هیچ برنامه ای برای افزایش یارانه نقدی وجود ندارد. نوبخت پیش از این عنوان کرده بود که در سال آینده یارانه به همین سبک ادامه می یابد و هیچگونه افزایش یارانه ای نخواهیم داشت.
قیمت نان در گذشته در حالی افزایش یافت که چندی پس از آن با افزابش قیمت حامل های انرژی هدفمندی یارانه ها آغاز شد. حال با توجه به کاهش درآمدهای ارزی، این افزایش مجدد قیمت نان نشان از آغاز سومین فاز هدفمندی یارانه ها دارد؟
این ادعایی است که از سوی حسین راغفر، اقتصاددان و استاد دانشگاه نیز مطرح شده است. به گفته راغفر حال که کشور با مشکلات جدی درآمدهای ارزی روبه روست و این مشکل طبعا سال آینده بد تر هم خواهد شد؛ دولت ناگزیر از اتخاذ تصمیم است. گویا دولت قصد دارد که ساده ترین راه اما پرهزینه ترین آن برای اقتصاد کشور را برگزیند. یعنی آغاز زمزمه فاز سوم یعنی فاز مرحله فوق افزایش قیمت های حامل های انرژی. راغفر معتقد است که اگر دولت در این مسیر قدم بردارد نه تنها به وجهه سیاسی خود، بلکه به منافع ملی نیز آسیب خواهد رساند.
اجرای فاز سوم هدفمندی اجتناب ناپذیر است
دکتر علی دینی ترکمانی در گفتگو با فرارو گفت: « فاز سوم هدفمندی یارانه ها به هر حال اتفاق می افتاد. قطعا یکی از راهکارهای جبران کاهش قابل توجه قیمت نفت و افت درآمدهای ارزی، افزایش قیمت حامل های انرژی و سایر خدمات و کالاهایی است که دولت ارائه می کند. از جمله آن نان است که اخیرا با شیبی شدید افزایش قیمت داشت.»
وی افزود: «علاوه بر آن یک دلیل دیگر وقوع آن هم می تواند آن باشد که به هر حال دولت تلاش دارد تا قیمت ها به اصطلاح اقتصادی واقعی تر شوند. حالا اگر قرار بر این بود که فاز سوم هدفمندی با شیب کمتری افزایش پیدا کند، حدس می زنم که الان دیگر با شیب تندتری در آینده افزایش یابد. به این معنا که آغاز فاز سوم هدفمندی نه تنها نزدیک تر شده بلکه به نظر می آید که شیب آن هم نسبت به گذشته شدیدتر باشد. تا کاهش درآمدهای حاصل از فروش ارز نفتی جبران شود.»
وی تصریح کرد: «در این شرایط طبیعی است که این اتفاق مانع تحقق یکی از اهداف اصلی دولت باشد. نرخ تورم به میزان 14 درصد هدف گذاری شده است. به احتمال زیاد علاوه بر افزایش قیمت حامل های انرژی، نرخ رسمی دلار هم به 2700 تا 3000 تومان افزایش پیدا خواهد کرد. با افزایش قیمت حامل های انرژی و قیمت نان، آن چرخه فزاینده تورمی که طی سال های 90 و 91 وجود داشت و بعد از انتخابات فروکش کرد مجددا فعال می شود.»
این اقتصاددان با بیان آنکه نان، قوت غالب مردم ایران را تشکیل می دهد گفت: «درست آن است که دولت در کنار این افزایش قیمت شدید و ناگهانی یارانه مردم را هم افزایش دهد. تا از این طریق حداقل به آن اقشار آسیب پذیری که حدود 50 تا 60 درصد از انرژی مورد نیازشان را از این طریق تامین می کنند کمک شود. زیرا وقتی قیمت این کالای اساسی 30 درصد افزایش پیدا می کند، هزینه زندگی آن ها با درصد قابل توجهی افزایش پیدا می کند.»
وی توضیح داد: «شما در نظر بگیرید که یک خانوار 4 یا 5 نفره ای که روزی 10 تا 12 نان بربری مصرف می کنند با این افزایش قیمت حال تقریبا 2500 تا 3000 تومان هزینه که در ماه به 90 هزار تومان می رسد به هزینه های خانوارشان افزوده شده است. اگر فرض کنیم که نان آور خانه 500 هزار تومان حقوق می گیرد پس چیزی حدود 20 درصد به هزینه های زندگی اش اضافه شده است. این افزایش قیمت هم فقط در این زمینه نیست بلکه به صورت زنجیره ای تاثیر می گذارد و قیمت های دیگر کالاها هم به تبع آن بالا خواهد رفت و سال آینده قیمت حامل های انرژی هم بالا می رود. به این ترتیب ارزش یارانه ای که هم اکنون به مردم در حال پرداخت است به شدت پایین می آید. لذا باید افزایش پیدا کند. اما به هرحال با بحث کاهش شدید درآمدهای دولت بعید می دانم که چنین اتفاقی بیافتد و دولت به سمت چنین سیاستی حرکت کند. بلکه معتقدم که سعی خواهد کرد در سال آینده در چارچوب فاز سوم بخشی از گیرندگان یارانه را به صورت خود انصرافی غربال کند.»
دینی ترکمانی در خصوص بحث درگیری دولت با حذف یارانه پردرامدها گفت: «این کار همراه با مشکلی به نام شناسایی است و کار راحتی برای دولت نیست. شاید روی کاغذ به نظر راحت بیاید اما در عمل اجرا کردنش کار خیلی ساده ای نیست. به هر حال عده ای که حذف می شوند ناراحت خواهند شد. هرچند از بالا به پایین و حذف یارانه از اغنیا که حدود 20 درصد هستند اعتراضات کم تری نسبت به زمانی که بخواهیم فقط 20 درصد فقرا را نگاه داریم و 80 درصد را حذف کنیم به وجود خواهد آمد.»
وی افزود: «شاید یک راه کم هزینه تر برای دولت همان بحث خود انصرافی است. البته آمارها در این باره متفاوت است. در سال گذشته هم 2 میلیون 500 هزار نفر اعلام شد و هم مقداری بالاتر از آن که به این روش از یارانه گرفتن منصرف شدند. اگر امسال دولت گزارشی منتشر کند و آن گزارش نشان دهد که از منابع آزاد شده به روش خود انصرافی در دوره ابتدایی سال جاری استفاده خوبی شده و از این طریق مردم دسترسی بهتری به خدمات بهداشتی و درمانی داشته اند، شاید در سال آینده با درخواست دوباره دولت باز هم عده ای همکاری کنند و خود از دریافت یارانه انصراف دهند.»
وی در پاسخ به این سوال که اگر دولت اقدام به حذف یارانه اغنیا نکند با کسری بودجه مواجه خواهد شد؟، گفت: «بله. به هر حال دولت مجبور است تا بخشی از این کاهش درآمدهای ارزی را از طریق نرخ دلار پوشش دهد و بخشی دیگر را از طریق افزایش قیمت حامل های انرژی که قطعا تاثیر تورمی دارند و موجب می شود که نرخ تورم در حد 14 درصد هدف گذاری شده رخ ندهد. به نظر من تورم نقطه به نقطه که تا الان نزولی بوده از این به بعد صعودی خواهد شد و ماه های آینده نسبت به ماه های سال قبل نرخ های تورمی بیشتری خواهند داشت.»
وی افزود: «راهکار بهتر دیگر نیز آن است که دولت پایه مالیاتی اش را بیشتر کند. به این معنا که از نهادها و دستگاه هایی که حال شامل مالیات نمی شوند با نرخ قابل قبولی مالیات بگیرد تا بخشی از کسری های به وجود آمده را بدون تاثیر تورمی جبران کند.»
بازی باخت- باخت دولت
آلبرت بغزیان اقتصاددان و استاد دانشگاه در گفتگو با فرارو گفت: «افزایش قیمت کالای اساسی باید با افزایش یارانه ها همراه باشد وگرنه چیزی جز نارضایتی باقی نمی ماند.»
وی توضیح داد: «بحث هدفمندی سازی یارانه ها همزمان با افزایش قیمت حامل های انرژی مطرح شد. قرار بود با دادن یارانه نقدی به مردم از توزیع ناعادلانه افزایش تدریجی قیمت های حامل های انرژی جلوگیری شود. از آن طرف اما علت افزایش قیمت نان به افزایش میزان صرفه جویی و همچنین افزایش کیفیت باز می گشت که تا به امروز هم محقق نشده است. حال با افزایش مجدد قیمت نان، آن هم با این شیب تند تغییری در روند یارانه ها ایجاد می شود و یا این کالای اساسی از سفره مردم حذف خواهد شد؟»
وی در پاسخ به این سوال که آیا فاز سوم هدفمندی یارانه با این اقدام آغاز شده یا نه گفت: «نان همواره به عنوان قوت غالب مردم ایران شناخته شده و حذف آن برای خانوارها بسیار سخت و مشکل است. به همین دلیل افزایش ناگهانی قیمت آن، نارضایتی فراوانی به همراه آورده است. در فاز پیشین هدفمندی یارانه ها افزایش تدریجی قیمت حامل های انرژی و قیمت نان پیش بینی شده بود تا از طریق پرداخت یارانه نقدی، این افزایش ها پوشش داده شود. حال دولت ناچار است که در مقابل این افزایش مجدد یارانه مردم را هم افزایش دهد.»
بغزیان افزود: «افزایش قیمت کالاها، آن هم کالای اساسی مردم باید جبران شود، وگرنه اگر بهبود کیفی صورت نگیرد، و همین ریخت و پاش ها هم ادامه پیدا کند، بعد از مدتی به امری عادی تبدیل می شود و نان هم به همان کیفیت ادامه می دهد و برای دولت هم مشکلاتی همچون تورم و افزایش قیمت ها را به همراه خواهد داشت.»
وی با اشاره به وعده دولت مبنی بر حذف یارانه بگیران پردرآمد گفت: «اگر قرار بر این است که قیمت نان به لحاظ افزایش کیفیت آن افزایش داشته باشد، یارانه مردم هم باید افزایش یابد. جز این تنها نارضایتی به همراه دارد. این کار هم تنها با عملیاتی کردن وعده های دولت ایجاد می شود. دولت پیش از این وعده داده بود که برای حذف یارانه بگیران پردرآمد اقدام خواهد کرد. اما تا به امروز که کاری در این زمینه انجام نداده و من فکر هم نمی کنم که در بودجه سال 94 هم تغییری در این روند ایجاد شود.»
این اقتصاددان با رد این اظهار که دولت برای حفظ محبوبیت اقدامی در این زمینه انجام نمی دهد گفت: «به نظر من دولت هیچ گونه اراده ای در این زمینه ندارد. زیرا اگر بخواهد امکانات آن به راحتی برایش فراهم است. اگر به جای افزایش ناگهانی قیمت نان اقدام به حذف این افراد با مراجعه به پایگاه های اطلاعاتی می کرد، محبوبیت بیشتری به دست می آورد. این کار نه تنها تبعات منفی کمتری داشت، بلکه این میزان نارضایتی را در مردم ایجاد نمی کرد و حتی دیگر صحبت از هدفمندی فاز سوم یارانه ها هم نبود.»
وی با بیان این که سیاست های دولت در تناقض یکدیگر قرار گرفته اند گفت: «از یک طرف مدت هاست که از حذف یارانه صحبت است و از طرف دیگر شاهد این افزایش قیمت هستیم. با توجه به آن که محبوبیت نان در میان مردم کشور ما بسیار زیاد است حذف یارانه بگیران رضایت چند برابری را ایجاد می کرد. زیرا در آن شرایط این حس به دهک های پایین درآمد القا می شد که با پرداخت یارانه نقدی به افراد نیازمند آن عدالتی که از آن صحبت به میان آمده است در حال اجراست. حال حتی اگر دولت یارانه ها را دو برابر هم بکند اما به همه به یک میزان یارانه تعلق بگیرد، از نظر مردم عدالتی وجود ندارد. اگر هم این اتفاق نیافتد، تهیه نان شب آنان که اصلی ترین کالای سفره شان است بسیار سخت خواهد بود.»
منبع: فرارو
اول ** 1610
14/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]
صفحات پیشنهادی
فاز سوم هدفمندی یارانه ها در دستور کار دولت قرار گرفته است |اخبار ایران و جهان
فاز سوم هدفمندی یارانه ها در دستور کار دولت قرار گرفته است خط فقر در ایران نشان می دهد که حداکثر جمعیتی که استحقاق دریافت یارانه دارند ان هم نه به یک نسبت و یک میزان حداکثر سی میلیون نفر است یعنی نزدیک به 47 میلیون نفر یارانه به آنها تعلق نمی گیرد کد خبر ۴۵۴۰۲۲ تاریخ انتشار ۰حداقل افزایش قیمت حاملهای انرژی در فاز سوم هدفمندی
جمعه ۱۴ آذر ۱۳۹۳ - ۰۸ ۵۹ یک کارشناس اقتصادی معتقد است که در اجرای فاز سوم هدفمندی یارانهها قیمت حاملهای انرژی باید با رعایت حال دهکهای پایین درآمدی حداقل افزایش را داشته باشد محمدباقر صدری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا اظهار کرد اگر ارزش کمکهایی کمجلس اجازه اجرای فاز سوم هدفمندی را به دولت نمی دهد! |اخبار ایران و جهان
مجلس اجازه اجرای فاز سوم هدفمندی را به دولت نمی دهد این رویه نشان می دهد که دولت از هم اکنون خود را برای افزایش قیمت دادن برخی از ملزومات دیگر نیز آماده کرده است و شروع کار با افزایش قیمت نان تنها یک پیش درآمد ساده برای حمله های بعدی دولت خواهد بود از هم اکنون زمزمه های فاز سومعضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفتوگو با فارس فاز جدید هدفمندی یارانه سال آینده باید اجرا شود/ عدم اجرا نیاز ب
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفتوگو با فارسفاز جدید هدفمندی یارانه سال آینده باید اجرا شود عدم اجرا نیاز به قانون داردعضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت دولت باید فاز جدید هدفمندی یارانه را در لایحه بودجه ۹۴ پیش بینی کند و اجرایی شود زیرا عدم اجرا نیاز به قانون دارد سید محمد حسیظرفیت اجرای فاز سوم هدفمندی وجود ندارد |اخبار ایران و جهان
ظرفیت اجرای فاز سوم هدفمندی وجود ندارد عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه اکنون ظرفیت اجرای فاز سوم هدفمندی وجود ندارد به دولت توصیه کرد تا به جای افزایش درآمد به فکر کاهش هزینه ها از طریق ابزار حذف اقشار مرفه از دریافت یارانه نقدی باشد کد خبر ۴۵۴۲۲۸ تاریخعضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در گفتوگو با فارس عنوان کرد لزوم پیشبینی فاز جدید هدفمندی یارانه در لایحه بو
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در گفتوگو با فارس عنوان کردلزوم پیشبینی فاز جدید هدفمندی یارانه در لایحه بودجه ۹۴ زمان قانون هدفمندی یارانه سال ۹۴ پایان مییابدعضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت دولت در لایحه بودجه ۹۴ شرایط اجرای فاز جدید هدفمندی یارانه را پیش بینی کند سیدافزایش 10 تا 15 درصدی قیمت حاملهای انرژی در فاز سوم هدفمندی
جمعه ۷ آذر ۱۳۹۳ - ۰۸ ۵۸ یک اقتصاددان پیشنهاد کرد که در اجرای فاز سوم قانون هدفمندی یارانهها قیمت حاملهای انرژی بین 10 تا 15 درصد افزایش پیدا کند علیرضا پورفرج در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا درباره چگونگی میزان افزایش قیمت حاملهای انرژی در فاز سوم هدفممجلس اجازه اجرای فاز سوم هدفمندی را به دولت نمی دهد
مجلس اجازه اجرای فاز سوم هدفمندی را به دولت نمی دهد تهران - ایرنا - سایت خبری تابناک می نویسد این رویه نشان می دهد که دولت از هم اکنون خود را برای افزایش قیمت دادن برخی از ملزومات دیگر نیز آماده کرده است و شروع کار با افزایش قیمت نان تنها یک پیش درآمد ساده برای حمله های بعدی دولعضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفتوگو با فارس عدم اجرای فاز جدید هدفمندی یارانهها با وجود ۴۰ هزار میلیارد یارا
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفتوگو با فارسعدم اجرای فاز جدید هدفمندی یارانهها با وجود ۴۰ هزار میلیارد یارانه نقدی توجیه نداردعضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت قطعا باید در بودجه ۹۴ کشور فاز جدید هدفمندی یارانهها پیشبینی شود زیرا هیچ توجیهی ندارد که سالانه ۴۰ هزار میلیارد توماناجرای فاز سوم هدفمندی در شرایط موجود به بی ثباتیها دامن میزند
دوشنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹ ۴۲ یک کارشناس اقتصادی معتقد است که اجرای فاز سوم هدفمندی یارانهها در شرایط فعلی میتواند بیثباتیها را در اقتصاد دامن بزند بهنام ملکی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا درباره احتمال اجرای فاز سوم هدفمندی یارانهها در قانون بودجه سکاتب در گفتوگو با فارس: دولت همه احکام قانون هدفمندی یارانهها را اجرایی کند
کاتب در گفتوگو با فارس دولت همه احکام قانون هدفمندی یارانهها را اجرایی کندرئیس فراکسیون تولید و اشتغال در مجلس با تأکید بر ضرورت اجرای کامل قانون هدفمندیی یارانهها گفت مجلس بر روند اجرای صحیح قانون یارانهها نظارت خواهد کرد غلامرضا کاتب نماینده مردم گرمسار و رئیس فراکسیون تمعاون فرماندار ورزقان: قانون استخدام معلولان در ورزقان کلید نخورده است
معاون فرماندار ورزقان قانون استخدام معلولان در ورزقان کلید نخورده استمعاون فرماندار ورزقان گفت قانون حمایت از 3 درصد استخدام معلولین و ماده دو مناسبسازی محیطی معلولان در این شهرستان هنوز کلید نخورده است رحیم بلالزاده امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در ورزقان اظهار کرد معلونیازمند 500 میلیون دلار سرمایه گذاری در فاز سوم بندرشهید رجایی هستیم
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی نیازمند 500 میلیون دلار سرمایه گذاری در فاز سوم بندرشهید رجایی هستیم تهران - ایرنا - مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی کشور میزان سرمایه گذاری مورد نیاز در فاز سوم توسعه بندر شهید رجایی را بیش از 500 میلیون دلار اعلام کرد محمد سعیدنژاد در گفت وعضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در گفتوگو با فارس: دو سوم خانوارها از دریافت یارانه نقدی حذف شوند/ بودجه عمرا
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در گفتوگو با فارس دو سوم خانوارها از دریافت یارانه نقدی حذف شوند بودجه عمرانی ۹۴ خوشبینانه استعضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با تاکید بر اینکه بودجه سال آینده باید با اجرای گام جدید هدفمندی یارانه ارائه شود گفت بودجه عمرانی سال ۹۴ با توجه به-شفاف سازی قیمت نان در مرحله بعدی هدفمندی یارانهها
رئیس اتحادیه نانوایان تهران خبر داد شفاف سازی قیمت نان در مرحله بعدی هدفمندی یارانهها رئیس اتحادیه نانوایان تهران در مصاحبه با رادیو گفتگو از شفاف سازی قیمت نان در مرحله بعدی اجرای هدفمندی یارانه ها خبر داد به گزارش جام جم آنلاین قاسم زراعت کار رئیس اتحادیه نانوایان تهردر برنامه شناسنامه مطرح میشود چرایی اجرانشدن هدفمندی یارانهها در زمان هاشمی از زبان آل اسحاق
در برنامه شناسنامه مطرح میشودچرایی اجرانشدن هدفمندی یارانهها در زمان هاشمی از زبان آل اسحاقناگفتههای آل اسحاق از تقسیم کار پدرش اختلافات عسگراولادی با میرحسین موسوی در زمان وزارت چرایی اجرانشدن هدفمندی یارانهها در دولت هاشمی از مهمترین موضوعات این برنامه خواهد بود به گزارشاجرای فاز دوم ثبت سفارش الکترونیکی کلید خورد -
اجرای فاز دوم ثبت سفارش الکترونیکی کلید خورد مدیرکل دفتر صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت از اجرای فاز دوم ثبت سفارش الکترونیکی کالاها خبر داد و گفت از این پس 3200 ردیف تعرفه به صورت الکترونیکی ثبت سفارش میشود و تمامی مراحل این امر از ابتدا تا انتها بر عهده متقاضیان است به گ-
گوناگون
پربازدیدترینها