واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۰ آذر ۱۳۹۳ (۱۲:۶ب.ظ)
احداث نخستين پارک بحران کشور در ورودي غربي پايتخت شهردار منطقه 9 از احداث نخستين پارک بحران کشور در منطقه خبر داد و گفت: جهت جانمايي اين پارک در ميدان فتح، مطالعات لازم در دستور کار قرار گرفته است.
به گزارش خبرگزاري موج، سيدعليرضا حسيني با اعلام اين خبر اظهار داشت: بر اساس هماهنگي با سازمان پيشگيري و مديريت بحران شهرداري تهران و بازديد نمايندگان اين سازمان از سطح منطقه و همچنين با توجه به آلودگي هاي مختلف زيست محيطي و استراتژيک بودن منطقه و بافت فرسوده آن، طرح پارک بحران در منطقه مورد بررسي قرار گرفت.
وي افزود: امکان سنجي لازم جهت احداث نخستين پارک بحران در ابتداي بزرگراه فتح صورت گرفته و اين مرکز با اهداف آموزشي و ايجاد آمادگي شهروندان در مقابل حوادث غير مترقبه راه اندازي خواهد شد.
حسيني پارک بحران را محلي مناسب براي آگاه سازي شهروندان و همکاري با تشکل هاي مردم نهاد در خصوص حوادث غيرمترقبه اي نظير زلزله دانست و گفت: نخستين پارک بحران کشور مي تواند به عنوان کارگاهي عمومي براي آشنايي با شيوه هاي عملي امداد و نجات و مقابله با حوادث غيرمترقبه با کمترين تلفات جاني و خسارت هاي مالي اقدام کند.
وي در خصوص جانمايي اين پارک نيز تصريح کرد: محل احداث اين پارک در ميدان فتح بعنوان نقطه اي استراتژيک در ابتداي بزرگراه شرياني فتح، مجاورت فرودگاه مهرآباد و ميدان آزادي در نظر گرفته شد.
شهردار منطقه 9 ادامه داد: علاوه بر اين در مجاورت محل احداث اين پارک نيز پايگاه مديريت بحران، ايستگاه آتش نشاني و سراي محله نيز واقع شده که از هر نظر اين نقطه را از ديگر نقاط پايتخت براي چنين کاري متمايز مي کند.
وي خاطرنشان کرد: اين پارک صرفا براي مديريت بحران تعريف شده و به گونه اي است که با وارد شدن در آن، شرايط مديريت بحران و مباحث عملياتي نمود پيدا مي کند و تمامي شرايط اسکان اضطراري در اين مرکز رعايت مي شود.
به گفته حسيني اين پارک بصورت پايلوت در منطقه 9 احداث مي شود و مي تواند به عنوان الگويي براي اجرا در ساير شهر باشد.
شهردار منطقه 9 با يادآوري اينکه براساس دستورالعمل سازمان مديريت و پيشگيري از بحران شهر تهران، فضاهاي خالي منطقه شناسايي و پايگاه هاي مديريت بحران در اين محدوده ساخته مي شوند نيز گفت: اين پايگاه هاي مديريت بحران منطقه با توجه به بافت مسکوني و در راستاي سهولت تردد شهروندان در مجاورت معابر ارتباطي و ناوگان حمل و نقل عمومي احداث مي شود.
وي اضافه کرد: ستاد مديريت بحران منطقه براي گسترش ايمني مطابق با ضوابط، از هر فرصتي استفاده مي کند تا دسترسي شهروندان محلات به نزديک ترين پايگاه مديريت امکان پذير باشد و اولويت در استقرار جغرافيايي پايگاه هاي مديريت بحران، بطور منطقي و بر اساس توزيع کمي و ميزان جمعيت ساکن در محله ها محاسبه و برنامه ريزي خواهد شد.
حسيني همچنين با اشاره به اهميت موضوع پدافند غيرعامل گفت: مديريت هماهنگ شهري پدافند غيرعامل در اجراي پروژه ها لازم و ضروري است و روش هاي مديريت و فناوري هاي موجود را؛ به ويژه در مورد ايمن سازي خدمات، تأسيسات و ساختمان هاي شهر بهبود مي بخشد.
حسيني با اشاره به توسعه فرهنگ و نهادينه سازي باور عمومي نسبت به تأثير پدافند غيرعامل در کاهش آسيب پذيري ها نيز اذعان داشت: بر همين اساس برگزاري جلسات متعدد آشنايي با اين موضوع مهم در دستور کار ستاد پيشگيري و مديريت بحران منطقه قرار گرفته تا شهروندان اين موضوع را به شکله بهينه و ويژه اي تجربه کنند.
شهردار منطقه 9 خاطرنشان کرد: اين شهرداري در کنار ديگر مناطق، مباحث و مسائل فني کاربردي در راستاي تدارک تهران «شهري ايمن و آماده » را بکار مي گيرد تا فرهنگ سازي لازم براي برخورد صحيح و آموزش آمادگي در برابر مخاطرات طبيعي به وجود آيد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]