واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۰ آذر ۱۳۹۳ (۹:۴۱ق.ظ)
استاندار مازندران: نظام مهندسي مجوز پروانه ساخت مهندسان دولت را مديريت کند استاندار مازندران، با بيان اينکه بيش از 35 درصد از بيکاران استان را فارغ التحصيلان دانشگاهي تشکيل مي دهند، گفت: نظام مهندسي ساختمان مجوز پروانه ساخت مهندسان شاغل در ادارات و نهادهاي دولتي را مديريت کند.
به گزارش خبرگزاري موج، ربيع فلاح جلودار، در جلسه شوراي اشتغال استان مازندران افزود: در حالي که بسياري از مهندسان ساختمان عضو نظام مهندسي استان بيکارند، بخشي از سهم مجوز پروانه ساخت ساختمان و پروژه هاي عمراني را مهندساني که کارکنان دولت هستند، مي گيرند.
نماينده عالي دولت در استان مازندران تصريح کرد: کارکنان دولت بر اساس قانون بايد تمامي وقت وانرژي خود را براي انجام وظايف و تعهدات خود بکار بگيرند، اما؛ به نظر مي رسد بسياري از مهندسان ساختمان کارمند، دغدغه انجام فعاليت در بيرون از ادارات را دارند.
فلاح خاطر نشان کرد: اگر چه ممکن است حق و حقوق کارکنان دولت کفاف زندگي آنان را ندهد، اما؛ دليل نمي شود تا کارمند دولت دغدغه اصلي اش اجراي درست تعهدات و وظايفش نباشد.
بر اساس آمار سازمان نظام مهندسي ساختمان بيش از 25 هزار نفر عضو اين سازمان هستند و سالانه هشت ميليون متر مربع جواز ساخت به ارزش بيش از 300 ميليارد تومان از اين سازمان در استان صادر مي شود.
استاندار مازندران، در بخش ديگري به اهميت انجام درست وظايف مديران و مسوولان اشاره کرد و گفت: تمامي مديراني که مسووليت قبول کردند، در واقع بايد مشکلات مردم را حل و فصل کنند.
وي با بيان اينکه مديران ارشد استان مازندران بايد وحدت رويه در ارائه خدمات مطلوب به مردم داشته باشند، تصريح کرد: امروز دغدغه و نگراني اصلي و جدي خانواده مازندراني اشتغال است.
وي با بيان اينکه مقام معظم رهبري جلسات شوراي اشتغال را به اتاق جنگ تشبيه کردند، بيان داشت: در چنين شرايطي مديران اقتصادي استان بايد چندين برابر بيشتر از ديگران به مقوله سرمايه گذاري و حمايت از کار آفرينان توجه کنند.
استاندار مازندران خطاب به مديران بانک هاي عامل استان گفت: عملکرد و نقش بانک ها در رونق اقتصادي، سرمايه گذاري و ايجاد اشتغال بسيار مهم است، اما؛ به نظر مي رسد به درستي اين وظايف اجرايي نمي شود.
فلاح از برخي مديران بانک ها در جلسه شوراي استغال مازندران گلايه کرد و بيان داشت: با توجه به دستورالعمل طرح ها و پروژه هاي عمراني بايد با پرداخت به موقع تسهيلاتي که به بانک ها ابلاغ شده است، عملياتي شود، مديران بانک ها بايد جوابگوي سؤالات و کم کاري هاي خود باشند.
علي بابايي کارنامي، مدير کل تعاون، کار و رفاه اجتماعي مازندران، که به عنوان دبير شوراي اشتغال استان عملکرد برخي بانک هاي استان در پرداخت تسيهيلات طرح هاي معرفي شده از سوي دستگاه هاي مختلف را ضعيف خواند و گفت: با توجه به اينکه عتبارات تسهيلاتي از سوي بانک مرکزي ابلاغ شده است، اما؛ مديران بانک هاي استان روند پرداخت را تسريع نمي کنند.
وي بيان داشت: تاکنون بانک ملي از 771 طرح معرفي شده فقط 147 طرح، ملت از 359طرح 25 طرح، صادرات از 568 طرح 45طرح، کشاورزي از 296طرح 155طرح، تجارت از 472 طرح 129 طرح، رفاه از 180 طرح 67 طرح و پست بانک از 307 طرح فقط 89 طرح را مورد بررسي و در نوبت پرداخت قرار دادند.
بابايي، از مديران بانک هاي عامل استان مازندران خواست تا دلايل عملکرد ضعيف خود را به جلسه شوراي اشتغال اعلام کنند.
مدير کل تعاون، کار و رفاه اجتماعي مازندران توجه بانک ها به طرح هاي اشتغال خانگي و خوداشتغالي کميته امداد، بهزيستي، ارشاد و گردشگري و جهاد کشاورزي را مطلوب ارزيابي کرد و گفت: طرح هاي خرد و خانگي افراد تحت پوشش بهزيستي و کمتيه امداد به صورت صحيح مورد حمايت تسهيلاتي بانک ها قرار دارند.
وي به اعتبار 800 ميليارد توماني بيش از شش هزار طرح هاي کميته امداد امام خميني (ره) مازندران اشاره کرد و گفت: دو هزار و 365 طرح به بانک ها معرفي شدند.
به گفته بابايي از 798 طرح افراد تحت پوشش بهزيستي نيز بيش از 70 درصد طرح ها براي دريافت اعتبار به بانک ها معرفي شدند.
مازندران سه ميليون و 150 هزار نفر جمعيت دارد که نرخ بيکاري آن حدود 11 درصد اعلام شده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]