تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكاتِ رفاه، نيكى با همسايگان و صله رحم است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826705853




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مشتريان هميشه وفادار ايراني


واضح آرشیو وب فارسی:همشهری: مشتريان هميشه وفادار ايراني


تكنولوژي- عميد نمازي‌خواه:
خيلي اوضاع خطوط تلفن‌هاي همراهمان خوب است، تازه وزير محترم ارتباطات و فناوري اطلاعات هم نويد اضافه شدن ۱۰ ميليون شماره جديد را مي‌دهد.

مسلماً مراكز و ارگان‌هايي كه در سيستم سودآوري خود به وجود مشتري وابسته اند، بايد مديريت بسيار قوي و هوشمندانه‌اي داشته باشند زيرا هر لحظه‌اي كه مشتريان از كيفيت و چگونگي ارائه خدمات ناراضي باشند، احتمال سقوط آن شركت مي‌رود.

اما جالب است كه در ايران هيچ وقت چنين اتفاقي روي نمي‌دهد و همواره مشتريان پايبند به فروشندگان هستند، البته چاره‌اي هم جز اين ندارند.

يكي از مثال‌هاي خوب در اين مورد، موضوع خودرو و خودروسازي در ايران است. همگان مي دانند كه‌ خودروهايي كه در ايران ساخته مي‌شود (آن دسته از خودروهايي كه قيمتشان زير ۲۰ ميليون تومان است) كيفيت خوبي ندارند و اگر اين خودروها به يك بازار رقابتي راه پيدا مي‌كردند مسلماً فروشي نداشتند.

اما به‌دليل منحصر بودن وضعيت توليد آنها در ايران، خودروسازان هركاري كه بخواهند مي‌كنند و با هر كيفيت نامطلوبي محصولاتشان را به فروش مي‌رسانند و از طرف ديگر تعرفه واردات ۹۰ درصدي هم اين توليدكنندگان را چنان حمايت مي‌كند تا با خيالي آسوده خودروي بي‌كيفيتشان را با قيمت‌هاي گزاف بفروشند.

در وزارت ارتباطات هم چنين مسائلي به خوبي ديده مي‌شود. تا به حال فكر كرده‌ايد كه چرا در ايام عيد نمي‌توانيد پيامك ارسال كنيد؟ جوابش مشخص است، به‌دليل اينكه ميزان بارگذاري زيادي نسبت به تجهيزات در ايران انجام شده است و به زباني ديگر يعني اگر با اين تجهيزات بايد ۱۰۰۰ عدد خط تلفن واگذار مي‌كرديم، ۲۰ هزار تا واگذار كرديم.

دو سال پيش وزير ارتباطات سابق آقاي دكتر معتمدي نيز از چنين موضوعي گلايه داشتند و مي‌گفتند در آن زمان ما هم مي‌توانستيم يك ميليون خط اضافي بفروشيم ولي كيفيت ارتباطات بسيار كم مي‌شد و به همين خاطر از اين موضوع حذر‌كرديم.

به تازگي به گفته وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات اپراتور اول تلفن همراه براي واگذاري ۱۰ ميليون شماره جديد تا پايان سال‌جاري آمادگي دارد.

محمد سليماني با بيان اينكه بحث تلفن همراه در كشور يكي از نيازهاي اساسي محسوب شده و از سال ۷۳ كار خود را آغاز كرد، گفت: در اكثر كشورهاي منطقه نيز شروع تلفن همراه از سال ۷۳ بود و ما از نظر زماني خوب شروع كرديم اما از نظر رشد همراه با اين كشورها پيشرفت نداشتيم؛ به‌عنوان مثال تعداد مشتركان تلفن همراه در سال ۷۹ به حدود ۴۵۰ هزار نفر رسيد درصورتي كه كشور تركيه كه با ما شروع كرد، در سال ۷۹ تعداد ۶ ميليون مشترك داشت.

ولي بايد از ايشان بپرسيم كه‌اي استاد بزرگوار آيا وضعيت كيفيت تلفن‌هاي همراه در تركيه هم مانند ماست؟ آيا تعرفه مكالمات آنها هم مانند ماست؟ آيا ترك‌ها هم مانند ما ۱۰ سال است كه هنوز به اين نتيجه نرسيده‌اند كه MMS ارائه كنند يا نكنند؟ آيا اپراتورهاي دولتي تركيه GPRS را ارائه مي‌دهند و اصلاً تركيه اپراتور دولتي دارد؟ و...

اگر صحبت از افزايش كميتي خطوط تركيه مي‌كنيم بايد به موضوع كيفيت هم توجه كنيم. در آنجا مديرانشان به فكر مشتريان هستند و به كيفيت خدمات و محصولاتي كه ارائه مي‌كنند، اهميت مي‌دهند.

در ايران چنين ارگان‌هايي، همچنان مشتريان وفاداري دارند زيرا مشتريانشان راهي به جز خريد از اين توليدكنندگان ندارند. پس توليد‌كننده هر كاري كه بخواهد با محصولش مي‌كند و فقط من و شماي مصرف كننده‌ايم كه براي ارسال يك پيامك در روزهايي مانند اعياد عمومي ۴ روز بايد منتظر بمانيم.

حالا باز هم خدا را شكر كه خود را با تركيه مقايسه مي‌كنيم اگر يك روز وزير ارتباطات محترم تصميم مي‌گرفت كه ايران را با كشورهايي مانند ژاپن مقايسه كند كه ديگر هيچ. يك دفعه احتمالاً ۱۰۰ ميليون خط واگذار مي‌كردند تا حال ژاپني‌ها را بگيريم و از لحاظ آماري با آنها برابري‌كنيم.

تاريخ درج: 23 ارديبهشت 1387 ساعت 19:21 تاريخ تاييد: 23 ارديبهشت 1387 ساعت 19:50 تاريخ به روز رساني: 23 ارديبهشت 1387 ساعت 19:43
 چهارشنبه 25 ارديبهشت 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: همشهری]
[مشاهده در: www.hamshahrionline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 272]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن