تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):گريه مؤمن از (درون) دل اوست و گريه منافق از (ظاهر و) سرش.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804105002




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

واشنگتن پست از یک واقعه تاریخی گزارش داد: ماه عسل صنعتی ها با خیانت سعودی ها


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: واشنگتن پست از یک واقعه تاریخی گزارش داد: ماه عسل صنعتی ها با خیانت سعودی ها
روزنامه واشنگتن پست نوشت کاهش قیمت نفت صدها میلیارد دلار را از جیب صادرکنندگان و شرکت های نفتی خارج و به جیب اقتصادهای بیمار اروپا و ژاپن و در آغاز فصل خرید به جیب مصرف کنندگان آمریکایی سرازیر می کند.
به گزارش نامه نیوز، این روزنامه آمریکایی در پایگاه اینترنتی خود و در گزارشی به قلم استیون مافسون افزود نتیجه این فرآیند احتمالا یکی از بزرگترین انتقال های ثروت در تاریخ خواهد بود و در همه موضوعات از گفتگوهای هسته ای ایران گرفته تا سیاست های بانک مرکزی آمریکا در زمینه نوسازی اقتصاد این کشور تغییراتی ایجاد خواهد کرد.

قیمت نفت نسبت به اوج خود در اواسط ژوئن حدود ۴۰ درصد کاهش یافته است و هفته گذشته پس از آنکه سازمان کشورهای صادرکننده نفت، اوپک به ادامه تولید به میزان قبلی رای دادند، شاهد یک سقوط شدید بود.

اکنون پرسشی که پیش روی سرمایه گذاران، شرکت ها و سیاستمداران وجود دارد این است که کاهش قیمت نفت تا کجا و تا کی ادامه خواهد یافت. در هر روز مالکان خودرو در آمریکا در مقایسه با آنچه در ژوئن برای سوخت پرداخت می کردند، ۶۳۰میلیون دلار پس انداز می کنند و اگر قیمت ها برای یک سال در همین سطح باقی بماند، ۲۳۰ میلیارد دلار پول باد آورده نصیب آنها خواهد شد.

بخش زیادی از این پول به سمت اقتصاد سرازیر می شود زیرا احتمالا خانواده های کم درآمد که با کمبود بودجه مواجه اند از پولی که صرف خرید سوخت نشده است، برای خرید مواد غذایی، پوشاک و دیگر کالاهای اساسی استفاده می کنند.

به گزارش AAA روز دوشنبه قیمت متوسط بنزین در آمریکا به ۲/۷۷ دلار در هر بشکه رسید و پیش بینی می شود بین ۱۰ تا ۲۰ سنت دیگر کاهش یابد.

این سود برای شرکت های بزرگ بیشتر بوده است. مدیر اجرایی شرکت دلتا ایر لاینز اخیرا در یک مصاحبه با سی بی اس گفت: به ازای کاهش هر پنی از قیمت سوخت هواپیما، این شرکت ۴۰ میلیون دلار سود می کند.

ویلیام سی دادلی، رئیس بانک مرکزی نیویورک روز دوشنبه در کالج برنارد باروک گفت: باوجود دستاوردهای عظیم در زمینه تولید گاز طبیعی و نفت خام آمریکاهمچنان وارد کننده انرژی است. در نتیجه کاهش قیمت نفت برای اقتصاد این کشور سودمند است و محرکی قوی برای هزینه های مصرف کنندگان است.

پیامدهای کاهش قیمت نفت در سیاست و کیف پول مردم تاثیر داشته است.

با توجه به قیمت های کنونی درآمد سالیانه اعضای اوپک تا ۵۹۰ میلیارد دلار کاهش می یابد و در مقابل این پول درون مرزهای بزرگترین وارد کنندگان نفت جهان و در راس آنها آمریکا، چین و ژاپن باقی خواهد ماند.

به گفته اندرو کنینگهام، اقتصاددان ارشد کپیتال اکونومیکز، در نتیجه کاهش قیمت نفت اندازه اقتصاد جهانی بین ۰/۵ تا ۱ درصد بزرگتر خواهد شد.

کاهش ۴۰ درصدی قیمت نفت خام برنت در مدت پنج ماه درآمد سالیانه تولید کنندگان نفت را در سراسر جهان با ۱/۵ تریلیون خسارت مواجه می سازد.

کشورهایی که متضرر می شوند از جمله روسیه که ارزش واحد پول ملی آن هم در حال کاهش است، شاهد افزایش تورمی تا بیش از ۸ درصد هستند و در حال حاظر کاهش قیمت نفت بیش از تحریم های غرب به اقتصاد آنها آسیب می رساند.

در ایران که اقتصاد و بودجه دولت به شدت به فروش نفت وابسته است، کاهش قیمت ها آثار منفی تحریم هایی که صادرات نفت کشور را محدود کرده است، افزایش می دهد.

در ونزوئلا هم کاهش درآمد نفتی بحران اقتصادی را تشدید کرده است.


منبع: عصر نفت


۱۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 7]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن