تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):روزه دارى (در حكم) دهانى است كه جز به خير سخن نگويد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871462034




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وزیر دفاع سنگاپور: تهدیدات تروریستی واقعی است/ مذاکره برای حضور در ائتلاف ناکام


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: وزیر دفاع سنگاپور: تهدیدات تروریستی واقعی است/ مذاکره برای حضور در ائتلاف ناکام کوالالامپور – ایرنا – وزیر دفاع سنگاپور روز سه شنبه تهدیدات تروریستی را با توجه به وقایع سوریه وعراق "واقعی" دانست و از اعزام افسران این کشور به مرکز فرماندهی نیروهای آمریکایی ائتلاف ضد داعش برای مذاکره به منظور پیوستن نیروهای سنگاپور به این ائتلاف ناکام خبر داد.


به گزارش ایرنا، "نگ انگ هن" وزیر دفاع سنگاپور هنگام بازدید از مرکز آموزش نیروهای ویژه این کشور که قرار است در ائتلاف آمریکایی ضد داعش شرکت کنند، گفت که هشدارهای مالزی و اندونزی درخصوص پیامدهای بازگشت تروریست های این کشور می تواند سناریوی تهدید این منطقه باشد.
وی گفت که تهدیدات تروریستی واقعی پس از وقایع 11 سپتامبر آغاز شد و اکنون شاهد تهدیدات تروریستی داعش در عراق و سوریه هستیم.
به گفته این مقام بلند پایه نظامی سنگاپور، این تهدیدات تروریستی جدی است و باید نگران بود و برای آماده سازی برنامه ریزی کرد. مالزی و اندونزی به عنوان همسایگان سنگاپور نیز نسبت به بازگشت تروریست ها از عراق و سوریه و آسیب زدن به شهروندان خود ابراز نگرانی کرده اند و سناریوی تهدید شامل سنگاپور نیز می شود.
وزیر دفاع سنگاپور همچنین از مذاکره افسران این کشور با مرکز فرماندهی نیروهای آمریکا برای شناخت الزامات مورد نیاز به منظور حضور نیروهای این کشور در ائتلاف آمریکایی ضد داعش خبر داد.
سنگاپور در حالی قصد حضور در ائتلاف آمریکایی ضد داعش را دارد که به اعتراف بسیاری از کشورهابی شرکت کنند در این ائتلاف حملات هوایی انجام شده از سوی ائتلاف بین المللی مبارزه با داعش به رهبری آمریکا طی ماه های گذشته با موفقیت همراه نبوده است.
براساس برخی گزارش ها تاکنون در حملات ائتلاف آمریکایی علیه داعش 963 تن کشته شده اند که شماری از آنها غیرنظامی بوده اند.
سنگاپور اواسط آبان اعلام کرد قصد دارد به ائتلاف نیروهای ضد داعش کمک نظامی کند، اما این کمک ها شامل حضور نیروهایش در عملیات نظامی نیروهای ائتلاف نخواهد شد.
نیروهای مسلح سنگاپور قصد دارند شماری از افسران خود را به مرکز فرماندهی نیروهای آمریکا و مقر مشترک نیروهای گروه ضربت ضدداعش اعزام کنند.
نیروهای مسلح سنگاپور یک فروند هواپیمای بویینگ سوخت رسان هوابه هوا "کی سی 135 آر" را نیز اعزام می کند و در عین حال افسران سنگاپوری به کار تحلیل اطلاعات تصویری و دیگر اطلاعات مربوط به جنگ با نیروهای داعش خواهند پرداخت و در هیچ عملیات نظامی علیه تروریست ها شرکت نخواهند کرد.
"نگ انگ هن" گفت که نیروهای مسلح سنگاپور حدود 50 تا 60 نفر از نیروهای خود را برای شرکت در ائتلاف آمریکایی اعزام می کند.
وی پیش از این نیز با توجه به فعالیت گروه های تروریستی و داعش نسبت به تغییرات در حوزه های امنیتی هشدار داده بود و تاکید داشت سنگاپور با چالش امنیتی و تهدیدات تروریستی روبروست.
حضور یک خانواده پنج نفره سنگاپوری در گروه داعش شامل "فخرالدین عثمان علی" 37 ساله به همراه همسر و سه فرزندش که در رده سنی دو تا 11 سال بودند نشان از گسترش تفکرات تروریستی در منطقه دارد.
علاوه بر این خانواده، یکی از دیگر زنان سنگاپوری که با یک فرد خارجی ازدواج کرده بود با پسر و دخترش در سوریه حضور داشته اند.
"لی هسین لونگ" نخست وزیر سنگاپور نیز هفته گذشته ضمن خطرناک خواندن تهدیدات ناشی از گسترش تروریسم، آن را منشاء مشکلات درازمدت جوامعی مانند جامعه چند قومی این کشور دانست.
وی گفت: عناصر تروریستی در جنوب شرق آسیا دست به تشکیل گروه زده و هر چند به عنوان شرکت در مبارزات در سوریه و عراق بر فعالیت های خود افزوده اند، اما آن ها جنگ های شهری را شکل خواهند داد.
نخست وزیر سنگاپور گفت داعش با ادعای مبارزه با تشکیل خلافت اسلامی پدید آمد، ولی با ایجاد ارتباط با برخی گروه ها و مردم آسیای شرقی قصد توسعه نفوذ خود را دارد، به طوری که تاکنون تعدادی سنگاپوری به منظور پیوستن به داعش عازم عراق و سوریه شده اند.
آساق**1611


11/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن