واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: دهیاران هفت روستای بخش مرکزی ساری خواهان پل روگذر راه آهن و تعریض جاده دسترسی شدند ساری-ایرنا- دهیاران هفت روستای بخش مرکزی ساری واقع در محور قائمشهر - ساری خواستار ایجاد پل روگذر راه آهن و تعریض جاده دسترسی شدند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، این درخواست را دهیاران روستاهای رودپشت ، باریک آبسر و کردخیل به نمایندگی از اهالی هفت روستا در جلسه روز یکشنبه اعضای هیات مدیره دهکده تفریحی و توریستی نیاوران ساری مطرح کردند.
دهیاران شرکت کننده در این نشست اعلام کردند که مسیر دسترسی هفت روستا علاوه بر تحمل تردد بیش از 10 هزار نفر از ساکنان این روستاها ، محل عبور و مرور خودروها و نیروهای پادگان کربلای مازندران ، شهرک فرهنگیان و مجتمع بنیاد جانبازان نیز است.
" خسرو برزگر " دهیار روستای کردخیل گفت : از سه سال پیش تقاضای اهالی این روستاها برای ایجاد روگذر راه آهن وجود دارد اما تا کنون توجهی به این خواسته نشده است.
وی با بیان اینکه اهالی هفت روستا در تردد از این محور با مشکل مواجه هستند، اضافه کرد : با توجه به اینکه شهرک فرهنگیان ،پادگان سپاه کربلای مازندران ، مجتمع تفریحی و آموزشی بنیاد جانبازان و دهکده تفریحی و توریستی نیاوران ساری در این مسیر واقع هستند ، می توان با مشارکت آنان علاوه بر ایجاد روگذر راه آهن ، تعریض و باز سازی مسیر دسترسی را هم انجام داد.
برزگر با بیان اینکه اعضای هیات مدیره دهکده تفریحی و توریستی نیاروان آماده همکاری و مشارکت در اجرای خواسته های روستاییان است، ادامه داد : با توجه به اینکه طرح های بزرگ گردشگری در این منطقه در دست اجرا است، اجرای پل روگذر و تعریض و باز سازی مسیر ضروری است.
مدیر عامل شهرک نیاوران ساری هم در این جلسه با بیان این که شهرک با داشتن امکانات زیر ساختی تبدیل به یک مجموعه تفریحی توریستی خواهد شد، گفت : مجموعه 25 هکتاری دهکده نیاوران با اجرای طرح های مختلف تفریحی ، تجاری ، توریستی و گردشگری به ارزش 780میلیارد تومان آماده جذب سرمایه گذاران است، اما راه دسترسی مناسبی ندارد.
" رضا منصوری " با بیان اینکه دهکده نیاوران ساری آماده مشارکت با دولت در اجرای طرح تعریض ، بازسازی و پل روگذر است، ادامه داد: سرمایه گذاران برای حضور در این مجموعه ابتدا به راه دسترسی مناسب آن توجه می کنند.
وی به ویژگی ها و مشخصات این مجموعه اشاره کرد و افزود : ساخت مراکز هتل و سوئیت ،سالن کنسرت، تالار ، کتابخانه ، کافی نت ، سفره خانه سنتی ، واحد های تجاری و فروشگاهی مدرن از برنامه های این شهرک است.
منصوری ایجاد واحدهای بهداشتی و درمانی ، مراکز نگهداری کودکان و سالمندان ، سالن های ورزشی ، استخر و پارک آبی ، شهر بازی ، هواپیمای تفریحی ، نیروگاه برق به صورت تولید برق به همراه تولید آب گرم را از دیگر طرح های مجموعه تفریحی و توریستی نیاوران ساری برشمرد.
مدیر عامل شهرک نیاوران ساری تصریح کرد: در دولت یازدهم بخش خصوصی و دولت در یک طرف میز هستند و تعامل بیشتر آنان سبب خروج رکود و کاهش نرخ تورم می شود.
منصوری بر لزوم حمایت مسوولان دولتی از سرمایه گذاران تاکید کرد و ادامه داد: البته این مجموعه هیچ تسهیلاتی را تاکنون دریافت نکرده و در صدد دریافت کمک های مالی در قالب تسهیلات از دولت در داخل این مجموعه نیست.
وی برنامه زمانبندی اجرا و بهره برداری طرح های مختلف در این مجموعه را حداکثر تا پایان سال 95 عنوان کرد و بیان داشت: البته در حال حاضر 17کارگاه تولیدی در این مجموعه فعال است و تا پایان سال 94 فروشگاه های تجاری و برخی از طرح های ورزشی آن نیز به بهره برداری خواهد رسید.
شهرک نیاوران ساری در زمین کارخانه نساجی چوخا در حال ساخت است کارخانه ای که در زمان فعالیتش از سال 1357 تا 1382 دستکم 750 کارگر داشت.
این کارخانه در سال های 1382تا 1385 به بخش خصوصی واگذار و تمامی کارکنان بازخرید و اموال شرکت از محل شرکت خارج و زمین آن تبدیل به یک ویرانه شد.
پس از یک سال این مجموعه به یک شرکت تعاونی انبوه سازان برای ساخت دو هزارو 500 واحد مسکونی فروخته شد که پس از بررسی های متعدد کارشناسی به این نتیجه رسیدند که این مجموعه به منطقه تفریحی و توریستی تبدیل شود.
از سال 1391 تاکنون زیر ساخت های آب ، برق ، گاز و جاده دسترسی آن بازسازی و طرح های سرمایه گذاری مجموعه تفریحی و توریستی آن تهیه شده است.
این مجموعه در کیلومتر سه جاده ساری به قائمشهر واقع است.ک/3
2585/1654
09/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]