تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  ghhhhhh
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871882882




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وضعیت دندان ایرانیان از کشورهای مشابه بدتر است/سلامت دهان و دندان باید به مراکز غیر دولتی واگذار شود


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: وضعیت دندان ایرانیان از کشورهای مشابه بدتر است/سلامت دهان و دندان باید به مراکز غیر دولتی واگذار شود
وزیر بهداشت گفت: تعداد دندانهای سالم ایرانیان از متوسط کشورهای مشابه پایین تر و علت، بی توجهی به پیشگیری است بنابراین امر بهداشت دهان و دندان باید به مردم و درمانگاه‌های خیریه واگذار شود.
به گزارش نامه نیوز، سیدحسن قاضی زاده هاشمی در مراسم فیشورسیلنت و فلورایدتراپی 600دانش آموز منتخب در تهران در کلینیک چمران افزود: در حوزه سلامت و بهداشت دهان و دندان با وجود همه تأکیدات دین مبین اسلام کم توجهیم.

وی گفت: این اقدام باید از آموزش و پرورش آغاز شود چرا که آموزش و پرورش علاوه بر دانش آموزان با اضافه شدن والدین آنها می‌تواند نیمی از جمعیت کشور را درگیر این موضوع کند.

وزیر بهداشت امکانات درمانی در حوزه دهان و دندان را ناچیز خواند و گفت: هر قدمی در موضوع پیشگیری برداشته شود می‌تواند در سلامت آینده ایرانیان موثر باشد چرا که بیماریهای دهان و دندان عوارض بسیار زیادی دارد و حتی بخشی از بیماری های گوارشی ناشی از اختلالات دهان و دندان است.

وی با بیان اینکه ما شورای سیاستگذاری دهان و دندان را به همین منظور در وزارت بهداشت تشکیل داده‌ایم، افزود: امر بهداشت دهان و دندان باید به مردم و درمانگاه های خیریه واگذار شود.

هاشمی با بیان اینکه البته دولت در این بحث در مناطق محروم گام های خوبی برداشته است و امکانات و یونیت فراوان داریم اما نیازمند دندانپزشک هستیم، تأکید کرد: در طرح تحول سلامت پیش بینی کرده ایم که سال آینده در بحث پیشگیری و درمان بیماری های دهان و دندان چند اقدام عملی صورت گیرد.

مهدوی زاده، مدیرکلینیک دندانپزشکی شهید چمران نیز در این مراسم گفت: با اجرای این طرح تخریب، پوسیدگی و درد دندان در کودکان کاهش می یابد.

مهدوی زاده تأکید کرد: بسیاری از مردم از دندانپزشکی به علت خاطرات دندانپزشکی از دوران کودکی هراس دارند و با اجرای این طرح بر کودکان به علت نداشتن تزریق، تراش و در نتیجه هیچگونه دردی کودکان با دندانپزشکی آشتی خواهند کرد.

مدیر کلینیک دندانپزشکی شهید چمران با اشاره به طرح فیشور سیلانت 1000 دندان دائمی در وزارت دفاع  تصریح کرد: این طرح که با همکاری وزارتخانه های دفاع، بهداشت و آموزش و پرورش اجرا شد.

مهدوی زاده تاکید کرد: فیشورسیلانت و فلورایدتراپی کاری علمی است و مجری این کار باید آموزش دیده باشد به همین علت با انجمن دندانپزشکی کودکان ایران همکاری کردیم و از تخصص آنان در این زمینه بهره گرفتیم.

مدیر کلینیک دندانپزشکی شهید چمران خاطرنشان کرد: کمیته ای علمی با کمک انجمن دندانپزشکی کودکان ایران برگزار و تصمیم گرفته شد که همراه با فیشورسیلانت، فلوراید تراپی انجام شود و به خانواده دانش آموزان نیز آموزش داده شود چرا که اجرای هر یک از این 3 مورد بدون اجرای دیگری اقدامی ناقص است.

وی افزود: اگر این 3 عامل همراه با تغذیه مناسب در کنار یکدیگر قرار بگیرند مجموعه کاملی از اقدامات پیشگیری کننده شکل خواهد گرفت.

مهدوی زاده تصریح کرد: 5 نفر از متخصصان انجمن دندانپزشکی کودکان ایران برای آموزش دندانپزشکان شرکت کننده در این طرح انتخاب شدند و اهمیت این موضوع به حدی بود که دندانپزشکان شرکت نکرده در کلاس های آموزشی از طرح خارج شدند.

مدیر کلینیک دندانپزشکی شهید چمران افزود: این 5 متخصص همچنین با حضور در مدارس، دانش آموزان مناسب برای اجرای این طرح را انتخاب کردند چرا که در فیشورسیلانت تراپی باید دندان ها دارای شیار عمیق بوده و هیچ پوسیدگی در آنها وجود نداشته باشد در نتیجه بیش از 1500 دانش آموز معاینه و 600 نفر انتخاب شدند.

وی گفت: در این طرح وزارت آموزش و پرورش، اداره کل آموزش و پرورش استان تهران و مدیران و معلمان بهداشت کمک زیادی به ما کردند.

مهدوی زاده افزود: پس از انتخاب دانش آموزان به والدین کودکان فراخوان دادیم و ضمن تکمیل پرونده و تاریخچه پزشکی و دندانپزشکی کودکان در کلینیک دندانپزشکی شهید چمران درباره سلامتی دانش آموزان و احتمالاً بیماری هایی که باید مورد نظر قرار گیرد سوالاتی پرسیده شد تا طرح با دقت و کیفیت کامل انجام شود.




منبع: فارس


۰۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن