تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):به راستى كه دل در درون سينه بى قرار است و به دنبال حق مى‏گردد و چون به آن رسيد، آ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804642020




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چگونه ورزشکار بهتری باشیم


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: چگونه ورزشکار بهتری باشیم
ورزشکاران حرفه‌ای باید ویژگی‌های خاصی داشته باشند تا بتوانند با دیگران در دنیای ورزش رقابت کنند.
به گزارش نامه نیوز ،  بسیاری اوقات گفته می‌شود که یک ورزشکار خوب از نظر ژنتیکی نسبت به دیگران برتری دارد و هرچقدر هم حریف او تلاش کند نمی‌تواند بهتر باشد. گرچه فعال بودن در زمان کودکی و نوجوان می‌تواند بر کارایی ورزشکاران تاثیرگذار باشد اما این تصورات درباره مسائل ژنتیکی درست نیست.


یک متخصص ورزش در این باره می‌گوید: بعضی خصلت‌های ورزشی هستند که با تمرین کردن نمی‌توان آن‌ها را بهبود بخشید مانند رسیدن ناگهانی به بالاترین سرعت اما بیشتر ویژگی‌های ورزش را می‌توان با تمرین به وجود آورد. تمرین و تکرار یک راهکار مهم برای حرفه‌ای شدن است. اگر حرکات مربوط به ورزش خاص خود را تمرین کنید بعد از مدتی به صورت طبیعی به انجام این رکات عادت می‌کنید. چند زمینه‌ای که باید یک ورزشکار در آن‌ها پیشرفت کند تا حرفه‌ای شود عبارتند از:


1- هماهنگی چشم‌ها و دست‌ها


اگر نمی‌توانید زود واکنش نشان دهید باید این کار را یاد بگیرید. ورزشکاران زودتر یک حرکت را می‌بینند و پیش‌بینی می‌کنند. برای مثال ورزشکاران بیسبال می‌دانند که با هر نوع ضربه چوب به توپ، توپ چگونه حرکت می‌کند و آن‌ها باید چه زمانی برای گرفتن واکنش نشان دهند. هرچقدر با ورزشکاران بیشتری بازی کنید بهتر به این تشخیص‌ها می‌رسید.


2- تغییر مسیر ناگهانی


برای تغییر مسیر ناگهانی باید ورزشکار بتواند تعادل خود را حفظ کند. ورزشکار باید بتواند بدون از دست دادن تعادل سرعت خود را کم کند و مسیر خود را تغییر دهد. برقراری تعادل نیاز به قدرت بدنه و لگن دارد.


3- خواندن بازی


بررسی حرکات حریفان و بازیکنان و نگاه کردن فیلم‌ها بازی‌های قدیمی یکی از بهترین راه‌ها برای پیش‌بینی حرکات در آینده است. اگر بازیکن در لحظه فکر کند و واکنش نشان دهد سرعت او کاهش می‌یابد. هرچقدر حریفان خود را بهتر بشناسید سریع‌تر واکنش نشان می‌دهید.


4-افزایش سرعت


اینکه بیشینه سرعت را در یک ورزشکار افزایش دهیم کار آسانی نیست. با این حال با کمک راه‌های خاصی می‌توان کارایی سرعت را بیشتر کرد. برای مثال ورزشکاران در گام اول پای عقب را با زاویه تندتر از زمین قرار می‌دهند تا پای عقب زیر آن‌ها نماند.


5- پرورش فیبرهای ماهیچه‌ای که سریع منقبض می‌شوند


عضلاتی که سریع منقبض می‌شوند برای ورزش‌های شدید که نیاز به انجام حرکات سریع در زمان کوتاه دارند، مناسب هستند. این ورزش‌ها عبارتند از دوی سرعت، فوتبال و بسکتبال بهترین راه برای پرورش این عضلات انجام تمرین‌های قدرتی و کار کردن با وزنه است. تمرین‌های پلایومتریک نیز برای این کار مناسب است.


6- بهبود بخشیدن به پرش ارتفاع


بسیاری از ورزشکاران در ابتدای کار پرش‌های کوتاه انجام می‌دهند. برای انجام پرش خوب باید گام یکی مانده به آخر بلند و گام آخر کوتاه برداشته شوند. از آنجایی که این نوع پرش ذاتی نیست، ورزشکاران باید یاد بگیرند که چطور این انرژی را منتقل کنند. معمولا مربیان آنقدر به ورزشکاران تمرین پرش می‌دهند تا به بالاترین حد پرش خود برسند. قوی کردن عضلات پایین تنه نیز می‌تواند در پرش موثر باشد. انجام اسکات و بلند کردن وزنه باعث پرورش عضلات پایین‌تنه می‌شود.


7- ورزش تا آخرین توان


بسیاری از ورزشکاران از بیشترین حد توان سیستم قلبی – عروقی خود استفاده نمی‌کنند. با این حال اخیرا در ورش حرفه‌ای به این نتیجه رسیده‌اند که بهترین راه برای تمرین حرفه‌ای انجام ورزش با شدت متوسط نیست. بلکه تمرین قطبی یعنی انجام تمرین با شدت خیلی کم و با شدت خیلی زیاد مناسب‌تر است.


8- ریکاوری مناسب


با انجام تمرین زیاد همراه با مسابقه بدن ورزشکاران بسیار خسته می‌شود. یک ورزشکار نیاز دارد تا به بدن خود استراحت بدهد و ریکاوری انجام دهد. انجام تمرین‌های کششی برای ریکاوری مناسب است. استفاده از مکمل‌های لازم نیز می‌تواند به ریکاوری بهتر کمک کند.


استفاده از Beta-alanine می‌تواند به کاهش اسید لاکتیک در عضلات کمک کند. مصرف 3.2 انس از این مکمل در طول روز به مدت 2 ماه می‌تواند برای ریکاوری ورزشکاران مناسب باشد، این میزان مصرف باعث افزایش Carnosine در عضلات شود. ملکول‌های Carnosine به از بین بردن اسید لاکتیک کمک می‌کند.






منبع: ایسنا


۰۸ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن