تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):علم میراث گرانبهائی است و ادب لباس فاخر و زینتی است و فکر آئینه ای است صاف.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819448432




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ناامنی موجب محدودیت فعالیت سازمان جهانی بهداشت در پاکستان شد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: ناامنی موجب محدودیت فعالیت سازمان جهانی بهداشت در پاکستان شد اسلام آباد - ایرنا - سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد به دلیل نبود امنیت در پاکستان و مورد حمله قرار گرفتن ماموران این نهاد بین المللی در این کشور، فعالیت هایش در پاکستان را محدود کرده است.


دکتر "مایکل تیرن" نماینده سازمان جهانی بهداشت در پاکستان روز جمعه ضمن اعلام این خبر، گزارش برخی رسانه های پاکستان را مبنی بر این که این سازمان تمام فعالیت هایش در پاکستان را تعلیق کرده است، تکذیب و تاکید کرد که فعالیت این سازمان در پاکستان متوقف نشده است.
مایکل تیرن به جزئیات تصمیم این سازمان بین المللی درخصوص محدود کردن فعالیت هایش در پاکستان توضیح بیشتری نداده است اما به نظر می رسد با توجه به تشدید حملات تروریستی به گروه های واکسیناسیون فلج اطفال در پاکستان، این بخش از فعالیت های سازمان جهانی بهداشت در این کشور جنوب آسیا محدود شود که در این صورت، عواقب ناگواری برای جامعه پاکستان به دنبال خواهد داشت.
از ابتدای سال جاری تا کنون بیش از 200 مورد ابتلا به بیماری فلج اطفال در پاکستان ثبت شده است و این رقم در طول حدود 20 سال گذشته، بی سابقه است.
تصمیم اخیر سازمان جهانی بهداشت برای محدود کردن فعالیت هایش در پاکستان به دنبال تشدید حملات تروریستی به تیم های واکسیناسیون فلج اطفال در نقاط مختلف این شکور به ویژه در ایالت بلوچستان اتخاذ شد.
روز چهارشنبه گذشته در حمله گروهی از افراد مسلح به خودروی یک تیم واکسیناسیون فلج اطفال در نزدیکی شهر کویته مرکز ایالت بلوچستان، دست کم چهار نفر از اعضای این تیم از جمله سه زن کشته شدند.
گروهک تروریستی موسوم به جندالله حمله به این تیم واکسیناسیون را برعهده گرفته است.
طی ماه های اخیر چندین مورد حملات تروریستی به تیم های واکسیناسیون فلج اطفال در پاکستان رخ داده است و تعداد زیادی از اعضای این تیم ها کشته شده اند.
به استناد گزارش های سازمان جهانی بهداشت، فقط سه کشور پاکستان، افغانستان و نیجریه هستند که بیماری فلج اطفال هنوز در آنها شایع است و این بیماری تقریبا در تمام دیگر کشورهای جهان ریشه کن شده است.
علاوه بر ضعف اقتصادی، ضعف مدیریتی و حملات تروریستی به مراکز و گروه های واکسیناسیون، فقر فرهنگی مردم پاکستان نیز به مانعی بزرگ بر سر راه تلاش ها برای ریشه کن ساختن این بیماری در این کشور تبدیل شده است.
همکاری نکردن بسیاری از خانواده ها موجب شده تا آینده چندان روشنی برای این طرح قابل پیش بینی نباشد.
فقر فرهنگی و گاهی تعصبات افراطی به ویژه در مناطق روستایی موجب شده تا برخی خانواده ها تمایلی به واکسینه کردن فرزندانشان در برابر ویروس فلج اطفال نداشته باشند.
آساق*1**1723


07/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن