تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم را رها مكن حتى اگر بعدش شعر باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870651166




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اکسپرس: نقش ایران در خاورمیانه بی‌بدیل است |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: اکسپرس: نقش ایران در خاورمیانه بی‌بدیل است
هفته‌نامه فرانسوی اکسپرس در تحلیلی به نقش مهم و کلیدی ایران در منطقه خاورمیانه برای حل و فصل بسیاری از مشکلات و بحران‌های کنونی این منطقه پرداخت
کد خبر: ۴۵۳۰۳۷
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۳۹۳ - ۰۸:۱۰ - 27 November 2014


هفته‌نامه فرانسوی اکسپرس در تحلیلی به نقش مهم و کلیدی ایران در منطقه خاورمیانه برای حل و فصل بسیاری از مشکلات و بحران‌های کنونی این منطقه پرداخت و نوشت: بن‌بست‌های بین‌المللی زیادی هم اکنون در برابر آمریکا و جهان غرب قرار دارند. تشدید تنش‌های بین اسرائیل و فلسطینیان با نتایج غیر قابل پیش‌بینی، بحران نظامی بین روسیه و اوکراین که غرب از حل و فصل آن عاجز است. همچنین پدیده «داعش» در عراق و سوریه که مقابله با آن برای غرب، بسیار مشکل و پیچیده جلوه می‌کند، در فهرست این مشکلات و معضلات قرار می‌گیرند. اکنون ایران در مرکز شناخت تمامی مشکلات کنونی خاورمیانه قرار دارد.


به نوشته کیهان، اکسپرس تصریح کرد: این موقعیت مرکزی و فوق‌العاده ایران در منطقه خاورمیانه، نه تنها به لحاظ وزن غیرقابل انکار ایران در منطقه، نه فقط به خاطر نقش و نفوذ این کشور بزرگ خاورمیانه در چندین درگیری مهم منطقه‌ای، بلکه به لحاظ موقعیت ژئوپلتیک خاص و بسیار نادر سرزمین ایران است.


به گزارش رادیو فرانسه، کریستیان ماکاریان در ادامه این تحلیل نوشت: «ایران به شکرانه سیاست یارگیری و نفوذ منطقه‌ای خود، در عمل توانسته در چهار پایتخت عربی خاورمیانه ریشه بگیرد. در بیروت، از طریق حزب‌الله که در پازل شکننده لبنان نقشی کلیدی بازی می‌کند. در سوریه، جایی که بشار اسد از پشتیبانی و حمایت بسیار فعال تهران بهره می‌گیرد. در عراق، با پادر میانی دولتی که شیعیان در آن اکثریت دارند و به طریقی سیاست‌های عراق را کنترل می‌کنند. بالاخره، در یمن که بحران داخلی سال‌هاست در جریان است و در ماه سپتامبر گذشته گروه‌های حوثی عملاً کنترل پایتخت یمن، یعنی شهر صنعا را در دست گرفتند. آخرین خبرها و گزارش‌ها حکایت از آن دارد که نقش فزاینده تهران در اوضاع سیاسی و داخلی یمن که از طریق زیدی‌های این کشور اعمال می‌گردد، هنوز دست بالا را دارد.»


ماکاریان می‌نویسد: موضوع «داعش» از چهارچوب سوریه بسیار فراتر می‌رود. حال با پادرمیانی ایران، می‌تواند در جهت متضاد سیاست‌های آمریکا و غرب در قبال بشار اسد باشد. این موضوع همچنین موقعیت بشار اسد در سوریه را تقویت می‌کند. در این رهگذر، آمریکا و غرب در تناقض آشکار با موضع رسمی خود قرار دارند.


در همین حال روزنامه انگلیسی ایندیپندنت در تحلیل دیگری خاطرنشان ‌کرد: غرب با نقش ژئواستراتژیک ایران در منطقه خاورمیانه مخالف است.


«رابرت فیسک» در این تحلیل نوشت: هر اتفاقی بیافتد ایران باز هم به قدرتمندترین کشور در خاورمیانه تبدیل خواهد شد.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن