واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: کاله جوان مازندران امسال از امیدهای صعود به لیگ برتر والیبال کشور است ساری- ایرنا- سرمربی جوان تیم کاله جوان مازندران، شرایط تیمش درمسابقات امسال لیگ دسته یک والیبال باشگاه های کشور درگروه یک این مسابقات را مطلوب ارزیابی کرد و گفت : تیم ما امسال برای قهرمانی دراین مسابقات وصعود به لیگ برتر می اندیشد.

"حسین کاظمی" شامگاه چهارشنبه پس از کسب دومین پیروزی تیمش کاله جوان مازندران برابر عقاب نهاجا تهران در آمل به خبرنگار ایرنا گفت: خوشبختانه بازیکنان تیم کاله با تمرینات خوب ومنظمی که کادرفنی برای آنان پیش بینی کرده، نمایش خوبی از خود در برابر حریف تهرانی به نمایش گذاشتند وتداوم این روحیه وجنگندگی در ادامه رقابتها برای تیم ما ایده ال خواهد بود.
وی افزود: از عملکرد شاگردانم در این مسابقه رضایت کامل دارم و آنان دراین بازی بدون اشتباه برابر حریف بازی کردند.
سرمربی تیم کاله جوان مازندران نقطه قوت تمیش در پیروزی برابر تیم عقاب نهاجا را، زدن سرویس های خوب وبدون نقص ودفاع های تاثیرگذار روی تور اعلام واضافه کرد: با این دو تدبیر عملا حریف در زمین تنها نظاره گر نمایش خوب بازیکنان تیم کاله بود.
کاظمی تصریح کرد: در هفته های گذشته فیلم چند بازی گذشته تیم عقاب نهاجا را دیده بودیم و با آنالیز نقاط قوت وضعف این تیم، با برنامه برابر این تیم قرار گرفتیم وخوشبختانه پیروز شدیم.
وی از حضور وحمایت تماشاچیان آملی در بازیهای تیم کاله جوان ابراز شگفتی وخرسندی کرد وگفت: در گذشته تمام تماشاچیان آملی به حمایت تیم کاله می رفتند و در بازیهای خانگی تیم کاله جوان بازیهای ما را تماشانمی کردند، اما به علت حضور نداشتن تیم کاله در لیگ برتر، اکنون تماشاچیان آملی از بازیهای ما استقبال خوبی دارند که این به نفع تیم ما در بازیهای آینده است.
دیدار تیم های والیبال کاله جوان مازندران و عقاب نهاجا تهران در چارچوب هفته دوم مسابقات لیگ دسته یک والیبال باشگاه های کشور عصر چهارشنبه ودر حضور حدود 400 تماشاگر در تالار ورزشی پیامبراعظم آمل برگزار شد و طی آن تیم میزبان با نتیجه 3بر صفر میهمان خود را با شکست داد و نخستین پیروزی این فصل خود را در خانه جشن گرفت.ک/3
7327/608
06/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]