تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):انسان، در روز قيامت، قدم از قدم برنمى‏دارد، مگر آن كه از چهار چيز پرسيده مى‏شود...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827286813




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خود را از این زندان خلاص کنید! |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: خود را از این زندان خلاص کنید!
بدبینی یک واکنش معمول در بسیاری از افراد است که موجب می‌شود فرد دید منفی نسبت به مسائل پیرامون خود داشته باشد و همیشه نیمه خالی لیوان را ببینند.
کد خبر: ۴۵۲۷۷۱
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۳۹۳ - ۰۳:۲۸ - 27 November 2014


بدبینی یک واکنش معمول در بسیاری از افراد است که موجب می‌شود فرد دید منفی نسبت به مسائل پیرامون خود داشته باشد و همیشه نیمه خالی لیوان را ببینند.

به گزارش ایسنا، افراد بدبین در قضاوت روی موضوعات و اطرافیان خود تنها به نیمه خالی لیوان توجه می‌کنند یعنی فقط نکات منفی را می‌بینند که این نگرش می‌تواند عوارض جانبی منفی و جدی بر زندگی آنان داشته باشد به طوری که گاهی اوقات واقعا از اجتماع طرد می‌شوند و در زندگی نیز دائما درجا می‌زنند و معمولا به ندرت به موفقیتی دست می‌یابند و علاوه بر این با منفی‌بافی‌های خود اطرافیانشان را نیز آزار می‌دهند.

در این مقاله به نقل از هلث ‌لاین تاثیرات سوء بدبینی و منفی بودن بر زندگی مورد بحث قرار گرفته و چند توصیه کاربردی برای غلبه بر احساس مخرب بدبینی ارائه شده است.

تاثیرات بدبینی بر رفتار فرد

تاثیر مستقیم بدبینی با رفتار فرد مرتبط است. داشتن تفکرات منفی به طور طبیعی موجب می‌شود فرد در مقایسه با تفکرات مثبت رفتارهای متفاوتی از خود بروز دهد که قطعا برای خود فرد عواقب خوبی ندارد و برای اطرافیان نیز خوشایند نیست. برخی از تاثیرات رفتاری حس بدبینی شامل موارد زیر می‌شود:

- گله و شکایت کردن‌های همیشگی

- از دست دادن امید به آینده

- احساس عدم کنترل و مدیریت بر مسائل شخصی

- مقابله نکردن با چالش‌ها به بهانه شکست خوردن

- کنار گذاشتن ایده‌های جدید

- مقاومت در برابر تغییرات

تاثیرات بدبینی بر خلق‌وخوی فرد

در نهایت تاثیرات رفتاری بدبینی وخیم‌تر شده و بر سلامت حسی و عاطفی فرد تاثیر منفی و مخرب می‌گذارد. اغلب اوقات منفی بودن به افسردگی مزمن و احساس شک به خود و دیگران منجر می‌شود. دیگر تاثیرات احساسی مرتبط با منفی بودن شامل موارد زیر می‌شود:

- احساس دائمی تنها بودن

- بی‌ارزش دانستن خود

- احساس بی‌استفاده بودن در مورد خود

- مقصر دانستن دیگران به دلیل فریب دادن

- احساس بی‌دفاع بودن

- احساس بدبختی کردن

تاثیرات اجتماعی بدبینی

گاهی اوقات افسردگی و مشکلات احساسی و عاطفی به دنبال نحوه واکنش دیگران به رفتارهای منفیِ فرد بدبین تشدید می‌شود. افراد منفی اغلب آیینه دق و یاس در نظر گرفته می‌شوند. در این شرایط فرد بدبین باید بداند که اطرافیانش او و شخصیتش را طرد نمی‌کنند بلکه نگاه منفی فرد به زندگی را قبول ندارند. هچنین فرد نباید عصبانیت یا منفی بودنش را به دیگران نسبت دهد بلکه پیشنهاد می‌شود تمرکز خود را روی کاهش دید منفی‌اش در زندگی قرار دهد.

چگونه می‌توان بر بدبینی غلبه کرد؟

قبل از هر چیز با این واقعیت مواجه شوید که شما در مورد یک فرد، یک موضوع یا یک شرایط بدبین هستید و سپس به توصیه‌های زیر عمل کنید:

1- از خودتان این سوال را بپرسید که آیا واقعا روش دیگری برای نگاه کردن و بررسی دنیای اطرافتان وجود دارد؟

2- در مورد نظرات بدبینانه خود به دنبال دیدگاه‌های جدید باشید. برای داشتن ارزیابی‌های عقلانی‌تر با فردی که خلاف دیدگاه شما را دارد صحبت کنید.

3- برای فکر کردن در مورد ایده‌هایی که موجب می‌شود نگرش بدبینانه‌ای داشته باشید آنقدر وقت بگذارید تا بتوانید بر آنها غلبه کنید. داشتن نگاه بدبینانه به زندگی، تمام امیدها و فرصت‌های فرد را از بین می‌برد. فردی که دارای چنین روحیه‌ای است به آینده‌ای بهتر و دست یافتن به آن امید ندارد. فرد بدبین به توانایی خود برای غلبه کردن بر موانع موجود در زندگی‌اش تردید دارد و به دلیل این تفکرات، زندگی و عمر خودرا هدر می‌دهد.

4- برای تغییر نگرش خود به دنبال دلیل و انگیزه‌ای باشید که به آن باور قلبی دارید. انگیزه‌ای که از عمق قلب باشد، این توان را دارد تا بر حس بدبینی غلبه کند.

5- روی ممکن‌ها و نه غیرممکن‌ها تمرکز کنید. زمانی که فرد تمرکز خود را روی غیرممکن‌ها قرار می‌دهد به دنیای خود بدبین می‌شود.

6- داستان‌های رغبت‌انگیز مطالعه کنید. برای آنکه بتوان روی ممکن‌ها تمرکز داشت می‌توان با خواندن داستان‌های رغبت‌انگیز از تجربیات افراد موفق در این زمینه بر حس بدبینی خود غلبه کرد.

7- در کارهای گروهی شرکت کنید. حضور داشتن در تیم‌های مختلف این حس را در فرد به وجود می‌آورد که تنها نیست و دیگران می‌توانند هنگام مشکلات روی او حساب کنند. همچنین زمانی که آنان به کمک نیاز داشتند برای آنان سودمند باشید.

8- از به کار بردن کلمات منفی خودداری کنید. هیچ چیزی بیشتر از لغات منفی حس خوش‌بینی را از فرد دور نمی‌کند. همیشه سعی کند به جنبه مثبت موضوعات و اطرافیان خود نگاه کنید.

9- به دنبال ایده‌های جدید و شیوه‌های پیش‌بینی نشده باشید. یکی از دلایلی که فردی بدبین می‌شود راه ندادن ممکن‌ها به ذهن و فکر نکردن به آنها است.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن