واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۵ آذر ۱۳۹۳ (۵:۲۱ق.ظ)
شريفي: دريافت وجوه غيرقانوني؛ خط قرمز ماست شبگردي اين هفته اصحاب رسانه به ميزباني شرکت شهربان و حريم بان شهرداري تهران برگزار شد و خبرنگاران، عکاسان و نخبگان اجتماعي و فرهنگي منطقه 3 ضمن آشنايي با وظايف و فعاليت هاي اين شرکت، ساعتي را سوار بر خودروهاي ويژه شهربان و حريم بان در ارتفاعات و حريم منطقه 5 پايتخت سپري کردند.
به گزارش خبرگزاري موج، در اين گشت و گذار شبانه سختي کار شهربانان و حريم بانان تهران بيش از هر چيز ديگري مورد توجه خبرنگاران و اصحاب رسانه قرار گرفت.
افرادي که در اين شغل جان خود را بر کف دست نهاده و با تلاش فراوان در پي تحقق اهداف سازمان خود که همانا جلوگيري ازساخت و ساز غير مجاز در سطح و حريم شهر است، هستند زيرا به گفته احسان شريفي، مدير عامل شرکت شهربان و حريم بان شهرداري تهران فردي که دست به تخلف زده و اقدام به ساخت و ساز غير مجاز مي کند، قطعاً در مواجهه با نيروهاي شهربان يا حريم بان آماده هرگونه درگيري و ضرب و جرح است.به طوري که بسياري از نيروهاي شهربان و حريم بان در طول اين سال ها مجروح و مصدوم شده و دو نفر از اين عزيزان هم به درجه رفيع شهادت نايل آمدند.
شريفي که قائم مقام معاونت توسعه منابع انساني شهرداري تهران نيز است، در جمع خبرنگاران درباره اکيپ ها و نحوه فعاليت آنان گفت: ما مجموعاً يک هزار و 16 نفر عوامل اجرايي داريم که با 162 دستگاه خودروي گشت و 121 دستگاه موتورسيکلت در مناطق 22 گانه شهر تهران انجام وظيفه مي کنند و تمامي فعاليت هاي آنان تحت کنترل و نظارت شرکت است. بر اساس آمار موجود هر اکيپ به طور ميانگين 19 ماموريت در روز انجام مي دهد که اين اکيپ ها ظرفيت و پتانسيل 25 ماموريت در روز را دارند.
وي با اشاره به تاريخچه تاسيس اين شرکت اظهار داشت: شرکت در سال 1387 با حکم شهردار تهران تاسيس شد و از سال 88 با نام شرکت شهربان و حريم بان شهرداري تهران فعاليت خود را از سر گرفت و اساس نامه آن نيز در سال 1390 به تصويب اعضاي شوراي اسلامي شهر تهران رسيد.
وي جلوگيري از تخلفات ساختماني، نظارت بر حصارهاي ساختمان هاي در حال ساخت، نظارت بر رعايت لفاف ساختماني، نصب سدمعبر ساختماني و نصب تابلو و صيانت از نيروهاي شرکت را از وظايف شرکت شهربان و حريم بان دانست.
شريفي بودجه را يکي از چالش هاي شرکت دانست و گفت: تا سال 91 موضوع انحلال شرکت 3 بار در شوراي شهر مطرح شده بود که از اواسط سال 92 که بنده مدير عامل شرکت شدم بارها در شوراي شهر توضيح دادم که وظيفه قانوني ما جلوگيري از ساخت و ساز غير مجاز است و همه وظايف غير مرتبط را لغو کرديم که اين اقدام مورد استقبال اعضاي شورا قرار گرفت و آنها بودجه 20 ميلياردي سال 92 را به 38 ميليارد تومان درسال 93 افزايش دادند.
وي ادامه داد: در مناطق 1،2،5،4،8و15 تعداد پروانه هاي ساخت صادر شده بيش از بقيه مناطق است، به طوري که در ناحيه 3 منطقه 8 بيشترين حجم ساخت و ساز را داريم و ما بايد کنترل بيشتري در اين نقاط داشته باشيم.
مدير عامل شرکت شهربان و حريم بان شهرداري تهران دريافت وجوه غيرقانوني را خط قرمز شرکت دانست و گفت : اگر مطلع شويم که چنين اتفاقي افتاده موضوع را به طور دقيق بررسي کرده و در کميته انضباطي پيگيري مي کنيم. چنان که شهردار تهران بارها تاکيد کرده که احساس مي کنم سطح تخلفات کاهش يافته است.
وي در پاسخ به سوال خبرنگاري که پرسيد چرا شرکت شما زير مجموعه معاونت شهرسازي و معماري شهرداري تهران است؟ گفت: به دليل اينکه پروانه هاي ساخت توسط معاونت شهرسازي مناطق و نواحي صادر مي شود و ما در اکيپ هايمان يک کارشناس شهرسازي هم داريم، شرکت زير مجموعه اين معاونت است اما اخيراً در هيئت رئيسه شهرداري تهران مقرر شده که موضوع سدمعبر هم به شرکت ما واگذار شود و ما به زيرمجموعه معاونت خدمات شهري منتقل شويم.
شريفي در ادامه با اشاره به ورود نواحي به موضوع ساخت و ساز غيرمجاز و همکاري شهربانان و حريم بانان با نواحي تصريح کرد: اگر ملکي تخلف ساختماني داشته باشد و بخواهيم مانع آن شويم شهرداري ناحيه از طريق سامانه ناحيه محوري به طور مستقيم شرکت را مطلع مي کند و ما وارد عمل مي شويم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]