واضح آرشیو وب فارسی:فارس: عضو هیئت علمی دانشگاه کردستان:
زندگی بدون ازدواج رهآورد شبکههای ماهوارهای است
عضو هیئت علمی دانشگاه کردستان، زندگی بدون ازدواج و افزایش سن ازدواج دختران به 28 سال و پسران به 30 سال را رهآورد شبکههای ماهوارهای عنوان کرد.
![خبرگزاری فارس: زندگی بدون ازدواج رهآورد شبکههای ماهوارهای است خبرگزاری فارس: زندگی بدون ازدواج رهآورد شبکههای ماهوارهای است](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1392/04/20/13920420000075_PhotoA.jpg)
علیاصغر حسینی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در بیجار اظهار کرد: تمامی برنامههای مخرب ماهواره در راستای تضعیف بنیان خانواده و کمرنگ کردن معنویات در جامعه است. وی با اشاره به سخنی از مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه نباید نگران جنگ سخت باشیم، زیرا هیچ کشوری جرأت حمله نظامی به ایران را ندارد و اگر کسی به این نظام تعرض کند چنان واکنش نشان دهیم که دچار شوک شود، بیان کرد: مقام معظم رهبری میفرمایند ما نگران حمله نظامی دشمنان نیستیم بلکه نگران جنگ نرم آنان هستیم. حسینی با بیان اینکه دشمنان از گسترش معنویات در زندگی خانوادههای ایرانی در هراس هستند، افزود: دشمن با استفاده از ماهواره و رسانهها از طریق رواج بیبند و باریهای اخلاقی و اجتماعی سعی در کمرنگ کردن تمام ارزشهای اسلامی و معنوی در زندگی خانوادهها دارند. عضو هیئت علمی دانشگاه کردستان در ادامه با اشاره به اثرات مخرب و زیانبار برنامهها و به ویژه سریال شبکههای فارسیزبان، گفت: ماهوارهها انسان را تنوعطلب و ذائقه آنها تغییر داده و مردم را مصرفگرا کرده و مصرف آنان را جهت میدهد، زندگی دایرهای آسان را به خطی و نقطهای تغییر میدهد. وی با اشاره به سخنی از مقام رهبری مبنی بر اینکه ماهواره گنداب فسادی است که تیر زهرآگین خود را به سمت ملتها و کشورها پرتاب میکند، تصریح کرد: تمرکز دشمنان بر روی خانوادههاست و آنان سعی دارند خانوادهها را از محوریت خارج ساخته و در کل مانع شکلگیری خانواده شوند. به گفته این استاد دانشگاه، بالارفتن سن ازدواج، افزایش طلاق، کاهش نقش پدر و مادر، کاهش سن ازدواج و کاهش زاد و ولد از نتایج مخرب برنامههای ماهواره است. وی زندگی بدون ازدواج را رهآورد شبکههای ماهوارهای عنوان کرد و گفت: افزایش سن ازدواج دختران به 28 سال و پسران به 30 سال و کاهش سن بلوغ دختران به 10 سال و پسران به 12سال، افزایش نرخ طلاق و فروپاشی خانوادهها متأثر از برنامههای ماهوارهای است. عضو هیئت علمی دانشگاه کردستان با بیان اینکه از یک دهه اخیر نرخ طلاق در ایران 130 درصد افزایش یافته است، گفت: هماکنون از هر پنج ازدواج یک ازدواج به طلاق منجر میشود و البته تنها در تهران این آمار 3 به یک است. وی تعداد کل شبکههای ماهوارهای را 32 هزار شبکه دانست که در ایران 18 هزار شبکه آن قابل دریافت است و هماکنون میتوان از طریق دیشهای عادی و 3 هزار شبکه آن را به وضوح دریافت کرد. این استاد دانشگاه کردستان افزود: تعداد شبکههای فارسیزبان 162 شبکه است که روزانه 3 هزار و 500 ساعت برنامه برای مردم کشورمان تولید میکنند. وی اهداف این شبکهها را تخریب و کاهش معنویات و بالا بردن خیانت بین زوجین در خانوادهها عنوان کرد و افزود: در سال 73 تنها سه شبکه و در سال 87 فقط هفت شبکه تلویزیونی فارسیزبان علیه ایران فعالیت میکردند و این آمار در سال 91 به 125 شبکه رسید که سیزده شبکه آن مخصوص پخش سریال و فیلمهای سینمایی است. حسینی در پایان عمده هدف شبکههای ماهواره را، تغییر نگرش و الگوی رفتاری خانوادهها و ایجاد خانوادههای بیقید در برابر خانوادههای سنتی، ترویج و عادی جلوهدادن خیانت همسران نسبت به هم و عادی جلوهدادن رابطه دختران و پسران قبل ازدواج، بارداری قبل از ازدواج و هویتزدایی از مفهوم خانوادهها عنوان کرد. انتهای پیام/79015/گ۴۰
93/09/05 - 03:28
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 115]