تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):رسول اكرم صلى‏الله‏عليه‏و‏آله چيزى مثل شام و غير آن را بر نماز مقدم نمى‏داشتند و ه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867503043




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بسيج مغضوب فتنه‌گران، محبوب ملت


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: بسيج مغضوب فتنه‌گران، محبوب ملت
بسيج يكي از مظلوم‌ترين نهادهايي است كه در طول سي و چند سال اخير مورد تخريب مخالفان و دشمنان نظام اسلامي قرار گرفته و همچنان مورد توجه جرياني در داخل و رسانه‌هاي معاند بيرون از مرزهاست.
نویسنده : سعيد پورملائي هريس 


بسيج يكي از مظلوم‌ترين نهادهايي است كه در طول سي و چند سال اخير مورد تخريب مخالفان و دشمنان نظام اسلامي قرار گرفته و همچنان مورد توجه جرياني در داخل و رسانه‌هاي معاند بيرون از مرزهاست.
بدون مبالغه طي سال‌هاي پس از انقلاب « بسيج»، «سپاه» و برخي شعارهاي ديگر مثل«شوراي نگهبان» به موازات هم و به فراخور زمان از سوي يك جريان در داخل و با حمايت رسانه‌هاي بيگانه به شدت مورد هجوم قرار گرفته‌اند آن هم تنها به اين دليل كه اين مجموعه‌ها هر كدام توانسته بر اساس وظايف مصرح خود در قوانين كشوري به خوبي عمل كنند و حافظ دستاوردهاي انقلاب اسلامي باشند. به عنوان مثال نقش بسيج در دو واقعه مهم دوران پس از انقلاب يعني فتنه 18تير 78 و فتنه 88 بسيار پررنگ و تأثيرگذار بوده است و در همان دوران موجي از تخريب‌ها و تهمت‌ها عليه نيروهاي بسيج توسط انبوهي از رسانه‌ها به افكار عمومي القا مي‌شد تا بلكه ذهن افكار عمومي نسبت به كاركردها و عملكرد نيروهاي حافظ دستاوردهاي انقلاب مخدوش شده و به واقع از ‌آنها روي گردان شوند.

   بسيج و فتنه 88
هفته‌ها از فتنه 88 مي‌گذشت اما غبار آن هنوز مانع از آشكار شدن دقيق مرزهاي حق و باطل بود و در اين ميان اين نهاد مردمي بسيج بود كه نقش گسترده‌اي در روشنگري و تنوير افكار عمومي داشت. در آن مقطع زماني اين نهاد مخلص بود كه عاشقانه بر ريسمان ولايت چنگ زد و بي‌آنكه هراسي از تهمت‌زني‌هاي جريان معاند با نظام داشته باشد به دفاع از بنيان انقلاب اسلامي پرداخت و مانند سربازي مطيع ولايت در ميدان مبارزه شجاعانه برفتنه‌گران تاخت و هرگز دچار نااميدي و يأس نشد. قطعاً اگر هوشياري و بصيرت بسيج در اين واقعه تلخ ارزشمند‌تر از مبارزه در طول هشت سال دفاع مقدس نباشد، كمتر هم نيست.
در سال‌هاي جنگ زمين نبرد كاملاً واضح و روشن بود چنانچه دشمنان انقلاب آن سوي مرز بودند و ما اين سوي مرز. برعكس در حوادث سال 88 زمين بازي گويايي لازم را نداشت و برخي از سابقون انقلاب در مواجهه با نظام برآمده بودند. اغراق نيست كه بصيرت بسيج در دفاع از انقلاب در طول اين 35 سال بي‌نظير بوده و مثال عيني آن حوادث سال 88 است چراكه تنها اين بسيج بود كه با اراده‌اي محكم در برابر هجمه‌ها، شانتاژها و دروغ‌پراكني‌ها قرار گرفت و آبروي خويش را در گرو انقلاب قرار داد.

   بسيج مغضوب سران فتنه
به واسطه عملكرد بسيج، فتنه‌گران هم در سال 88 به خوبي متوجه جايگاه روشنگري اين مجموعه شدند و سخت‌ترين تهمت‌ها و ناروايي‌ها را بر آن روا داشتند تا جايي كه يكي از رهبران فتنه در بيانيه‌اي به ادبياتي تند و هنجارشكنانه عليه اين نهاد مي‌پردازد و مي‌نويسد: «يك ماشين سركوبگر، دستگاه بي‌نيت، ابزاري براي قدرت حاكمان، جيره‌خوار دولت، پاداش سرانه‌بگير، دست و پا‌شكن، ابزاري براي ترساندن مردم و دارندگان لباس‌هاي مخوف»
با تمام اين تندي‌ها بسيج و بسيجي هيچ‌گاه ميدان را خالي نكرد و از اعتقادات خود كوتاه نيامد. بسيج در جريان فتنه 88 خوش درخشيد و نشان داد كه بسيجيان مردان روزهاي سخت مبارزه هستند و در بزنگاه‌ها عرصه را خالي نمي‌كنند.
در ماجراي ترور سعيد حجاريان نيز تخريب به شدت افزايش يافت و تلاش شد تا بسيج هم به همين واسطه مورد هجوم قرار بگيرد طوري كه تئوريسين اين جناح اعلام مي‌كند: «اگرچه عوامل محفلي ترور و خشونت از يكي از سه نيرو (وزارت اطلاعات) ظاهراً پاك‌سازي شده‌اند، اما همچنان در دو نيروي ديگر (سپاه و بسيج) فعالند و تئوريسين‌هاي خشونت و عوامل آنها گاه و بيگاه از حذف مخالفان سياسي زنده، تهديد به گردن زدن و زبان بريدن مي‌كنند و از افشاي تاكتيك خود نيز ابايي ندارند.»

   9 دي
 شايد يكي از صحنه‌هاي حضور بسيج در مقابله با جريان فتنه را بايد در حماسه 9 دي جست‌وجو كرد. در حماسه 9 دي هرچند بسياري از مردم با علايق سياسي مختلف حضور داشتند اما اين حماسه رنگ و بويي بسيجي‌وار داشت و حضور بسيجيان نيز در اين حماسه چشمگير بود. در اين روز مردم با شور و شعوري وصف‌ناپذير به خيابان‌ها آمدند و تجلي وحدت مردم با ولايت فقيه را به رخ جهانيان كشيدند. چهارشنبه9 دي ماه 1388 روزي بود كه در آن مردم با بصيرت تمام مولاي خويش را ياري كردند و براي محكوميت حرمت‌شكنان عاشورا بي‌دريغ به پا خاستند. حماسه نهم دي ماه جلوه‌گاهي بود از غيرت و تعصب ديني كه با شعور و بصيرت سياسي گره خورده بود. در اين روز همه آمدند تا بگويند «ما اهل كوفه نيستيم علي تنها بماند.» نهم دي روز به ياد ماندني است كه بي‌شك تاريخ ماندگار خواهد ماند.
 
 شاخص‌هاي بسيجي
شاخص‌هاي اين نهاد مردمي را مي‌توان در عبارت‌هاي زير خلاصه كرد: «تبلور ارزش‌ها و معيارهاي ديني»؛ بسيج به عنوان نيروهاي متدين و انقلابي امتياز بالايي را در معرفت ديني، معنويت و بصيرت و بينش سياسي دارا مي‌باشند كه تعلق به ارزش‌هاي مكتبي در رفتار، كردار، عملكرد و مديريت آنها آشكار است. «مردمي بودن» بسيج كه نهادي برخاسته از متن توده‌هاي متدين جامعه است، همواره يكي از ويژگي‌هاي ذاتي خود را كه مردمي بودن بوده حفظ كرده است. اين ويژگي با شجره طيبه بسيج نهادينه گشت و اين امتياز سپاه را به يك قدرت ملي مردمي در نظام جمهوري اسلامي تبديل كرد. «ولايي بودن» اعتقاد و التزام و عشق به ولايت در وجود پاسداران يكي از ويژگي‌هاي برجسته سپاه است و اين ويژگي، سپاه را به عنوان نهاد مكتبي و ولايي در جامعه ايران معروف كرده است. «شهادت‌طلبي» روحيه و خصلت فداكاري، ايثار، جان‌فشاني براي آرمان‌هاي ديني و انقلابي با روحيه شجاعت و تهور، اين توان را به سپاه داده كه در مواجهه با دشمنان داخلي و خارجي با تمام قدرت ايستادگي كند. ايستادگي همت‌ها، بروجردي‌ها، خرازي‌ها و كلاهدوزها در مقابله با ضد انقلاب داخلي و دشمنان متجاوز در حماسه هشت سال دفاع مقدس تابلويي زرين و افتخارآفرين از نقشه برجسته سپاه را ترسيم نموده است.

   بسيج و نگاه ويژه رهبري
مقام معظم رهبري هم با توجه با جايگاه ويژه اين نهاد حافظ دستاوردها مي‌فرمايند: بسيج عبارت است از مجموعه‌اي كه در آنها پاك‌ترين انسان‌ها، فداكارترين و آماده به كارترين جوانان كشور، در راه اهداف عالي اين ملت و براي كمال رساندن و به خوشبختي رساندن اين كشور جمع شده‌اند. ... مجموعه‌اي كه دشمن را بيمناك و دوستان را اميدوار و خاطرجمع مي‌كند... بسيج در حقيقت مظهر يك وحدت مقدس ميان افراد ملت است... بسيج در واقع مظهر عشق و ايمان و آگاهي و مجاهدت و آمادگي كامل براي سربلند كردن كشور و ملت است.

   بسيج يعني قدرت
معظم له همچنين مي‌فرمايند: اين كار خدا بود كه بسيج ملت ايران بتواند در سخت‌ترين ميدان‌ها كه همان ميدان جنگ است چنان قدرتي از خود نشان بدهد كه ديرباورترين افراد هم قبول كنند كه ملت ايران داراي توانايي است. ... بسيج يعني كل نيروهاي مومن و حزب‌اللهي كشور ما، اينكه امام گفتند «بسيج بيست ميليوني» يعني اين.

  بسيج همچنان پايدار
دستاوردهاي مورد اشاره بدون ترديد كوركننده چشم دشمنان فرصت‌طلب نظام است. حال نهادي همچون بسيج كه وظيفه‌اش حفاظت و صدور اين انقلاب است طبيعي است كه همواره كانون تخريب‌هاي داخلي و بيروني باشد.

منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن