تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):تسبيحات فاطمه زهرا عليهاالسلام در هر روز پس از هر نماز نزد من محبوب تر از هزار ركعت ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820404939




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بروز مشکلات رواني اصلي ترين علت جويدن ناخن کودکان است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۴ آذر ۱۳۹۳ (۱۷:۹ب.ظ)
بروز مشکلات رواني اصلي ترين علت جويدن ناخن کودکان است اختلافات والدين، سخن گفتن از طلاق، عدم امنيت کودک، کتک کاري والدين، مرگ يکي از اطرافيان و... از اصلي ترين دلايل اين پديده است.
به گزارش خبرگزاري موج کرمانشاه؛ يک مشاور معتقد است، به کودکاني که ناخن مي جوند به هيچ وجه نبايد گفت "ناخن نجو" بلکه بايد حواس کودک را به کار ديگري پرت کنيم تا دست از ناخن جويدن بردارد.
مهناز قراول باشي ، از ناخن جويدن به عنوان يک مشکل اضطرابي ياد کرد که مي تواند دلايل مختلفي داشته باشد.
وي اختلافات والدين، سخن گفتن از طلاق، عدم امنيت کودک، کتک کاري والدين، ديدن فيلم، مرگ يکي از اطرافيان و ... را زمينه ساز بروز حرکات تکراري از جمله ناخن جويدن دانست.
به گفته اين مشاور به هيچ وجه نبايد به کودک بگوييم "ناخن نجو" زيرا او با شندين اين حرف ناخن جويدن را چندين برابر بيشتر مي کند.
قراول باشي توصيه کرد: به جاي توضيح دادن به کودک و طرح مسئله بايد حواس او را از ناخن جويدن پرت کنيم و به او کاري بسپاريم که مجبور باشد با دستهايش انجام دهد.
وي يادآوري کرد: هرچقدر دفعات ناخن جويدن کمتر شود به مرور زمان از کودک جدا مي شود.
اين مشاور استفاده از لاک هاي تلخ درماني را نيز مفيد دانست و ادامه داد: مي توان از اين لاک ها براي کودک استفاده کرد، اما نبايد به او توضيح دهيم اين لاک چه خاصيتي دارد.
قراول باشي با تاکيد بر اينکه مهمترين اصل در درمان ناخن جويدن ريشه يابي استرس و حل مشکل اضطرابي کودک است، عنوان کرد: برخي از افراد شخصيت اضطرابي دارند و حتي اگر ناخن جويدن در آنها خوب شود ممکن است مکيدن دست يا شب ادراري جايگزين آن شود. پس بايد ابتدا دليل استرس کودک را بشناسيم و آن را ريشه اي حل کنيم














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن