تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند! زبان را عذابى دهد كه هيچ يك از اعضاى ديگر را چنان عذابى ندهد. زبان گويد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871546590




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تیم مذاکره‌کننده از منافع ملی کوتاه نیامد/ مذاکرات منتهی به توافقنامه می‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: تیم مذاکره‌کننده از منافع ملی کوتاه نیامد/ مذاکرات منتهی به توافقنامه می‌شود
عباسعلی منصوری آرانی، نماینده مجلس گفت: کسانی که دلسوزانه نقد می‌کنند، بعد از توجیه‌شدن بدون شک در مسیر منافع ملی حرکت می‌کنند ولی افرادی که منافع گروهی و جناحی خود را بر منافع ملی و راهبردی ترجیح می‌دهند، خیلی سخت است که بتوانیم با آنها گفت‌وگو کنیم و آن‌ها به دلیل نگاه تنگ‌نظرانه خود، خیلی سخت اشتباهات خود را می‌پذیرند.
آفتاب- سرویس سیاسی: عباسعلی منصوری آرانی، نماینده مجلس، درباره‌ی رویکرد تندروهای داخل در پایان مهلت مذاکرات ایران با گروه 1+5 معتقد است: تیم مذاکره‌کننده از منافع ملی در چارچوب‌های ترسیم‌شده کوتاه نیامده است. در هر صورت دکتر ظریف و سایر اعضای تیم مذاکرهکننده، پیروز میدان هستند.


 به گزارش «آفتاب»، از یک‌سو روزنامه کیهان و از سوی دیگر روزنامه وطن امروز تلاش کردند نوعی شکست در مذاکرات را نشان دهند و دولت را متهم کنند. در همین رابطه عباسعلی منصوری آرانی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، درباره‌ی رویکرد گروهی خاص در داخل کشور نسبت به مذاکرات هسته‌ای به خبرنگار «آفتاب» گفت: همه‌ی ما باید در موضوعات راهبردی برای تیم مذاکره‌کننده، به‌عنوان یک پشتوانه عمل کنیم به این دلیل که این مذاکرات منافع ملی ما را رقم می‌زند و هرگونه اقدامی که در جهت تضعیف تیم مذاکره‌کننده باشد، به‌ضرر مردم تمام خواهد شد. حمایت جامعه از گروه هسته‌ای باعث می‌شود تا خدشه‌ای بر منافع ملی مسترر در این مذاکرات وارد نشود. این موضوعی است که هر فرد و جریانی که به بلوغ سیاسی رسیده باشد، می‌تواند آن را به‌خوبی درک کند.


وی در ادامه افزود: معمولا در کشور ما جریان‌ها به دو قسمت تقسیم می‌شوند، عده‌ای دلسوز که مسائل را از سر دلسوزی بیان می‌کنند و گروهی موضوعات جناح خودشان برایشان مهم است و هردوی این‌ها باید در این زمینه توجیه شوند. کسانی که دلسوزانه نقد می‌کنند، بعد از توجیه‌شدن بدون شک در مسیر منافع ملی حرکت می‌کنند ولی افرادی که منافع گروهی و جناحی خود را بر منافع ملی و راهبردی ترجیح می‌دهند، خیلی سخت است که بتوانیم با آنها گفت‌وگو کنیم و آن‌ها به دلیل نگاه تنگ‌نظرانه خود، خیلی سخت اشتباهات خود را می‌پذیرند.


منصوری با اشاره به تحت فشاربودن دولت از جانب تندروهای داخلی در صورت به دست‌آمدن هرگونه نتیجه‌ای، اضافه کرد: به عقیده من این مذاکرات منتهی به یک توافقنامه می‌شود و امیدوارم که در این توافقنامه منافع ملی ما رقم خورده باشد. دولت باید از وسایل ارتباط جمعی سمعی و بصری، روزنامه‌ها و سایت‌ها به‌خوبی استفاده بکند و قبل از اینکه جریان‌ها و گروه‌هایی که حتی در ذیل حاکمیت هستند بخواهند فضایی ترسیم کنند و افکار عمومی را برمبنای فضای ترسیم‌شده پیش ببرند، به سرعت نشان دهد که منافع ملی در صورت به‌دست آمدن هر نتیجه‌ای، در نظر گرفته شده است.


عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پایان سخنانش با اشاره به اینکه تیم مذاکره‌کننده با شورای امینت ملی در ارتباط مستمر است، اظهار داشت: هرگونه هر حرکت مذاکره‌کنندگان با تفسیر شورای امنیت ملی شکل می‌‌گیرد و آنها کاملا تحت کنترل مقام معظم رهبری و این شورا هستند بنابراین هر اقدام، گفتار و یا نوشته‌ای که باعث شود به حیثیت و آبروی تیم مذاکره‌کننده -که مورد تایید رهبر انقلاب و آحاد مردم جامعه است- خدشه‌ای وارد کند، باید جامعه در مقابل آن بایستد.



مطالب مرتبط
این دو روزنامه بعد از پایان مذاکرات هسته‌ای/ تصاویر
کیهان: با قاطعیت می‌توان گفت که چالش هسته‌ای هرگز به نتیجه نمی‌رسد


تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن