محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827205724
کاهش زمان ساخت ناوشکن در ایران |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: کاهش زمان ساخت ناوشکن در ایران
رئیس سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نیروی دریایی ارتش با اشاره به ساخت ناوشکن سهند، گفت: قدرت موشکی این ناوشکن نسبت به جماران حدود ۲ برابر و بُرد دریانوردی آن نیز به مراتب بیشتر خواهد بود.
کد خبر: ۴۵۱۷۴۵
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۱ - 23 November 2014
رئیس سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نیروی دریایی ارتش با اشاره به ساخت ناوشکن سهند، گفت: قدرت موشکی این ناوشکن نسبت به جماران حدود ۲ برابر و بُرد دریانوردی آن نیز به مراتب بیشتر خواهد بود.
به گزارش فارس،اینکه امروز جمهوری اسلامی ایران در حوزه طراحی و ساخت ناوشکن در دنیا، جزو کشورهای توانمندی قرار دارد که به لحاظ سرعت در ساخت، همسنگ با کشورهای پیشرفته جهان حرکت میکند، از زبان کسی که خود زمانی مسئولیت پروژه ساخت اولین ناوشکن بومی ایران با نام «جماران» را برعهده داشت، شنیدنی است.
صنعت دفاعی کشور این روزها مشغول ساخت انواع دیگری از ناوشکنها، زیردریاییها و سامانههای رزم دریایی است که هر کدام از آنها با تجربیات قبلی، با زمانی کمتر، تواناییهای بیشتری نیز خواهند داشت.
آنچه در زیر میخوانید گفتگویی است با امیر دریادار دوم علی غلامزاده رئیس سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نداجا که در آستانه هفتم آذر روز نیروی دریایی ارتش صورت گرفته است.
* نابودی نیروی دریایی صدام در کمتر از 3 ماه
امیر غلامزاده، گفتگو را با یادآوری حماسهآفرینیهای نیروی دریایی در سالهای ابتدای دفاع مقدس بویژه عملیات مروارید آغاز کرد و گفت: نیروی دریایی ارتش در 7 آذر با نابودی توان رزمی نیروی دریایی رژیم بعث توانست در کمتر از 3 ماه از شهریور 59 بدنه اصلی نیروی دریایی عراق را نابود کند. همین کار باعث شد تمام خطوط مواصلاتی برای ایران باز مانده و برای عراق قطع شود و این امر صادرات نفتی و واردات تجهیزات برای آنها را مختل کرد.
وی افزود: حضرت آقا در رابطه با 7 آذر فرمودند نیروی دریایی در آن زمان جوهره خودش را نشان داد.
* تاکید رهبری بر ارتقاء ناوشکنهای ساخت ایران
رئیس سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نیروی دریایی ارتش با اشاره به توان این روزهای نداجا در آبهای آزاد و بینالمللی اظهار داشت: نیروی دریایی چون در آبهای بینالمللی حضور دارد متناسب با پیشرفت تکنولوژی باید تجهیزاتش را هم بروز کند. «جماران» در زمان خودش یک ناوشکن پیشرفته و مطابق با نیاز روز ارتش جمهوری اسلامی ایران بود اما رهبری در مراسم الحاق این ناوشکن فرمودند موج 2 باید بهتر از یک و 3 بهتر از 2 باشد و همینطور ادامه یابد.
غلامزاده افزود: یعنی همگام با تکنولوژی باید پیش برویم و نیاز خودمان را در جهت حراست از آبهای کشورمان و منافع جمهوری اسلامی ایران برطرف کنیم.
* اعمال تغییر و بروزرسانی دماوند و فاتح متناسب با نیاز نداجا
وی تاکید کرد: در همین راستا برای مثال، قطعا ناوشکن دماوند و زیر دریایی فاتح و کلیه شناورهای در دست ساخت، متناسب با نیازهای نیروی دریایی و پیشرفت دریایی جهان تغییراتی داده شده و بروز شده است.
رئیس سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نیروی دریایی ارتش ادامه داد: البته همین پیشرفتها و تغییرات، بر روی ناوشکن جماران و دیگر یگانهای شناوری هم با توجه به نیاز اعمال میشود.
* سهند؛ ناوشکنی با قدرت موشکی فراتر از جماران
وی همچنین با اشاره به ساخت ناوشکن سهند تصریح کرد: قدرت موشکی ناوشکن سهند نسبت به جماران حدودا 2 برابر و بُرد دریانوردی آن به مراتب بیشتر خواهد بود.
غلامزاده با بیان اینکه فاکتورهای رادارگریزی در ناوشکن سهند لحاظ شده است، خاطرنشان کرد: در مجموع، ناوشکنهای در حال ساخت، هم به لحاظ بُرد عملیاتی و هم قابلیتهای دفاعی و پدافندی نسبت به قبل ارتقا یافته و موضوعاتی نظیر توان مقابله با تهدیدات هوایی مانند موشکهای کروز نیز در آنها دیده شده است.
* بُرد موشکهای نداجا تا هرجا که «خط اول» اعلام شود، میرسد
وی با بیان اینکه برروی ناوها، بنا به نیازهای عملیاتی، از انواع موشکها و تسلیحات استفاده میشود، گفت: خوشبختانه کشور ما به آن سطحی از توانمندی رسیده است که انواع موشکها و سلاحها را در بُردهای مختلف بسازیم و بکار بگیریم.
غلامزاده با بیان اینکه موشک از بُرد کوتاه تا چند هزار کیلومتر در کشور ساخته میشود، تاکید کرد: بُرد موشکهای ما تا هرجایی که از طرف مسئولین بعنوان «خط اول» محسوب شود، میرسد. بحث ما فقط این است که خط اول از طرف مسئولین کجا اعلام شود و با توجه به نیاز و ابلاغی که به ما میشود، نداجا آن بُرد را حتی با توان بیشتری خواهد داشت.
رئیس سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نیروی دریایی ارتش اظهار داشت: این بُرد ممکن است مرتباً تغییر کند، در زمانی شاید در محدوده سواحل خودمان بودیم و در زمان دیگری شاید در جای دیگری باشیم. ستادهای بالاتر به ما اعلام میکنند که چه بُردی داشته باشیم.
* نصب موشکهای کروز «قدیر» و «قادر» روی شناورها
غلامزاده همچنین اعلام کرد که انواع موشکهای کروز «نور»، «قدیر»، «قادر» و ... بر روی شناورها نصب شده است.
* مراودات سیاسی و اطلاعاتی نداجا با کشورهای مختلف
وی در بخش دیگری از این گفتگو به مراودات و تعاملات نداجا با دیگر کشورها اشاره کرد و اظهار داشت: نیروی دریایی همان طور که حضرت آقا فرمودند، یک نیروی نظامی صرف نیست بلکه یک نیروی سیاسی، بینالمللی، علمی و نظامی است، بنابراین در بُعد سیاسی و بینالمللی، مراودات زیادی در زمینه آموزش، تمرینات مختلف و مسایل اطلاعاتی و ... با کشورهای دوست و همفکر داریم. ازجمله کشورهای چین، روسیه، کشورهای حاشیه خلیج فارس، هند و پاکستان که به سواحل ما نیز میآیند.
* توان ساخت کارخانجات نیروی دریایی در منطقه «منحصربهفرد» است
رئیس سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نیروی دریایی ارتش همچنین خاطرنشان کرد: روابط بسیار نزدیکی بین نیرو، دانشگاهها، وزارت دفاع و صنایع بخش خصوصی و دولتی وجود دارد و ما از همه این امکانات استفاده میکنیم و هرچه که در این کشور برای نیروی دریایی ساخته میشود، با همین تعامل است.
وی تصریح کرد: توان ساخت کارخانجات نیروی دریایی در منطقه هم از لحاظ تجهیزات و هم از لحاظ کارآیی منحصربفرد است. کارخانجات ما، در سطح بالایی از تکنولوژی قرار دارد اما اینکه بگویم همه چیز را خودمان در کارخانجات میسازیم نه اینگونه نیست، ما از ظرفیت کل کشور استفاده میکنیم، درست است که به کشورهای خارجی وابسته نیستم اما به مردم و صنعتگران خودمان در سراسر کشور محتاجیم.
* زمان ساخت ناوشکن در ایران با میانگین جهانی برابری میکند
غلامزاده در خصوص کاهش زمان ساخت ناوشکن اظهار داشت: مدت ساخت کاسه جماران 4 سال بود اما این زمان در ساخت ناوشکن سهند به 9 ماه کاهش یافت لذا زمان خیلی کوتاه شد چون الان تجربه داریم. در آن زمان برخی از زیرساختها نبود اما امروز ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه هم از لحاظ کیفیت و هم سرعت ساخت، شاهد رشد بسیار خوبی در زمینه ناوشکنها هستیم، گفت: با بسیج همه امکانات، میتوان این زمان را کمتر هم کرد اما امروزه به طور معمول، زمان ساخت ناوشکن در ایران با میانگین جهانی برابری میکند.
رئیس سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نیروی دریایی ارتش افزود: اگر شرایط فراهم بوده و اعتبارات نیز به اندازه کافی باشد، زمان معمول برای ساخت ناوشکن بین 3 تا 4 سال است. البته این را هم در نظر بگیرید که در خارج، چند کشور برای ساخت ناوشکن با هم همکاری میکنند ولی ما به تنهایی ناوشکن را در این زمان میسازیم.
* ساخت ناوشکنهای جدید در کلاس موج
وی با بیان اینکه ناوشکنهای موشکانداز در حال ساخت همه از کلاس موج هستند، گفت: پلت فرم آنها -با قدری تغییرات- تقریباً یکی است و در تعداد مورد نیاز نداجا، هم در وزارت دفاع و هم داخل کارخانجات نیروی دریایی ارتش ساخته میشود.
غلامزاده همچنین اعلام کرد: البته ناوشکنها و ناوهای موشکانداز و ناوهای دیگری نیز بنا به نیازهای عملیاتی در حال ساخت است.
* افزایش بُرد پهپادها با تحرک شناورهای نداجا
رئیس سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نیروی دریایی ارتش درخصوص توان پهپادی نداجا نیز گفت: در زمینه پهپاد اگر محصولی را سازمانی، شرکتی و یا دانشگاهی ساخته باشد با توجه به نیاز عملیاتی، آن را تغییر ماهیت داده و دریاپایه میکنیم.
وی افزود: اگر هم قبلاً پهپاد دریاپایهای ساخته شده باشد ما از آن پلتفرم استفاده میکنیم و اگر نیازمان چیز دیگری باشد، خودمان ساخت آن را شروع خواهیم کرد و البته از ظرفیت شرکتها، وزارت دفاع و دانشگاهها نیز استفاده میکنیم.
غلامزاده تاکید کرد: در همه زمینهها پهپادهایی داریم که کارهای نیروی دریایی را انجام دهند. پهپادهای ایرانی تأثیر خودشان را در منطقه نشان دادهاند و با توجه به اینکه شناورهای ما متحرک هستند، بُرد این پهپادها هم افزایش خواهد یافت لذا از بُرد بسیار خوبی برخورداریم و از آنها برای ماموریتهای مختلف استفاده میکنیم.
* نصب سامانههای پدافندی «رعد» و «صیاد» روی ناوها
رئیس سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نیروی دریایی ارتش خاطرنشان کرد: در بحث پدافند هوایی هم اقدامات خوبی هم در زمینه سامانههای موشکی رعد و صیاد و موشکهای کوتاهبُرد سطح به هوای دیگر شده و در حال بهینهسازی و افزایش قدرت تدافعی شناورها هستیم.
وی با بیان اینکه سامانههای «رعد» و «صیاد» روی ناوهای نداجا نصب شدهاند، گفت: ما در بحث پدافند هوایی فقط متکی به موشکها نیستیم، بلکه انواع توپها، موشکهای دوش پرتاب و ... لایههای مختلف دفاعی را در پدافند سطح و هوا باید پوشش بدهند که شناورهای ما به آنها نیز مجهز هستند.
* تاکید رهبری بر کارآمدی سامانهها در هر شرایط
وی با بیان اینکه کلیه تسلیحات نظامی باید برای مقابله با تهدیداتی که ممکن است آنها را از کار بیندازد، آماده باشند، گفت: یکی از دستورات رهبری همین است که شناورهای ما اولاً باید مصونیتبخشی داشته و ثانیا دارای کارآیی در هر شرایطی باشند. یکی از این شرایط، محیط جنگال (جنگ الکترونیک) است بنابراین در این حوزه کار شده و ما سیستمهای جنگال بسیار خوبی داریم که در حال فعالیت هستند.
* ناوشکن جماران ارتقا مییابد
رئیس سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه ما در زمینه تجهیزات نظامی خودکفا شدهایم، اظهار داشت: بعنوان مثال ما ناوشکن جماران را که یک ناوشکن کلاسیک است با انواع تسلیحات تولید داخل ساختیم و الآن نیز در حال ارتقای کیفی این سلاحها و تجهیزات هستیم که متناسب با نیازهای روز جلو میروند.
وی افزود: زمانی که ناوشکن جماران ساخته شد، موشکها و توپها و یا سیستمهای اژدر افکن آن با توپها و موشکهایی که در کشورهای شرقی و غربی استفاده میشد، برابری میکرد.
غلامزاده تاکید کرد: از طرفی ما قابلیتهای اضافی بر روی این ناوشکن میگذاریم و چون دشمن از آن خبر ندارد باعث برتری ما میشود.
* رصد تجهیزاتی آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی
رئیس سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نیروی دریایی ارتش درخصوص رصد نیروهای دریایی آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی تصریح کرد: نیروی دریایی ما چون در آبهای بینالمللی حضور دارد از آخرین تجهیزات این کشورها به صورت فیزیکی و بصری آگاه بوده و برخی اطلاعات هم مطرح میشود که کاملاً آنها را رصد میکنیم تا بدانیم آخرین تغییرات تجهیزاتی و تکنولوژی آنها در چه سطحی است.
وی ادامه داد: همانطور که آنها تمام رزمایشهای ما را رصد میکنند ما هم همین وظیفه را به عهده داریم.
* توان دریایی ما برای دشمنان مبهم است
غلامزاده ادامه داد: توان رزمی ما به قدری است که مشاهده میکنید تمام این کشورها راجع به نیروی دریایی ما صحبت میکنند و این برای کشورهای متخاصم علایم بدی بوده و توان ما برای آنها مبهم است.
رئیس سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نیروی دریایی ارتش تاکید کرد: ما به آنجا رسیدهایم که تهاجم دریایی، با ریسکهای بسیار بسیار بالا و خطرناکی برای آنها باشد.
* تولید انبوه رادار «عصر» بعد از تستهای دریایی روی جماران
غلامزاده با بیان اینکه رادار آرایه فازی «عصر» روی ناوشکنهای جماران و دماوند نصب شده است، گفت: بر روی سایر ناوها نیز در صورت نیاز رادارهای آرایه فازی با ابعاد و نوع مأموریت دیگر نصب خواهد شد.
وی افزود: «عصر» از جمله رادارهای پیشرفته دنیاست و قابلیت و کارآیی آن حدود یک سال و نیم تست شده و به نتایج مطلوب رسیده است و الآن روی ناوشکن جماران نصب شده تا تستهای دریانوردی آن هم انجام شود. اگر این پارامترها در محیط عملیاتی نیز موفقیتآمیز باشد تولید انبوه آن را در سایر واحدها انجام میدهیم. این تستهای دریایی تا پایان سال به اتمام میرسد.
رئیس سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نیروی دریایی ارتش اظهار داشت: در حال حاضر نیز روی شناورهای مختلف نداجا رادار آرایه فازی داریم و ممکن است این رادارها پیشرفتهتر از رادار عصر باشد، اما نکته اینجاست که رادار عصر ساخت داخل است.
* ناوهای با قابلیت حمل همزمان تانک و بالگرد را داریم
غلامزاده با اشاره به توان حمل بالگرد توسط شناورهای نداجا گفت: ما شناورهای بالگردبر بزرگتر از جماران داریم و دارای وضعیت مطلوبی در این حوزه هستیم.
وی ادامه داد: ناوهایی داریم که قابلیت حمل تجهیزات سنگین مثل تانک را دارند و همزمان بالگردهای بسیار بزرگتری از بالگردهایی که روی جماران مینشینند، میتوانند روی آن بنشینند.
غلامزاده با بیان اینکه نیروی دریایی ارتش درحال حاضر هواپیماهای گشت دریایی خود را دارد، تصریح کرد: از طرفی وزارت دفاع نیز در حال انجام فعالیت بوده و هواپیماهای مورد نظر را در زمان خود به ما تحویل میدهد.
وی ادامه داد: هواپیماهای نیروی دریایی، متناسب با شرایط دریا خریداری شده و الآن در حال فعالیت هستند که انواع مختلفی دارد و برای گشت دریایی و کسب اطلاعات از آن بهره میبریم.
* قابلیت فاتح برای ماموریت در آبهای دور
رئیس سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه اولین ویژگی زیردریایی فاتح، بومی بودن آن است، گفت: برای همین هم فقط خودمان نقاط قوت آن را میدانیم.
غلامزاده تاکید کرد: با توجه به اینکه تُناژ زیردریایی فاتح بالاست، حوزه مأموریتی آن هر جا دستور داده شود، است و میتواند در آبهای دوردست هم مأموریت داشته باشد.
رئیس سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نیروی دریایی ارتش در پایان این گفتوگو درخصوص توان ساخت زیرسطحیها در نداجا گفت: اگر ما زیردریایی کلاس غدیر را ساختیم و تولید انبوه کردیم و بعد کلاس فاتح را تولید کردیم حتماً در حوزه ساخت زیردریایی کلاس بعدی هم در نقطه صفر نیستیم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]
صفحات پیشنهادی
امیر غلامزاده در گفتگوی تفصیلی با فارس: توان موشکی سهند «2برابر» جماران خواهد بود/ رصد تجهیزاتی آمری
امیر غلامزاده در گفتگوی تفصیلی با فارس توان موشکی سهند 2برابر جماران خواهد بود رصد تجهیزاتی آمریکا و اسرائیل در دریا کاهش زمان ساخت ناوشکن در ایرانرئیس سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نیروی دریایی ارتش با اشاره به ساخت ناوشکن سهند گفت قدرت موشکی این ناوشکن نسبت به جماران حدودساختار سازمان ملل باید تغییر کند |اخبار ایران و جهان
ساختار سازمان ملل باید تغییر کند کد خبر ۴۵۰۵۴۰ تاریخ انتشار ۲۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰ ۱۵ - 19 November 2014 نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به رقابت های بوجود آمده برای جانشینی دبیر کل سازمان ملل ادامه داد هیچ امیدی به اصلاح سازمان ملل نیست و جایگزین وی نیز روساختار سازمان مدیریت قبل از احیا اصلاح شود |اخبار ایران و جهان
ساختار سازمان مدیریت قبل از احیا اصلاح شود کد خبر ۴۴۹۵۸۱ تاریخ انتشار ۲۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۵ ۲۸ - 15 November 2014 عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی احیای سازمان مدیریت و برنامهریزی را فرصت خوبی برای بازنگری در ساختارها وظایف و فرآیندهای این سازمان عنوان کرد به گزارش اگزارش جدید سازمان ملل درباره عراق و سوریه |اخبار ایران و جهان
گزارش جدید سازمان ملل درباره عراق و سوریه کمیساریای عالی امور پناهندگان وابسته به سازمان ملل متحد با اشاره به آوارگی 13 6 میلیون نفر در عراق و سوریه از پاسخگو نبودن کشورهای دنیا برای تأمین نیازهای آوارگان انتقاد کرد کد خبر ۴۴۸۸۵۵ تاریخ انتشار ۲۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱ ۰۹ - 12 Novembeمجمع در خصوص ساختمان پرسپولیس و استقلال تصمیم میگیرد |اخبار ایران و جهان
مجمع در خصوص ساختمان پرسپولیس و استقلال تصمیم میگیرد عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال اعلام کرد که مجمع این فدراسیون درباره مالکیت ساختمانهای باشگاههای پرسپولیس و استقلال تصمیمگیری میکند کد خبر ۴۵۰۷۰۴ تاریخ انتشار ۲۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۶ ۲۰ - 19 November 2014 عضو هیئت رئیسهکاهش درآمد اپراتورها با ورود شبکههای اجتماعی |اخبار ایران و جهان
کاهش درآمد اپراتورها با ورود شبکههای اجتماعی شبکههای اجتماعی در ابتدای ورودشان سود آور بودند و بر همین اساس بسیاری از مشترکان تلفن همراه که از مکالمات تلفنی استفاده نمیکردند با خرید ماهانه 5 الی 10 هزار تومان بسته اینترنتی از نرم افزارهای شبکههای اجتماعی استفاده میکردند ککاهش درآمدهای نفتی تاثیر منفی بر اقتصاد دارد |اخبار ایران و جهان
کاهش درآمدهای نفتی تاثیر منفی بر اقتصاد دارد کد خبر ۴۵۱۱۳۴ تاریخ انتشار ۳۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲ ۴۲ - 21 November 2014 عضو کمیسون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با بیان آنکه با کاهش قیمت نفت بخش عمده ای از بودجه امسال محقق نمی شود افزود قیمت جهانی نفت روبه کاهش است که این عامل تانوبخت: سازمان مدیریت چابک میشود |اخبار ایران و جهان
نوبخت سازمان مدیریت چابک میشود معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهوری گفت سازمان مدیریت و برنامه ریزی در دوره جدید با فعالیت متفاوت چابک تر خواهد بود کد خبر ۴۴۸۴۵۴ تاریخ انتشار ۲۰ آبان ۱۳۹۳ - ۰۶ ۱۴ - 11 November 2014 معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهوری گفاعلام زمان برگزاری مراسم یادبود پاشایی |اخبار ایران و جهان
اعلام زمان برگزاری مراسم یادبود پاشایی مراسم یادبودی بهمناسبت درگذشت مرتضی پاشایی در تهران برگزار میشود کد خبر ۴۵۰۲۰۱ تاریخ انتشار ۲۷ آبان ۱۳۹۳ - ۰۶ ۲۳ - 18 November 2014 مراسم یادبودی بهمناسبت درگذشت مرتضی پاشایی در تهران برگزار میشود به گزارش ایسنا براساس اعلام قرارساخت راکتور اتمی ناقض توافق ژنو نیست |اخبار ایران و جهان
ساخت راکتور اتمی ناقض توافق ژنو نیست سخنگوی وزارت خارجه فرانسه اعلام کرد که همکاری بین روسیه و ایران در بخش راکتورهای اتمی استثنایی است که قطعنامههای شورای امنیت سازمان ملل اجازه آن را میدهد کد خبر ۴۴۸۹۷۱ تاریخ انتشار ۲۱ آبان ۱۳۹۳ - ۲۲ ۴۱ - 12 November 2014 سخنگوی وزارت خارجساخت باتری لیتیومی جدید |اخبار ایران و جهان
ساخت باتری لیتیومی جدید محققان موسسه فناوری ماساچوست نوعی باتری لیتیومی جدید را تولید کردهاند که دامنه رانندگی خودروی الکتریکی را تا سه برابر افزایش داده و در نتیجه هزینههای تعمیر و نگهداری آن را کاهش میدهد کد خبر ۴۴۸۱۴۷ تاریخ انتشار ۱۸ آبان ۱۳۹۳ - ۲۰ ۵۹ - 09 November 2014امضای قرارداد ساخت ۸ نیروگاه هستهای با روسیه |اخبار ایران و جهان
امضای قرارداد ساخت ۸ نیروگاه هستهای با روسیه منابع خبری روسیه اعلام کردند که تهران و مسکو امروز سهشنبه توافقنامه مشارکت برای ساخت ۸ واحد نیروگاهی هستهای را منعقد کردند کد خبر ۴۴۸۷۲۴ تاریخ انتشار ۲۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۷ ۰۲ - 11 November 2014 منابع خبری روسیه اعلام کردند که تهران ویاران امام زمان(عج) عمدتاً بسیجیان هستند |اخبار ایران و جهان
یاران امام زمان عج عمدتاً بسیجیان هستند حضرت آیتالله مکارم شیرازی گفت باید بسیج همچنان تا دوران ظهور با قدرت فعالیتهای خود را ادامه دهد چرا که یاران امام زمان عج عمدتا همین بسیجیان هستند کد خبر ۴۴۹۶۸۱ تاریخ انتشار ۲۴ آبان ۱۳۹۳ - ۲۳ ۳۶ - 15 November 2014 حضرت آیتالله مکاساخت رباتهای امدادگر چابک با الهام از گربه |اخبار ایران و جهان
ساخت رباتهای امدادگر چابک با الهام از گربه محققان مؤسسه فناوری جورجیا با مطالعه بر روی فیزیولوژی بدن گربهها و موفقیت این حیوان در فرود نرم و ایمن از ارتفاع قادر به ساخت رباتهای ایمنتر در فرود شدند کد خبر ۴۵۱۱۲۳ تاریخ انتشار ۳۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲ ۲۱ - 21 November 2014 محققان محمله تروریستی به نماینده سازمان ملل در لیبی |اخبار ایران و جهان
حمله تروریستی به نماینده سازمان ملل در لیبی منابع خبری در لیبی از حمله تروریستی با استفاده از دو دستگاه خودروی بمب گذاری شده به کاروان حامل نماینده سازمان ملل در لیبی خبر دادند کد خبر ۴۴۸۱۳۵ تاریخ انتشار ۱۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۹ ۰۲ - 09 November 2014 منابع خبری در لیبی از حمله تروریسانفجار در ساختمان استانداری اربیل |اخبار ایران و جهان
انفجار در ساختمان استانداری اربیل شبکه الجزیره از وقوع انفجاری قوی در محوطه ساختمان استانداری اربیل مرکز اقلیم کردستان عراق خبر داد کد خبر ۴۵۰۶۵۹ تاریخ انتشار ۲۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳ ۴۷ - 19 November 2014 شبکه الجزیره از وقوع انفجاری قوی در محوطه ساختمان استانداری اربیل مرکز اقلیم ککاهش استخراج نفت از سوی داعش |اخبار ایران و جهان
کاهش استخراج نفت از سوی داعش دولت آلمان در گزارشی از کاهش استخراج نفت از سوی گروه داعش در خاک عراق و سوریه خبر داد کد خبر ۴۴۷۴۹۱ تاریخ انتشار ۱۶ آبان ۱۳۹۳ - ۲۱ ۱۶ - 07 November 2014 دولت آلمان در گزارشی از کاهش استخراج نفت از سوی گروه داعش در خاک عراق و سوریه خبر داد به گزارش&-
گوناگون
پربازدیدترینها