واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲ آذر ۱۳۹۳ (۱۱:۳۳ق.ظ)
دبير اجرايي کنگره جهاني ضد تکفير: ۹۵ مقاله ضد تکفير را از شخصيتهاي غيرايراني دريافت کردهايم دبير اجرايي کنگره جهاني جريان هاي افراطي و تفکيري از ديدگاه علماي اسلام با بيان اين که 716 مقاله به دبيرخانه اجلاس ارائه شد گفت: 96مقاله از خارج کشور و 45 مقاله از اهل سنت داخل کشور به دبيرخانه ارائه شد و مقالات در 8 جلد به زبان عربي و فارسي تدوين است.
به گزارش خبرگزاري موج از قم ، دبير اجرايي کنگره جهاني جريان هاي افراطي و تفکيري از ديدگاه علماي اسلام در مراسم افتتاحيه کنگره جهاني جريان هاي افراطي و تفکيري از ديدگاه علماي اسلام با اشاره به اينکه امروز زخم عميق تکفير را در مناطق مختلف جهان اسلام مشاهده مي کنيم، اظهار داشت: امروز امت اسلامي با فتنه داخلي تکفيري مواجه است و روزي نيست که در رسانه هاي عمومي خبر کشته شدن مسلمانان به گوش نرسد و شاهد ريخته شدن خون امت اسلامي نباشيم.
وي با اشاره به اين که در سال 2013 در کشور عراق شاهد کشته شدن 9500 نفر از مردم بي گناه اين کشور بوديم، ابراز داشت: ريشه هاي اين انديشه بر اساس مباحث اعتقادي است و انحراف از آموزه هاي اسلامي صورت گرفته است و به همين مراجع شيعه تصميم به برگزاري چنين کنگره اي را گرفتند.
حجت الاسلام والمسلمين عليزاده با اشاره به اين که ايده برگزاري کنگره دوسال پيش توسط آيت الله العظمي مکارم شيرازي مطرح شد، گفت: ايشان تصميم گرفتند کنگره اي علمي را با ماهيت علمي برگزار کرده و اولين گام ها در حوزه مباحث علمي با تشکيل دبيرخانه صورت گرفت که به قريب 716 مقاله به دبيرخانه اجلاس ارائه شد.
وي افزود: 96 مقاله از خارج کشور و 45 مقاله از اهل سنت داخل کشور به دبيرخانه ارائه شد و مقالات در 8 جلد به زبان عربي و فارسي تدوين شد و مجموع اين 8 جلد نيز به همت مرکز کامپيوتري نور تبديل به نرم افزاري شد که در اختيار مهمانان قرار خواهد گرفت و همزمان چندين پروژه تحقيقاتي نيز صورت گرفت.
وي با بيان اين که کتابي توسط آيت الله العظمي سبحاني در خصوص ريشه هاي تکفير به زبان عربي و فارسي منتشر گرديده است، گفت: همچنين کتابي با عنوان کتاب شناسي تکفير از 300 کتابي که توسط انديشمندان اسلامي عليه تکفير نوشته شده است گردآوري شد.
دبير اجرايي کنگره جهاني جريان هاي افراطي و تکفيري از ديدگاه علماي اسلام افزود: همچنين کتابي با موضوع تخريب آثار اسلامي صورت گرفته از سوي وهابيت، گردآوري شده است.
حجت الاسلام والمسلمين عليزاده گفت: همچنين در کتاب آثار ايمان و کفر به ويژگي هاي ايماني و کفر وهابيت اشاره شده است.
وي افزود: در حوزه بين الملل از همان ابتدا که اين فکر در اذهان شکل گرفت که نياز به برگراري چنين همايشي است با ارتباط با مراکز مختلف قريب 2 هزار تن از علماي جهان اسلام شناخته شدند و چند ويژگي براي دعوت آنها وجود داشت.
دبير اجرايي کنگره جهاني جريان هاي افراطي و تکفيري از ديدگاه علماي اسلام گفت: ويژگي تقريبي، مخالفت با تکفير و ارائه طرح براي خروج از برون رفت مشکلات تکفير از مهمترين ويژگي هاي انتخاب مهمانان بوده است که 420 تن انتخاب شدند و امروز 315 علما حضور دارند.
حجت الاسلام والمسلمين عليزاده افزود: براي آمادگي کنگره سه پيش نشست در خارج از کشور برگزار و مراکزي که براي اين پيش نشست ها انتخاب شد مناطق کانون بحران و تکفير بود.
وي تصريح کرد: اولين پيش نشست در سوريه با حضور 120 تن از علماي اسلام برگزار شد و ديدگاه هاي خود را در خصوص مخالفت با تکفير ارائه کردند.
دبير اجرايي کنگره جهاني جريان هاي افراطي و تکفيري از ديدگاه علماي اسلام افزود: دومين پيش نشست در کشور پاکستان با حضور 250 تن از علماي اهل سنت و مذاهب ديگر برگزار شد و بيش از 45 تن علماي اسلامي ديدگاه هاي خود را ارائه کردند.
حجت الاسلام والمسلمين عليزاده تصريح کرد: سومين پيش نشست نيز با حضور تعدادي از علما در عراق برگزار شد.
وي با اشاره به اينکه اين کنگره چهار کميته علمي دارد، گفت: کميته تبارشناسي به جريان تاريخي مي پردازد؛ کميته ريشه يابي عقايد در حوزه هاي مختلف شرک و ايمان و بدعت و حيات برزخي را بررسي مي کند؛ کميته سوم جريان هاي تکفيري وسياسي است که به ارتباط با بيرون از جهان اسلام و اهداف و انگيزه هاي غرب براي استفاده ابزاري از تکفير مي پردازد و چهارمين کميته که مهم ترين بخش علمي است راه هاي برون رفت از تکفير مي باشد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]