تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):وصول به خداوند عزوجل سفری است که جز با عبادت در شب حاصل نگردد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860291126




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

طرح ایست به احترام زندگی با تاخیر اجرایی می شود/جریمه 100هزارتومانی برای متخلفان عبور از چراغ قرمز


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: سرهنگ حسینی:
طرح ایست به احترام زندگی با تاخیر اجرایی می شود/جریمه 100هزارتومانی برای متخلفان عبور از چراغ قرمز
رییس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: با توجه به اینکه اجراي طرح منوط به ايجاد بسترهاي لازم است، در حال حاضر انجام آن به تعویق افتاده است.


به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، سرهنگ تیمور حسینی رییس پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به اینکه طرح ایست به احترام زندگی طرحی است که بر اساس آن ، تمامی خودروها موظف به توقف در پشت خط ایست، در خط کشی‌های عابر پیاده خواهند شد، گفت: طرح «ايست به احترام زندگي» با هدف ساماندهي تقاطع‌ها و تکاليفي که رانندگان و عابران دارند، اجرايي مي‌شود.

وی با تاکید بر اینکه مقرر بود این طرح از ابتدای آبان ماه اجرایی شود، تصریح کرد: با توجه به اینکه اجراي طرح مذکور منوط به ايجاد بسترهاي لازم است، اجرای آن به تعویق افتاده است.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ تصریح کرد: ایست به احترام زندگی با هدف تغییر رفتار ترافیکی شهروندان در شهر تهران اجرایی می شود. به طوری که رانندگان توقف پشت خط سفید و عابران تحمل برای سبز شدن چراغ عابر را مورد توجه قرار دهند.

وی با تاکید بر اینکه موفقیت این طرح مرهون آماده سازی بسترهای لازم در سطح شهر است، بیان کرد: یکی از بسترهای مورد نیاز اصلاح زیرساخت ها و خط کشی معابر به خصوص خطوط عابر پیاده در تقاطع هاست که شهرداری تهران از ابتدای شهریور ماه اصلاح زیر ساخت های ترافیکی شهر را  در دستور کار دارد و در این زمینه اقدامات موثری را انجام داده است.

به گفته حسینی اکنون بسیاری از تقاطع ها، تراش خورده و خط کشی ها سامان یافته است اما هنوز بخشی از کار باقی مانده که به محض اینکه بسترها آماده سازی شد، ایست به احترام زندگی کلید خواهد خورد .

وی با بیان اینکه این اقدام در راستای رعایت حقوق شهروندی و احترام به عابران پیاده اجرا خواهد شد، افزود: از آنجا که تصمیم داریم طرحی کارآمد در حوزه ترافیک در شهر اجرایی شود، در چندین مرحله اجرای طرح به تعویق افتاده است .

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با بیان اینکه طرح توقف پشت خط ایست در خط کشی‌های عابر پیاده را با عنوان "ایست به احترام زندگی" تبلیغ و فرهنگ سازی کرده‌ایم، گفت: رانندگان متخلفی که اقدام به توقف روی خط کشی عابر پیاده کنند 20 هزار تومان جریمه خواهند شد.

سرهنگ حسینی با بیان اینکه عبور از چراغ قرمز نیز 100هزار تومان جریمه خواهد داشت، گفت: دوربین‌های کنترل ترافیک نصب شده در چهارراه‌های پایتخت این تخلفات را به ثبت خواهند رساند.

انتهای پیام/







تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن