واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳۰ آبان ۱۳۹۳ (۱۱:۵۷ق.ظ)
خروج از رکود بايد منتهي به سرمايه گذاري و اشتغال باشد/ دولت با واگذار پروژه ها به بخش خصوصي ناسازگار است سخنگوي کميسيون حمايت ازتوليد ملي وسياست هاي اصل 44 مجلس گفت: بودجه 94 بايد به صورتي تدوين شود که منابع دولتي براي تکميل طرح هاي نيمه تمام سوق داده شود اما؛ نبايد گره اي ديگر به صنعت اضافه شود.
جعفر قادري عضو کميسيون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس درباره خروج از رکود به خبرنگار خبرگزاري موج اظهارکرد: خروج از رکود به خودي خود، معنايي ندارد؛ بلکه اگر اين خروج منتهي به رشد سرمايه گذاري، اشتغالزايي، رفع مشکلات توليدي و پوشش توليدکنندگان شود مي تواند براي اقتصاد کشور مفيد باشد.
وي ادامه داد: سرمايه گذاري يکي از نيازهاي حياتي اقتصاد است، سرمايه گذاري ها بايد پاسخگويي به نيازهاي اشتغال زايي را داشته باشد تا با توليد مناسب اقتصاد را به حرکت در بياوريم.
سخنگوي کميسيون حمايت ازتوليد ملي وسياست هاي اصل 44مجلس درخصوص بودجه سال آتي نيز تصريح کرد: از همين رو بايد اشاره داشت که بودجه 94 بايد به صورتي تدوين شود که علاوه بر کنترل منابع و هزينه کردها، منابع دولتي براي تکميل طرح هاي نيمه تمام سوق داده شود و البته گره اي به صنعت اضافه نکنيم.
نماينده مردم شيراز در خانه ملت افزود: در بودجه آتي بايد صنايع و اشتغال بيشترين سهم را داشته باشند تا اگر بودجه در بخش هزينه کردها انقباضي بسته شد، اين حوزه ها به نوعي انبساطي مديريت شوند.
عضو کميسيون برنامه، بودجه مجلس در ادامه به کاهش قيمت نفت اشاره داشت و گفت: قطعا کاهش قيمت نفت، براي بودجه سال آتي محدوديت هايي را ايجاد مي کند و بر درآمدهاي دولتي نيز تاثيرگذار است و با احتساب آنکه دولت هزينه هاي جاري را بالا مي برد اين نگراني پيش مي آيد که در سال آينده مشکلاتي را در اين باب داشته باشيم.
سخنگوي کميسيون حمايت ازتوليد ملي و سياست هاي اصل 44مجلس درخصوص ميزان واگذاري ها نيز اشاره اي داشت و افزود: متاسفانه بخش خصوصي هميشه در حاشيه فعاليت هاي اقتصادي دولت است؛ دولت واگذاري ها را با سرعت انجام نمي دهد و ما معتقديم که دولت بايد براي واگذاري ها تلاش بيشتري را داشته باشد و طرح و پروژه هاي خود را به بخش هاي غيردولتي واگذار کند.
وي ادامه داد: اگر دولت اين اقدام را در دستور کار خود قرار دهد مطمئنا فشارهاي اقتصادي را از روي خود کاهش داده و با تمرکز بيشتري مي تواند نقش هاي حمايتي را از بخش خصوصي ايفا کند.
قادري در پايان با اشاره به اين که؛ کاهش وابستگي به نفت چندان ساده هم نيست گفت: اگر رويکرد مديريت هاي کلان کشور به بخش هاي فراوري و عدم خام فروشي باشد و از سوي ديگر معادن کشور را جايگزين نفت کنيم تا کالاهاي کشور با ارزش افزوده بالايي صادر شود، طبيعتا نفت از بودجه رخت مي بندد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]