تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس سه روز آخر ماه شعبان را روزه بگيرد و به روزه ماه رمضان وصل كند خداوند ثواب روزه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819690300




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بازديد رئيس جهاد کشاورزي آذربايجان غربي از کارخانه تراکتورسازي تبريز


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۹ آبان ۱۳۹۳ (۱۲:۳۸ب.ظ)
بازديد رئيس جهاد کشاورزي آذربايجان غربي از کارخانه تراکتورسازي تبريز رئيس سازمان جهاد کشاورزي آذربايجان غربي، بر ضرورت استفاده از تکنولوژي هاي برتر مکانيزاسيون و به روز رساني ادوات کشاورزي همگام با افزايش ضريب مکانيزاسيون در بخش کشاورزي استان تاکيد کرد.
به گزارش خبرگزاري موج، کريم زاده درخصوص وضعيت مکانيزاسيون کشاورزي استان آذرباجان غربي گفت: هم اکنون ضريب مکانيزاسيون کشاورزي در آذربايجان غربي 1.12 اسب بخار بر هکتار است که اين ضريب بايد تا پايان برنامه پنجم 5 ساله توسعه کشور در سطح استان به 1.5 اسب بخار بر هکتار افزايش يابد.
وي در ادامه اين بازديد در ديدار با مديرعامل گروه صنعتي تراكتورسازي ايران و معاونان فني کارخانه درخصوص هماهنگي جهت خريد دستگاه ها و ادوات مورد نياز و جذب خط اعتباري ابلاغي وزارت کشاورزي جهت تجهيز بخش مکانيزاسيون استان که رقمي بالغ بر 400 ميليارد ريال است گفت و گو و تبادل نظر کرد و بر لزوم افزايش تعامل و همکاري هاي دوجانبه تاکيد نمود.
عباسي، معاون بازرگاني گروه صنعتي تراكتورسازي ايران نيز در اين بازديد ضمن معرفي محصولات جديد کارخانه به تبيين خدمات ارائه شده توسط اين واحد توليدي قبل و بعد از فروش محصول و مسائل و مشکلات موجود پرداخت.
تراكتورسازي ايران توسط وزارت صنعت و معدن و تجارت به عنوان صادر كننده نمونه ملي در سال 93 انتخاب شده است.
گفتني است؛ گروه صنعتي تراکتورسازي ايران به عنوان بزرگ ترين توليدکننده ادوات کشاورزي با شرکت هاي اقماري که 7 شرکت در تبريز و در مجتمع تراکتورسازي ،2 شرکت در سنندج و اروميه و خط توليد در كشورهاي ونزوئلا و تاجيكستان فعال بوه و با نزديک به 5 دهه فعاليت در زمينه توليد نه تنها تراکتور بلکه در عرصه توليد 71 نوع انواع موتور در بخش هاي کشاورزي، صنعتي و خودرو، بيش از 65 هزار تن انواع قطعات ريخته از جمله قطعات پيچيده داکتيل، توپي چرخ هاي خودروهاي سنگين، قطعه بلوک سيلندر براي انواع خودروهاي توليد داخل مانند نيسان، روآ، توليد بيش از 200 هزار بلوک سيلندر خودروي 206 و 300 هزار قطعه بلوک سيلندر پرايد و تامين نياز ايران خودرو در ريخته گري اين گروه نشان از ظرفيت و قابليت هاي بالقوه اين مجموعه دارد.

*توليد بيش از 11 هزار تراكتور در تراكتورسازان
به گزارش رئيس سازمان جهاد کشاورزي آذربايجان غربي مديرعامل گروه صنعتي تراكتورسازي ايران با اعلام اين خبرگفت: طي 6 ماه نخست امسال 11 هزار و 144 دستگاه انواع تراكتور در گروه صنعتي تراكتورسازي ايران توليد و به بازارهاي داخلي و خارجي عرضه شده كه در مقايسه بامدت مشابه سال قبل از رشد 2 درصدي برخوردار بوده است.

*توليد بيش از 11 هزار تراكتور در تراكتورسازان
مدير عامل گروه صنعتي تراكتورسازي ايران با اعلام اين خبرگفت: طي 6 ماه نخست امسال 11 هزار و 144 دستگاه انواع تراكتور در گروه صنعتي تراكتورسازي ايران توليد و به بازارهاي داخلي و خارجي عرضه شده كه در مقايسه بامدت مشابه سال قبل از رشد 2 درصدي برخوردار بوده است.
ابراهيمي افزود: اين تعداد تراكتور با تنوع 23 نوع محصول در توان و مدلهاي مختلف تك و دو ديفرانسيل از جمله تراكتورهاي240ITM، 285ITM، 299ITM،475ITM،485ITM، 800ITM، 950ITM، تراکتورهاي دو ديفرانسيل130تا180 اسب بخار و تراکتور دو ديفرانسيل برنجي با 35 اسب بخار توان تنوع بخشان خط توليد تراکتورسازي ايران هستند.
وي تاكيدكرد: از كل توليدات تراكتور 5 هزار و 962 دستگاه شامل انواع تراكتورهاي تك ديفرانسيل و 5 هزار و 182 دستگاه تراكتور دو ديفرانسيل مي باشد.
ابراهيمي درباره عملكرد كارخانه هاي حوزه مديريتش گفت: از تعداد ياد شده نزديك به 9 هزار دستگاه در كارخانه تراكتورسازي تبريز، حدوداً 2هزار دستگاه در كارخانه تراكتورسازي كردستان و 502 دستگاه نيز در تراكتورسازي اروميه توليد و به بازراهاي هدف عرضه شده است.
اين فعال عرصه صنعت كشور بازارهاي هدف مجموعه تحت مديريتش را در اولويت اول بازار و نياز داخلي اعلام كرد و گفت: صادرات تراكتورسازي نيز در حال حاضر به بيش از 13 كشور جهان صورت مي گيرد.
گفتني است؛ گروه صنعتي تراکتورسازي ايران به عنوان بزرگ ترين توليد کننده ادوات کشاورزي با شرکت هاي اقماري که 7 شرکت در تبريز و در مجتمع تراکتورسازي ،2 شرکت در سنندج و اروميه و خط توليد در كشورهاي ونزوئلا و تاجيكستان فعال بوه و با نزديک به 5 دهه فعاليت در زمينه توليد نه تنها تراکتور بلکه درعرصه توليد 71 نوع انواع موتور در بخش هاي کشاورزي، صنعتي و خودرو، بيش از 65 هزار تن انواع قطعات ريخته از جمله قطعات پيچيده داکتيل، توپي چرخ هاي خودروهاي سنگين، قطعه بلوک سيلندر براي انواع خودروهاي توليد داخل مانند نيسان، روآ، توليد بيش از 200 هزاربلوک سيلندر خودروي 206 و 300 هزار قطعه بلوک سيلندر پرايد و تامين نياز ايران خودرو در ريخته گري اين گروه نشان از ظرفيت و قابليت هاي بالقوه اين مجموعه دارد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن