تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 13 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):دوست ندارم جوانى از شما [شيعيان] را جز بر دو گونه ببينم: دانشمند يا دانشجو.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1849199598




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پايتخت صاحب کارخانه اي براي سوزاندن زباله هاي بيمارستاني مي شود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۸ آبان ۱۳۹۳ (۱۵:۲۰ب.ظ)
پس از فعاليت موفق نخستين نيروگاه پسماند سوز کشور؛ پايتخت صاحب کارخانه اي براي سوزاندن زباله هاي بيمارستاني مي شود در نخستين نيروگاه پسماند سوز کشور هم اکنون روزانه 200 تا 300 تن زباله سوزانده مي شود و قرار است علاوه بر آن به زودي کارخانه اي نيز براي سوزاندن روزانه 100 تن زباله بيمارستاني احداث شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، سابقه زباله سوزي در دنيا بيش از 70 سال است و سوخت زباله که زماني از کشور انگلستان آغاز شده چند سالي است که به عنوان يکي از راهکارهاي مسوولان شهرداري پايتخت براي از ميان بردن زباله هاي شهروندان تهراني مورد استفاده قرار مي گيرد.
کار ساخت اولين نيروگاه پسماند سوز کشور در محدوده اي واقع در کهريزک از سال 91 آغاز شده و اين پروژه تاکنون پيشرفت 97 درصدي داشته است و به گفته متوليان آن، نخستين نيروگاه زباله سوز کشور تا پايان سال جاري به صورت رسمي افتتاح و به بهره برداري خواهد رسيد.
در حال حاضر و در شرايطي که هنوز اين پروژه به صورت نهايي به بهره برداري نرسيده روزانه 200 تا 300 تن زباله در آن سوزانده مي شود و از اين فرآيند چيزي حدود 3 مگاوات برق به دست مي آيد.
بدون شک استفاده از روش زباله سوزي براي دفع زباله ها، روشي است که به نسبت دفن زباله مزاياي بسيار بيشتري دارد. مساحت کم زمين مورد نياز براي اجراي پروژه زباله سوزي، وابسته نبودن به شرايط جوي و اقليمي، کاهش سريع حجم پسماند، خاکستر پاک قابل استفاده، کاهش خطر آلودگي آب هاي سطحي و کاهش ميزان آلاينده هاي هوا از جمله مزاياي زباله سوزي است.
امير حق بيان، مدير پروژه اولين نيروگاه پسماند کشور در رابطه با نحوه چرخه سوزاندن زباله در اين نيروگاه مي گويد: زباله هايي که به اين منطقه هدايت مي شوند در مخزن نگهداري زباله جمع آوري شده و از طريق 2 جرثقيل کار ريخته شدن زباله ها به اين مخازن صورت مي گيرد. اين مخزن به صورت کاملا بتني و به صورت ايزوله بوده و بدنه هاي آن نيز به لايه هاي ضد اسيد آغشته شده اند. پس از اين مرحله زباله ها وارد قيف مخصوص شده و پس از وارد شدن زباله ها به اين بخش و در يک کوره مخصوص زباله هاي موجود کاملا سوزانده مي شوند.
وي مي افزايد: در کوره هاي زباله سوز شرايط کاملا بي هوايي وجود دارد و اين شرايط سبب مي شود زباله ها به گازهاي مختلف تجزيه شوند. طي يک فرآيند، اين گازها وارد کوره اي ديگر مي شوند. پس از اين مرحله طي فرآيندهاي ديگر کار سوزاندن زباله ها به پايان مي رسد.
مدير پروژه نخستين نيروگاه پسماند کشور با اشاره به رعايت تمام استانداردهاي لازم طي فرايند زباله سوزي مي گويد: تلاش کرده ايم در اجراي اين پروژه در مراحل مختلف فعاليت هاي خود، استانداردها را حتي بيش از آنچه سازمان محيط زيست اعلام کرده اجرا کنيم تا در اين راستا با مشکل مواجه نشويم. استاندارهاي مورد نياز براي زباله سوزي بسيار پايين تر از استانداردهايي است که در صنايع ديگر استفاده مي شود و از اين بابت با مشکل خاصي مواجه نيستيم.
حق بيان در ادامه با اشاره به امکان احداث زباله سوزها در داخل شهرها مي گويد: در بسياري از کشورها از جمله ژاپن شاهد هستيم که به دليل رعايت تمام استانداردها در اين زباله سوزها، اين مکان ها در مناطق شهري احداث مي شوند و در شهري مانند توکيو ژاپن که شهر به 22 منطقه تبديل شده، 22 زباله سوز نيز در هر منطقه احداث شده است.
وي درخصوص ميزان آب مورد نياز جهت طي کردن مراحل مختلف سوزاندن زباله در اين طرح مي گويد: آب مورد نياز براي سوزاندن زباله ها در اين طرح، 260 متر مکعب است که اين آب نيز علاوه بر آنکه آب شرب نبوده دائم به چرخه باز مي گردد و بخش اندکي از آن به صورت پساب خارج مي شود.
اما؛ موضوع زباله هاي بيمارستاني، مقوله ديگري است که چگونگي دفع آن از اهميت ويژه اي برخوردار است. اين نوع زباله ها شامل موادي هستند که با توجه به نوع کار و وظيفه در هر بخش بيمارستاني، متفاوت بوده و مي توانند عفوني باشند. اين نوع زباله ها به دو نوع، زباله هاي معمولي بيمارستاني و زباله هاي پاتولوژيکي تبديل مي شوند که تنها مورد دوم به دليل آنکه شامل بافت‌ها، ارگان‌ها، قسمت‌هاي مختلف بدن، پنبه‌هاي آغشته به خون و چرک و مواد دفعي بدن همچون نمونه‌هاي مدفوع و ادرار و غيره مي شوند خطرناک بوده و نياز است براي دفع و يا دفن آنها از روش هاي ويژه اي استفاده شود.
مجتبي عبداللهي، معاون خدمات شهري شهرداري تهران در اين ارتباط از راه اندازي يک کارخانه زباله سوز مخصوص زباله هاي بيمارستاني در آِينده نزديک خبر مي دهد و مي گويد: در تلاش هستيم در آينده نزديک کارخانه اي با ظرفيت سوزاندن 100 تن زباله بيمارستاني در روز را احداث کنيم و اين کار در به زودي با همکاري وزارت بهداشت و درمان محقق مي شود.
وي مي افزايد: در تکنولوژي هاي روز دنيا، امکان سوزاندن زباله ها به صورت مخلوط وجود دارد و با شرايط ويژه مي توان زباله هاي بيمارستاني را نيز در کنار زباله هاي خشک و تر معمولي سوزاند.
معاون خدمات شهري شهرداري تهران از وجود 6 هزار تن زباله معمولي در شهر تهران خبر مي دهد و مي گويد: با توجه به حجم بالاي توليد زباله در پايتخت، راه اندازي کارخانه هاي زباله سوز مي تواند راهکار مناسبي براي دفع زباله ها باشد و به همين خاطر نيز نخستين نيروگاه پسماند سوز کشور از سال 91 در محدوده کهريزک ساخته شده و اکنون اين پروژه بيش از 97 درصد پيشرفت فيزيکي دارد.
وي مي افزايد: هم اکنون ظرفيت توليد برق از اين نيروگاه پسماند سوز چيزي حدود 3 مگاوات است اما اگر اين کارخانه به طور کامل به بهره برداري برسد و تمام جوانب رعايت شود مي توان بيش از 6 مگاوات برق از اين نيروگاه پسماند سوز به دست آورد.
معاون خدمات شهري شهرداري تهران با اشاره به مذاکرات مسوولان شهرداري با وزارت نيرو براي اتصال برق حاصل از زباله ها به شبکه برق سراسري مي گويد: قراردادهاي نهايي با وزارت نيرو در خصوص متصل شدن اين برق به شبکه سراسري به امضا رسيده و زماني که اين کارخانه به صورت رسمي افتتاح شود، ميزان برق توليدي نيز مورد استفاده خواهد بود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن