تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):وصول به خداوند عزوجل سفری است که جز با عبادت در شب حاصل نگردد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1813287910




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اسپانيا در مورد فلسطين تصميم گيري مي کند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۸ آبان ۱۳۹۳ (۱۰:۱۹ق.ظ)
اسپانيا در مورد فلسطين تصميم گيري مي کند پارلمان اسپانيا به رسميت شناختن کشور فلسطيني را به رأي‌ گذاشت.
به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج، در اين قطعنامه از دولت اسپانيا خواسته شده «به موجب قوانين بين الملل از به رسميت شناختن فلسطين به عنوان يک کشور حمايت کند.»
پارلمان اسپانيا قرار است درباره‌ قطعنامه‌اي براي به رسميت شناختن فلسطين به عنوان يک کشور به گفتگو بنشيند.
اين قطعنامه غيرالزام آور که روز سه شنبه (۲۷ آبان) مورد بحث و بررسي قرار مي‌گيرد از سوي حزب اپوزيسيون کارگران سوسياليست اسپانيا مطرح شده بود و حزب حاکم خلق نيز اصلاحيه‌اي به آن افزود.
در اين قطعنامه از دولت اسپانيا خواسته شده «به موجب قوانين بين الملل از به رسميت شناختن فلسطين به عنوان يک کشور حمايت کند.»
اين اقدام در حالي روي مي‌دهد که انگليس و ايرلند پيشتر چنين قطعنامه‌هاي غيرالزام آوري را تصويب کرده بودند.
سوئد نيز در ۳۰ اکتبر يک گام به جلوتر برداشت و به رسميت شناختن کشور فلسطين را به طور رسمي اعلام کرد. اين اقدام سوئد انتقاد شديد امريکا و اسرائيل را در پي داشت.
مارگوت والشتروم، وزير خارجه سوئد انتقادهاي واشنگتن از استکهلم را وارد ندانست و گفت: «امريکا سياست‌هاي ما را تعيين نمي‌کند.
مجلس عوام فرانسه نيز در تاريخ ۲۸ نوامبر به طرحي راي خواهد داد تا دولت را براي به رسميت شناختن فلسطين به عنوان يک کشور ترغيب کند.
مجمع عمومي سازمان ملل که داراي ۱۹۳ عضو است در ۲۹ نوامبر ۲۰۱۲ به ارتقا جايگاه فلسطين به کشور ناظر غير عضو رأي داد.
ارتقاي وضعيت فلسطين به جايگاه ناظر دسترسي فلسطيني‌ها به نهادهاي سازمان ملل و ديوان بين المللي کيفري را فراهم مي‌کند و آنها مي‌توانند شکايات رسمي خود عليه رژيم اسرائيل را در اين ديوان مطرح کنند.
فلسطيني‌ها به دنبال تشکيل کشوري مستقل در اراضي کرانه‌ي باختري، شرق بيت المقدس و نوار محاصره شده‌ي غزه هستند و بر عقب نشيني اسرائيل از اراضي اشغال شده‌ي فلسطين تأکيد دارند.
اين در حالي است که رژيم تل آويو از بازگشت به مرزهاي ۱۹۶۷ امتناع کرده و از بحث و گفت و گو درباره موضوع بيت المقدس سر باز مي‌زند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن