تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):براى بهشت درى است‏بنام (ريان) كه از آن فقط روزه داران وارد مى‏شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860317271




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جام جم ایام - 30 آبان، تصویب لایحه واگذاری نفت شمال


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:


امروز 30 آبان 1393 خورشیدی برابر با 27 محرم 1436 هجری و 21 نوامبر 2014 میلادی است. رویدادهای مهمی که در چنین روزی در تاریخ رخ داده، بدین شرح است:

هجری شمسی 30 آبان 1288 در جلسه امروز مجلس شورای ملی از فداکاریهای ستارخان و باقرخان تجلیل شد و به آنان لقب «سردار ملی» داده شد. 30 آبان 1294 ژاندارم‌های ایرانی به فرماندهی کلنل محمدتقی پسیان در یک زد و خورد سنگین توانستند همدان را از اشغال نظامیان روسیه آزاد کنند. 30 آبان 1300 لایحه واگذاری امتیاز نفت شمال به شرکت آمریکایی"استاندارد اویل" تصویب شد. 30 آبان 1358 محمد حسین جلیلی کرمانشاهی شاعر معاصر درگذشت. او که به «بیدار» تخلص می کرد، علاوه بر تحصیل علوم متداول، علوم دینی نیز آموخت و نخستین آموزگارش، پدر وی آیت الله هادی کرمانشاهی بود. جلیلی در سرودن شعر به سبک استادان کهن تبحر داشت و غزل سرایی ماهر بود. کرمانشاهان باستان، ابکار الفکار، و تاریخ سلسله سلجوقیان از آثار محمد حسین جلیلی است. 30 آبان 1306 محمود شاهرخی شاعر معاصر در شهر بم متولد شد. تحصیلات مقدماتی را در مدرسة «معصومیه» کرمان گذراند. علوم حوزوی را نیز در حوزه های علمیه کرمان و یزد فراگرفت، ادبیات عرب خواند. سپس برای ادامه تحصیلات خود به نجف رفت و در مدرسه «کبرای آخوند خراسانی» به تحصیل پرداخت. دوره سطح را نیز درحوزه علمیه نجف اشرف گذراند. شاهرخی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، با سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران به همکاری پرداخت و نویسنده برنامه های ادبی و عرفانی شد که از آن جمله می توان به «سیری به پای دل»، «نوای نی»، «تا به خلوتگاه خورشید»، «تا به سرمنزل عنقا»، «نقد حال»، «در آیینه بهار»، «اشکی بر آستانه نیاز» و «در حریم راز» اشاره کرد. او در کارنامه فعالیت های فرهنگی خود ساخت تعداد زیادی سرود برای جنگ و همکاری با مطبوعات را دارد. شاهرخی از مشهورترین چهره های شعر آیینی، انقلابی و دفاع مقدس محسوب می شود، و ده ها مجموعه شعر در موضوعات انقلاب، امام خمینی(ره)، دفاع مقدس و ائمه معصومین (ع) از وی منتشر شده است. شاهرخی در 24 آبان ماه 1388 در تهران درگذشت. «غبار کاروان»، «داغ شقایق‏ ها»، «تجلی عشق»، «خلوتگاه عشق»، «آئینه آفتاب»، «آئینه عصمت»، «آئینه صبر»، «آئینه ایثار»، «آئینه رجا»، «آئینه عفت»، «سیمای پیامبر در ادب فارسی»، «نسیم وصل»، «امام علی (ع) روح بی نهایت»، «شمیمی از گلزار معرفت»، «امام حسین (ع) تجلی جلال و جمال»، «بر آستان جانان»، «کیمیای احسان»، «ترجیعات توحیدی»، «گلبانگ عاشقانه»، «درسی که از قرآن آموختیم» و «شعر جنگ» از جمله آثار وی است. هجری قمری در بیست و هفتم محرم سال 64 هجری قمری، لشکر شام به فرماندهی حصین بن نمیر وارد شهر مکه شد. آنها پیش از ورود به شهر گلوله های نفتی آتشین به سوی شهر پرتاب کردند که بر اثر آن بنای کعبه آتش گرفت و بخشی از آن در آتش سوخت. در همین زمان خبر مرگ یزید بن معاویه خلیفه اموی منتشر شد و حصین بن نمیر از ادامه جنگ منصرف شد. میلادی 21 نوامبر 1996 پروفسور عبدالسلام فیزیکدان مسلمان و برنده جایزه نوبل در رشته فیزیک درگذشت. این دانشمند پاکستانی در دانشگاه های پنجاب پاکستان و کمبریج انگلستان در رشته ریاضی و فیزیک تحصیل کرد و در این دانشگاه ها و دانشگاه های ایتالیا به تدریس پرداخت. وی در 1979 به همراه دو دانشمند دیگر جایزه نوبل را در رشته فیزیک دریافت کرد. پیش از این نیز بیش از بیست جایزه بین المللی به پروفسور عبدالسلام اعطا شده بود.


جمعه 30 آبان 1393 ساعت 11:03





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن