واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: استقبال از فرهادی با فریادهای "چهار چهار"
هر چند زمانی که عضو هیئت رئیسه مجلس از اعلام وصول معرفی دکتر فرهادی برای سکان وزارت علوم خبر داد نمایندگان با صلوات و فریادهای" چهار چهار" از آن استقبال کردند اما نظرات نمایندگان درراهروهای مجلس هم در این باره شنیدنی است.
خبرگزاری ایرنا: هر چند زمانی که عضو هیئت رئیسه مجلس از اعلام وصول معرفی دکتر فرهادی برای سکان وزارت علوم خبر داد نمایندگان با صلوات و فریادهای" چهار چهار" از آن استقبال کردند اما نظرات نمایندگان درراهروهای مجلس هم در این باره شنیدنی است.
اکثر نمایندگان مجلس روز چهارشنبه از معرفی محمد فرهادی به مجلس برای تصدی پست وزارت با صلوات استقبال کردند و از نظرات آنان در راهروهای مجلس چنین برمی آید که قصد دارند گره وزارت علوم را بگشایند.
خبرنگار ایرنا از فرصت استفاده کرده و گفت وگوی کوتاهی با تنی چند تن از نمایندگان داشته است.
* ابراهیم کارخانه ای عضو کمیسیون انرژی و نماینده مردم همدان می گوید: فضای مناسبی در مجلس نسبت به ایشان (فرهادی) وجود دارد و حتما رای می آورد.
وی می افزاید که انتظار مجلس این است توسعه علم و فناوری را آقای فرهادی در دستور کار قرار دهد و از مدیرانی استفاده کند که دغدغه آنان علم و فناوری و نه مسایل سیاسی و جناحی باشد.
این نماینده معتقد است که فرهادی باید بتواند به جایگاه و رشد علمی کشور که 13 برابر میانگین جهانی است شتاب بیشتری بدهد و شاهد باشیم دانشگاه نیروی محرک توسعه ایران اسلامی شود.
* غلامعلی جعفر زاده عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس با طنز سخن خود را آغاز می کند و می گوید: ظاهرا قرار شده امداد به نجات دانشگاه بیاید. (منظور سمت دکتر فرهادی در هلال احمر است ) به نظر می رسد دو طرف دست به دامن هلال احمر شده اند، چون حادثه غیرمترقبه ای در دانشگاه رخ داده است.
وی افزاید: ارزیابی من این است که در بین افراد معرفی شده برای وزارت علوم هیچ کس فرجی دانا نخواهد شد. آقای فرهادی از بخش علوم پزشکی است و حضور وی در بخش علم وفناوری می تواند به نوعی، از اشکالات باشد. امیدواریم دانشگاه تبدیل به بیمارستان نشود.
وی با خنده می افزاید: درباره ایشان (فرهادی ) دیگر فیلمی ندارند چون اگر داشتند تا الان پخش کرده بودند.
*محمد رضا تابش عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات و نماینده مردم اردکان معتقد است که " دکتر فرهادی اصلاح طلبی است که طبع اعتدالی دارد."
وی می افزاید: فرهادی به تمام معنا متخصص و علمی است و دارای سوابق اجرایی و مدیریتی ممتد در وزارتخانه های علوم ، تحقیقات و فناوری و بهداشت و درمان بوده است.
این نماینده با اشاره به اینکه فرهادی با دولت های مختلف کار کرده و مورد اعتماد بوده، گفت: امیدوارم معرفی وی با اقبال نمایندگان مواجه شود؛ ضمن اینکه مجلس از عملکرد فرهادی در هلال احمر هم رضایت دارد.
نماینده اردکان به اهمیت رعایت اخلاق در مجلس اشاره کرد و در ادامه می افزاید: البته جلسه رای اعتماد بدون حاشیه نخواهد ولی انشاء الله فرهادی رای خوبی خواهد آورد.
* حجت الاسلام و المسلمین موسی غضنفرآبادی عضو کمیسیون اصل 90 و نماینده مردم بم، دیگر قانونگذار کشورمان است که در گفت وگو با خبرنگار ما انتظار رای آوردن دکتر فرهادی را مطرح کرد.
وی گفت: سوابقی که از دکتر فرهادی وجود دارد فکر می کنم آدم آرامی است و اگر حاشیه ای نباشد مشکلی برای رای آوردن نخواهند داشت.
وی با پیش بینی این موضوع که هفته آینده مساله وزارت علوم حل خواهد شد، گفت: هر چند سن دکتر فرهادی بالا رفته و انتظار می رفت فرد جوانتری در این سمت قرار گیرد اما در مجموع نظر مجلس مثبت است و فکر می کنم مسایلی که درباره معرفی وزیر علوم به وجود آمده، با انتخاب ایشان تمام شود.
* علیرضا محجوب عضو کمیسیون اجتماعی و نماینده مردم تهران که از قدیم خاطراتی از وزیر پیشنهادی دارد، می گوید: دکتر فرهادی را به عنوان عنصری متعهد، معتدل و در عین حال توانا می شناسم و شاید بهترین گزینه برای وزارت باشد تا بحث های حاشیه ای نیز تمام شود.
وی معتقد است که دکتر فرهادی اهل همت است و وقت زیادی را برای کار می گذارد و هر جا که کارکرده سعی نموده رضایت آفرین باشد.
* بهروز نعمتی، عضو کمیسیون صنایع و معادن و نماینده مردم اسد آباد هم روز چهارشنبه به خبرنگار ایرنا گفت با توجه به عملکرد مثبت دکتر فرهادی در مناصب مختلف مشکلی برای راعی اعتماد نخواهند بود.
وی می گوید: دکتر فرهادی مدیر هست و می تواند بخوبی وزارت علوم را مدیریت کنند.
* حسین امیری خامکانی سخنگوی کمیسیون انرژی و نماینده مردم زرند در مجلس شورای اسلامی هم گفت: فریادهای چهار چهار نمایندگان نشان دهنده رویکرد مثبت به آقای دکتر فرهادی است؛ ضمن اینکه مدت زمان زیادی وزارت علوم با سرپرست اداره شده و ادامه این کشمکش دیگر به اصطلاح جا ندارد.
وی ابراز عقیده کرد مجلس با شناختی که از دکتر فرهادی به عنوان چهره ای معتدل دارد به طور قطع به وزارت وی رای می دهد.
* غلامحسین نوری قزلجه عضو کمیسیون کشاورزی آب و منابع طبیعی و نماینده مردم بستان آباد ابراز امیدواری کرد که پرونده انتخاب وزیر برای وزارت علوم هفته آینده بسته شود و گفت: دکتر فرهادی چهره مناسبی هستند.
وی تصریح کرد: البته این نظر به این معنا نیست که کسانی که پیش از وی معرفی شدند خوب نبودند،همه خوب بودند اما فرهادی از مقبولیت بالاتری بین نمایندگان برخوردار است و به نظر می رسد باید این داستان تمام شود.
* سید سعید زمانیان عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس و نماینده مردم شهر کرد نیز گفت: فرهادی کارنامه خوبی دارد و در سنوات گذشته چهره معتدلی بوده و در بخشهای مختلف کار کرده است اما باید برنامه هایش را هم ببینیم؛ ضمن اینکه باید از نیروهای توانمند و بی حاشیه استفاده کند و اگر این را بپذیرند وضعیت به سمتی می رود که رای بیاورد اما در مجموع با توجه به سوابق کاری و مدیریت در آموزش عالی مسائل حل می شود.
محمد فرهادی روز چهارشنبه به عنوان پنجمین گزینه طی نامه ای توسط رییس جمهوری اسلامی ایران برای کسب کرسی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به مجلس معرفی شد.
قرار است مجلس روز چهارشنبه هفته آینده در جلسه علنی، موضوع رای اعتماد به وزیر پیشنهادی را در دستور کار قرار دهد.
«فخرالدین احمدی دانش آشتیانی» چهارمین وزیر پیشنهادی دولت یازدهم برای تصدی وزارتخانه علوم، تحقیقات و فناوری روز گذشته موفق به کسب رای اعتماد نمایندگان مجلس نهم نشد.
پیش از دانش آشتیانی، محمود نیلی احمدآبادی در پی استیضاح رضا فرجی دانا، نخستین وزیر علوم دولت یازدهم، 30مهرماه به مجلس معرفی شد که نتوانست از مجلس رای اعتماد کسب کند.
جعفر میلی منفرد نخستین وزیر پیشنهادی دولت تدبیر و امید بود که وی نیز نتوانست از مجلس نهم رای اعتماد بگیرد. رضا فرجی دانا که پس از میلی منفرد به عنوان وزیر علوم از مجلس نهم رای اعتماد گرفت بعد از حدود 9 ماه توسط مجلس استیضاح شد.
وزارت علوم در فاصله این فراز و نشیب ها که در یک سال گذشته مواجه بوده، تاکنون دو بار سرپرست داشته است که نخستین بار، جعفر توفیقی و سپس محمد علی نجفی به عنوان سرپرستان این وزارتخانه منصوب شدند.
چهارشنبه, 28 آبان 1393 ساعت 23:30
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]