محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1831599794
500 روز خاكستري در وزارت علوم با مهرههاي سوخته
واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: 500 روز خاكستري در وزارت علوم با مهرههاي سوخته
همانطور كه بارها تأكيد شده است فتح كرسيهاي مجلس دهم يكي از مهمترين اهداف جريان تجديدنظرطلب است و بر اين اساس بايد تلاش شود تا به هر شكل ممكن مجلس نهم «سرعتگير» و «دستاندازي»در مسير تحقق اهداف دولت تدبير و اميد نشان داده شود
نویسنده : محمداسماعيلي
وزارتخانه علوم نزديك 500 روز است كه روي آرامش و نشاط به خود نديده و طي اين مدت سايه هفت نفر را به عنوان وزير يا سرپرست به خود ديده آن هم در شرايطي كه يكي از شعارهاي تبليغاتي نامزد پيروز در انتخابات 92 بازگرداندن آرامش به فضاهاي علمي و دانشگاهي بود.
روز گذشته با اعتماد نكردن نمايندگان مردم به پنجمين وزير پيشنهادي دولت، بيسروساماني مديريتي اين مجموعه وارد مرحله حساس تري شد، به گونهاي كه تنها يك روز مانده به اتمام زمان مقرر شده در قانون براي سرپرست گماردن بر اين وزارتخانه هنوز «بي ثبات مديريتي » جامعه دلسوز و دانشگاهي جامعه را نگران كرده است و بايد منتظر ماند كه آيا رئيسجمهور ميتواند گره كار را با درخواست از رهبري مبني بر صدور حكم حكومتي ايشان باز كند.
به واسطه اين بيثباتي مديريتي سؤالات فراواني اذهان عمومي را به خود مشغول كرده كه به راستي اين بزرگترين ضربه به پيكره جامعه علمي و دانشگاهي كشور نيست كه بيش از 16ماه يكي از مهمترين وزارتخانهها را فداي مسائل سياسي كرد؟
آيا نميشد فردي معتدل با پيشينه قوي مديريتي، علمي و اجرايي در بين صدها نخبه و فعال در اين حوزه پيدا و به مجلس معرفي كرد؟
واقعا اگر راه برون رفتي مثل حكم حكومتي وجود نداشت، دولتمردان تا چه زماني تصميم داشتند اين بازي را ادامه دهند؟
دور باطل 16 ماهه دولت با مجلس
همانطور كه اشاره شد دانش آشتياني پنجمين وزير پيشنهادي دولت براي سكانداري وزارت علوم بود كه با رأي قاطع مجلس از راهيابي به ساختمان شهرك غرب باز ماند و با مرور سير 16 ماه گذشته ميتوان پي برد كه افرادي با مشخصات و مختصات تقريبا يكسان به هيئت رئيسه مجلس معرفي شدهاند، آنهم در شرايطي كه دولتمردان به خوبي از حساسيتهاي وكلاي مجلس در اين باره مطلع بودند.
در همان مراسم تحليف رياست جمهوري كه در مجلس شوراي اسلامي برگزار شد روحاني، جعفر ميليمنفرد از تأثيرگذاران فتنه 88 را براي تصدي اين وزارتخانه به مجلس معرفي كرد. وي نتوانست رأي اعتماد نمايندگان را كسب كند و روحاني بلافاصله با منصوب كردن جعفر توفيقي از ديگر چهرههاي حاشيهدار اصلاحات به عنوان سرپرست وزارت علوم، فضاي وزارت علوم را در بيثباتي نگاه داشت. در نهايت فرجيدانا به مجلس براي تصدي وزارت علوم معرفي شد اما اقدامات راديكالي وي در كمتر از يك سال حضورش در اين سمت نشان داد اعتماد مجلس به وي اشتباه بوده. اما در مردادماه امسال، بركناري فرجيدانا تعامل ميان دوقوه را وارد مرحله جديدي كرد.
در همان روز روحاني با معرفي محمدعلي نجفي به عنوان سرپرست وزارتخانه، حجم قابل توجهي از انتقادات را متوجه خود كرد. در ادامه معرفي محمود نيلياحمدآبادي به عنوان وزير پيشنهادي در اوايل آبان ماه امسال هم نتوانست آرامش و ثبات را به صندلي وزارتخانه علوم بازگرداند و وكلاي ملت با دلايلي نظير نداشتن سابقه مشخص مديريتي و اجرايي نيلي و «فعاليت وي در فتنه سال88» با رأي قابلتوجهي از رئيس دولت درخواست كردند تا گزينه توانمندتر و بدون شائبه سياسي را به مجلس معرفي كند.
از همان روزي كه دكتر نيلي احمدآبادي به عنوان وزير پيشنهادي به هيئت رئيسه مجلس معرفي شد، منابع خبري از فضاي نامناسب حاكم بر مجلس در اين رابطه خبر ميدادند- همانند همان فضايي كه به محض معرفي دانشآشتياني در هفته گذشته بهوجود آمد- مثلاً موضعگيرياي كه باعث شد بسياري عدم رأي اعتماد مجلس به احمدآبادي را حتي 48 ساعت قبل قضاوت كنند، آن بود كه نمايندگان حامي دولت در مجلس هم با مصاحبههايي نداشتن پايگاه مناسب فرد پيشنهادي در مجلس را صحه ميگذاشتند كه بارزترين نمونه آن اسماعيل جليلي، نماينده مسجدسليمان است كه در گفتوگويي تأكيد كرد آراي مثبت به احمدآبادي بسيار اندك است. 10 روز پيش روحاني بار ديگر گزينهاي به نام فخرالدين احمديدانشآشتياني را به مجلس جهت كسب رأي اعتماد معرفي كرد و نهايتا روز گذشته مجلس چهارمين بار عدم اقبال و اعتماد خود را به فرد معرفي شده نشان داد.
دستاوردهاي يك استيضاح
همانطور كه بارها تأكيد شده است فتح كرسيهاي مجلس دهم يكي از مهمترين اهداف جريان تجديدنظرطلب است و بر اين اساس بايد تلاش شود تا به هر شكل ممكن مجلس نهم «سرعتگير» و «دستاندازي »در مسير تحقق اهداف دولت تدبير و اميد نشان داده شود.
برهمين اساس پيش بيني ميشود پس از عدم اقبال منتخبان ملت به دانش آشتياني بخش قابلتوجهي از مطالب روزنامههاي وابسته به طيف دوم خرداد به «تخريب وجهه مجلس اصولگرا» و بيان «ضرورت شكلگيري مجلس همسو با سياستهاي دولت» و همچنين «الزام عبور از مجلس كنوني» اختصاص يافته و قطعاً اين روند تا اسفندماه سال 94 ادامه خواهد داشت.
عدم اقبال به گزينههاي نشانه دار معرفي شده به مجلس، فرصتي مناسب براي جماعت تجديدنظرطلب است تا با بهرهبرداري از اين اقدام مجلس، آن را تا ماهها به عنوان پتكي عليه مجلس استفاده كنند و از افكار عموم بخواهند تا در انتخابات مجلس آينده به نامزدهاي نزديك به اصلاحات روي بياورند.
تلاش براي «سياسي ناميدن عدم رأي اعتماد» و تأكيد بر اينكه علت تامه اين رفتار «افشاي اسامي بورسيهها»، «سنگ اندازي در مسير دولت اعتدال» است هم در همين جهت معنا پيدا ميكند.
تشديد سرخوردگي اصلاحطلبان
ندادن رأي اعتماد به وزير نزديك به جريان تجديدنظرطلب بار ديگر نشان داد كه عمليات چند لايه رواني- رسانهاي اين طيف – كه بعضاً با بياخلاقيهاي گسترده هم همراه بود - قدرت اثرگذاري روي افكار عموم و وكلاي ملت را ندارد و دركنار اين «عدم مقبوليت» و «نداشتن پايگاه اجتماعي» همچنان ميتواند بزرگترين تهديد براي آينده جبهه دوم خردادي به شمار آيد.
نتيجه بخش نبودن تلاشهاي پردامنه و هدفمند جهت «فريب افكار عموم» و «تغيير تصميم وكلاي ملت» ضربه سختي بر پيكره جريان تجديدنظرطلب به شمار ميرود و ميتواند فضاي «سرخوردگي اجتماعي- سياسي» ماقبل از انتخابات 92 را بر اين جريان حاكم نموده و طراوت يكسال اخير گسترش يافته در دل اين جريان را منقطع سازد.
مجلس همچنان فتنه ستيز است
يكي از مهمترين علتهاي عدم اقبال به وزراي معرفي شده در طول ماههاي اخير - آن گونه كه موافقان استيضاح در روزهاي اخير بارها عنوان كردهاند- اولا فعاليت در غائلههاي سالهاي 78 و 88 بوده و ثانيا «بازگرداندن فتنهگران» به دانشگاه و پس از آن تغييرات جهت دار در سطح مديريتي دانشگاهها بوده است؛ موضوعي كه رئيس دولت و وزراي پيشنهادي هم نتوانستند دفاع مناسبي از آن به عمل آورده و تمام مدارك و اسناد هم نشان دهنده همين موضوع بود.
تأكيد روي واژه فتنه و حساسيت نسبت به فعالان فتنه از سوي برگزيدگان ملت نشان داد كه پروژههاي مختلفي نظير «تطهير چهره فتنهگران»، «تلاش براي بازگرداندن اين افراد به سطوح مديريتي و حاكميتي» و «عبور دادن افكار عمومي از شهرآشوب آن سال و سوء تفاهم ناميدن آن» هيچ گاه قابليت اثر گذاري روي مردم و وكلاي آنها نداشته و جامعه همچنان نسبت به وقايع آن سال حساسيت دارد.
بنابراين برخلاف خواسته و طراحيهاي رهبران تئوريك جبهه اصلاحات و همانگونه كه رهبري هم در سخنرانيهاي بسياري مطالبه نموده بود فعاليتهاي افرادي كه ظلم بزرگي به نظام و مردم روا داشته بودند از ذهن و دل مردم و اصولگراهاي مجلس پاك نخواهد شد و اين هوشياري منتخباني را ميرساند كه دغدغه تبعيت از رهبري را دارند.
ريزش وكيل الدولهها
اگر آراي سه گزينه ماقبل دانش آشتياني را مرور كنيم به يك نكته جالب توجه ميرسيم و آن سير نزولي آراي گزينههاي متبوع دولت در نزد منتخبان ملت است.
تقليل چشمگير آراي نامزد سكانداري وزارت علوم در روزگذشته به 70 رأي كه ميتوان از آن به عنوان كاهش محبوبيت دولت نزد مجلس ياد كرد زنگ خطري است كه ميتواند پيامدهاي ناگواري را به همراه داشته باشد و انتظار ميرود دولت قبل از وقوع واقعههاي ناگوار ديگري، روابط خود با مجلس را وارد فاز «تعامل سازنده» كند.
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۳ - ۰۰:۴۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]
صفحات پیشنهادی
یک روز هم نباید بلاتکلیفی وزارتخانه علوم را تحمل کنیم
شنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲ ۰۷ یک عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت دولت میتواند گزینههایی را برای وزارت علوم معرفی کند که مورد استقبال نمایندگان قرار گیرد ابوالقاسم خسروی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه خراسان با بیان اینکه شخصیتهای مبا انتشار در روزنامه رسمی مصوبه تهیه جیره غذایی وزارتخانههای دفاع، بهداشت و علوم به قیمت بازار ابلاغ شد
با انتشار در روزنامه رسمیمصوبه تهیه جیره غذایی وزارتخانههای دفاع بهداشت و علوم به قیمت بازار ابلاغ شدطبق ابلاغیه معاون اول رئیس جمهور مقرر شد سه وزارتخانه دفاع بهداشت و علوم مایحتاج غذایی خود را به قیمت بازار تهیه کنند به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روزنامه رسمی جمهوری اسلاجعفری در گفتوگو با فارس: وزیر پیشنهادی علوم یکشنبه به کمیسیون آموزش مجلس میرود/ نگاه وزارت علوم به دانشگاه آ
جعفری در گفتوگو با فارس وزیر پیشنهادی علوم یکشنبه به کمیسیون آموزش مجلس میرود نگاه وزارت علوم به دانشگاه آزاد غیروزارتی استسخنگوی کمیسیون آموزش گفت بررسیهای اولیه در مورد وزیر پیشنهادی علوم در کمیسیون آموزش انجام شده و روز یکشنبه هم میزبان وی خواهیم بود قاسم جعفری سخنگوی کم2 جلسه رأی اعتماد طی 20 روز برای وزارت علوم |اخبار ایران و جهان
2 جلسه رأی اعتماد طی 20 روز برای وزارت علوم کد خبر ۴۵۰۱۶۵ تاریخ انتشار ۲۶ آبان ۱۳۹۳ - ۲۱ ۲۹ - 17 November 2014 نمایندگان مجلس فردا صلاحیت و برنامههای چهارمین فرد معرفیشده دولت یازدهم به عنوان وزیر پیشنهادی علوم تحقیقات و فناوری را بررسی میکنند به گزارش فارس نمایندگان مجلسعناوین روزنامههای صبح امروز کشور مذاکرات دقیقه 90 در وین/تمدید سرپرستی وزارت علوم نیاز به حکم حکومتی دارد/10
عناوین روزنامههای صبح امروز کشورمذاکرات دقیقه 90 در وین تمدید سرپرستی وزارت علوم نیاز به حکم حکومتی دارد 10 سال بلاتکلیفی سهام عدالتبرخی از روزنامههای صبح امروز کشور مهمترین عناوین خبری خود را به مطالبی چون مذاکرات دقیقه 90 در وین تمدید سرپرستی وزارت علوم نیاز به حکم حکومتی دااخبار ویژه روزنامه کیهان نامزد تصدی وزارت علوم، بسیج را با سربازان شاه مقایسه کرده بود!
اخبار ویژه روزنامه کیهاننامزد تصدی وزارت علوم بسیج را با سربازان شاه مقایسه کرده بود دو عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس میگویند معرفی دانش آشتیانی برای تصدی وزارت علوم ادامه همان روند غلط درباره میلی منفرد و فرجی داناست و نمایندگان احتمالاً به آشتیانی رأی نخواهند داد روزنامهرئیس مرکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم: دانشگاهها نباید به باشگاه سیاسی تبدیل شوند
رئیس مرکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم دانشگاهها نباید به باشگاه سیاسی تبدیل شوندرئیس مرکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم بر حفظ و توجه به کرامات انسانی و احترام به مقدسات ادیان مختلف را در دانشگاههایی که دانشجویان غیر ایرانی تحصیل میکنند ضروری دانست و گفت دانشگاهها نبایدنماینده اردکان:برخی کارکنان وزارت اطلاعات در انتشار اسنادمحرمانه علیه نامزدتصدی وزارت علوم،نقش دارند
نماینده اردکان برخی کارکنان وزارت اطلاعات در انتشار اسنادمحرمانه علیه نامزدتصدی وزارت علوم نقش دارند آفتاب نمایندهای به تابش گفته که اطلاعات مربوط به دکتر نیلی از طریق برخی از داخل بدنه وزارت اطلاعات در اختیار او قرار گرفته و حالا تابش با عصبانیت نسبت به هرگونه همکاریهای درونگزارش فارس از افزایش رشتههای تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد تأیید یا عدم تأیید ۷۰۰ کدرشته جدید/ دانشجویان سرگردا
گزارش فارس از افزایش رشتههای تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزادتأیید یا عدم تأیید ۷۰۰ کدرشته جدید دانشجویان سرگردان در مجادله سیاسی وزارت علوم و دانشگاه آزادآموزش عالی کشور با جنجالهای زیادی مواجه است مشکلات وزارت علوم از یک طرف و مشکلات دانشگاه آزاد در آغاز سال تحصیلی جدید از طرف دچهارمين وزير پيشنهادي روحاني براي وزارت علوم کيست؟
چهارمين وزير پيشنهادي روحاني براي وزارت علوم کيست رييس جمهور حسن روحاني فخرالدين احمدي دانش آشتياني را به عنوان چهارمين وزير پيشنهادي براي راي اعتماد به مجلس معرفي کرده است به گزارش آخرین نیوز به نقل از خبرآنلاين دولت يازدهم تاکنون چهار نفر را به عنوان وزير علوم به مجلس معجعفری در مخالفت با وزیر پیشنهادی علوم : چرا همه وزرای پیشنهادی از گروه آقای معین هستند؟/ نقوی حسینی: گویا وزار
جعفری در مخالفت با وزیر پیشنهادی علوم چرا همه وزرای پیشنهادی از گروه آقای معین هستند نقوی حسینی گویا وزارت علوم سهم حزب مشارکت منحله است سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس معتقد است که همه وزرای پیشنهادی علوم از گروه وزیر دوران اصلاحات و تیم آنها هستند به گزارش نامه نیوزچهارمین نه مجلس به گزینه دولت برای وزارت علوم -
با فقط 70 رای موافق چهارمین نه مجلس به گزینه دولت برای وزارت علوم نمایندگان مجلس شورای اسلامی به احمدی دانش آشتیانی به عنوان وزیر علوم تحقیقات و فنآوری اعتماد نکردند به گزارش خبرنگار مهر فخرالدین احمدی دانش آشتیانی چهارمین وزیر پیشنهادی دولت برای تصدی پست وزارت علوم تحقیقنقوی حسینی: متأسفانه وزارت علوم سهم بدگروهی شده است
نقوی حسینی متأسفانه وزارت علوم سهم بدگروهی شده استتاریخ انتشار يکشنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۳ ساعت ۱۲ ۲۱ شب گذشته برنامه «نگاه یک» با حضور نقویحسینی و حسینیصدر نمایندگان مخالف و موافق وزیر پیشنهادی علوم اهمیت این وزارتخانه ویژگیها و برنامههای دتکرار/میرزاده در نشست خبری نمایشگاه مطبوعات مطرح کرد تشریح جریان وقف دانشگاه آزاد/ ادامه روند سرپرستی وزارت عل
تکرار میرزاده در نشست خبری نمایشگاه مطبوعات مطرح کردتشریح جریان وقف دانشگاه آزاد ادامه روند سرپرستی وزارت علوم برای توسعه علمی مناسب نیسترئیس دانشگاه آزاد با تشریح وقف دانشگاه آزاد گفت با هماهنگی مقام معظم رهبری شورایعالی انقلاب فرهنگی و هیأت موسس این دانشگاه وقف متوقف شده اسامروز 4500 داوطلب وارد آزمون حرفه مهندسان گیلان میشوند
امروز4500 داوطلب وارد آزمون حرفه مهندسان گیلان میشوند4 هزار و 500 نفر داوطلب گیلان آزمون ورود به حرفه مهندسان همزمان با سراسر کشور را برگزار میکنند به گزارش خبرگزاری فارس از رشت آزمون ورود به حرفه مهندسان امروز و فردا 22 و 23 آبان با حضور بالغ بر 4 هزار و 500 داوطلب همزمانتأکيد معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم بر ارتباط ميان نهادهاي مذهبي و دانشگاه
۱۰ آبان ۱۳۹۳ ۱۵ ۲ب ظ تأکيد معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم بر ارتباط ميان نهادهاي مذهبي و دانشگاه دکتر سيد ضياء هاشمي معاون فرهنگي و اجتماعي وزير علوم بر ضرورت پيوند مراکز ديني و فرهنگي مانند مساجد بقاع متبرکه و حوزه هاي علميه و دانشگاه ها براي بهره گيري از توانمندي نخبگانمعاون رئیس جمهور: گزینه وزارت علوم نیستم
معاون رئیس جمهور گزینه وزارت علوم نیستم معاون علمی و فناوری رئیسجمهور درباره برخی اخبار مبنی بر احتمال تصدیاش در وزارت علوم گفت گزینه وزارت علوم نیستم به گزارش نامه نیوز سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیسجمهور امروز در حاشیه بازدید از پروژههای ملی دانشگاه صنعتی امیرکبیر-
گوناگون
پربازدیدترینها