واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۷ آبان ۱۳۹۳ (۱۴:۵ب.ظ)
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي ناجا: تعداد کشتههاي حوادث رانندگي ايران پايينتر از ميانگين جهاني است رئيس پليس راهنمايي و رانندگي ناجا گفت: کشور ايران از نظر تعداد کشتههاي حوادث رانندگي نسبت به وسايل نقليه کمي پايينتر از ميانگين جهاني قرار دارد.
به گزارش خبرگزاري موج از قم ، رئيس پليس راهنمايي و رانندگي ناجا در ديدار با آيتالله حسينيبوشهري با اشاره به شاخصههاي کشتهها بر اساس جمعيت و وسائل نقليه اظهار کرد: روسيه نزديک به 50 هزار نفر و ايالت متحده آمريکا سالانه بيش از 40 هزار نفر کشته در سال دارد.
اسکندر مومني خاطرنشان کرد: به ازاي هر 10 هزار وسيله نقليه در دنيا 7.5 نفر، در ايران 6.5 نفر و در آسيا 10.9 نفر کشته ميشوند، بنابراين کشور ايران از نظر تعداد کشته نسبت به وسايل نقليه کمي پايينتر از ميانگين جهاني قرار دارد.
وي با اشاره به اهميت تلاش مسئولان، دستگاهها و مشارکت مردم گفت: در هيچ دههاي پنج سال پشت سر هم کاهش سوانح و حوادث وجود نداشته، ولي خوشبختانه اين اتفاق با مشارکت مردم و دستگاهها محقق شده است.
وي خاطرنشان کرد: 28 هزار نفر با 6.5 ميليون خودرو در گذشته در اثر سوانح کشته ميشدند ولي اکنون ميزان کشتههاي سوانح به 17 هزار نفر رسيده که نسبت به حال و آينده ميزان سوانح و حوادث بالا است.
مومني با اشاره به آموزههاي ديني گفت: اگر انساني به ناحق کشته شود، گويي جامعهاي کشته شده و اگر انساني احيا شود گويي جامعهاي احيا شده است.
وي با بيان اينکه جامعه کنوني دينباور، ولايتمحور و ديني است، عنوان کرد: تصميمات و فرمايشات وعاظ و خطبا و ائمه جمعه تاثير فراواني دارد بنابراين بايد به عنوان يکي از مصاديق تقوا استفاده از کلاه ايمني و رعايت قوانين راهنمايي و رانندگي مطرح شود تا اثر خود را داشته باشد.
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي ناجا با بيان اينکه تلاشهايي صورت گرفته که شهر قم نمونه باشد زيرا جايگاه بسيار والايي در جهان تشيع دارد، گفت: نمادسازي و سمبلها مهم هستند و يکي از مشکلاتي که در خصوص اعمال قانون در سطح شهر قم وجود دارد، استفاده از کلاه ايمني است که برخي اوقات به عنوان بهانه مطرح ميشود.
وي تاکيد کرد: بايد کار نماديني صورت گيرد و در عين حال شئونات و کرامت روحانيت حفظ شود، نمادسازي صورت گيرد تا اثرگذار باشد، البته بايد در نظر داشت فرهنگ و رفتار به صورت دفعي وارد نميشود و به مرور بايد تغيير رفتار ترافيکي ايجاد شود.
مومني با بيان اينکه زيرساختهاي ترافيکي قم ظرفيت لازم را ندارد، گفت: ورود روحانيون در زمينه مسائل ترافيکي با توجه به جايگاهي که مردم براي آنها قائل هستند ميتواند موثر باشد.
وي با اشاره به جايگاه استان قم در کاهش سوانح و تصادفات عنوان کرد: در حوزه کاهش تصادفات در استان قم موفق عمل شده و امسال رتبه اول کشور را در حوزه تصادفات درون و بيرون شهري به دست آورد ولي در حوزه انضباط ترافيکي تغيير اساسي نداشته است.
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي ناجا با بيان اينکه 45 درصد از کشتههاي حوادث رانندگي کشور مربوط به موتورسيکلت و عابران پياده است، گفت: از اين ميزان 23 درصد کشتهها موتورسواران هستند که 70 درصد آنها در اثر ضربه به سر فوت کردند که در صورت استفاده از کلاه ايمني 50 درصد اين آمار کاهش پيدا ميکند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]