تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 2 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):كسى كه كارهاى خود را به خدا بسپارد همواره از آسايش و خير و بركت در زندگى برخوردار اس...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843063703




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زندگی مقام معظم رهبری و همسرشان + تصاویر


واضح آرشیو وب فارسی:سیمرغ: زندگی مقام معظم رهبری و همسرشان + تصاویر

زندگی مقام معظم رهبری و همسرشان + تصاویر

حاج محمد اسماعیل خجسته باقرزاده در مشهد کاسبی خوشنام بود که زمستان سال 1347 درگذشت. 4 سال قبل از این اتفاق صاحب دامادی شده بود که قرار بود بعدها به شخصیتی بسیار مهم تبدیل شود....




احسان رضایی: منصوره خجسته باقرزاده؛ این اسم همسر و شریک زندگی مقام معظم رهبری است. کسی که از اوایل پاییز 42 به مدت نیم قرن با رهبر انقلاب همراه بوده و چهار نوبت زندان، یک تبعید و یک ترور همسرش را به چشم دیده و در همه این احوال همراه و همقدم ایشان بوده.احسان رضایی: منصوره خجسته باقرزاده؛ این اسم همسر و شریک زندگی مقام معظم رهبری است. کسی که از اوایل پاییز 42 به مدت نیم قرن با رهبر انقلاب همراه بوده و چهار نوبت زندان، یک تبعید و یک ترور همسرش را به چشم دیده و در همه این احوال همراه و همقدم ایشان بوده.درباره زندگی مشترک این زوج اطلاعات چندانی در دست نیست. تنها در کتاب «شرح اسم» که سال 91 منتشر شد و به زندگی مقام معظم رهبری پیش از پیروزی انقلاب اسلامی اختصاص دارد، اطلاعاتی در این زمینه ذکر شده (در صفحات 211 و 212 کتاب درباره ازدواج مقام معظم رهبری و در صفحات 217 و 218 درباره آغاز زندگی مشترک ایشان مطالبی آمده است.)


خود سرکار خانم خجسته در سال 72 با نشریه انگلیسی زبان «محجوبه» (متعلق به سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی) یک مصاحبه داشتند و در آن نکاتی از زندگی خانوادگی خودشان را بیان کردند. یک مصاحبه هم در روزنامه جمهوری اسلامی در سالگرد ترور ناموفق مقام معظم رهبری (5 تیر 1362) با خانم خجسته داشت و در آن از شرایط روزهای بستری مقام معظم رهبری در بیمارستان بعد از ترور صحبت شده بود.در مطلب زیر مطالب منقول از رهبری از آن کتاب و مطالب مربوط به سرکار خانم خجسته از این دو مصاحبه نقل شده.
http://www.seemorgh.com/uploads/1393/08/39503hjgfhj343.jpg


حاج محمد اسماعیل خجسته باقرزاده در مشهد کاسبی خوشنام بود که زمستان سال 1347 درگذشت. 4 سال قبل از این اتفاق صاحب دامادی شده بود که قرار بود بعدها به شخصیتی بسیار مهم تبدیل شود. دختر او منصوره، تعریف می کند که پدر برخلاف جوّ آن روز خانواده های مذهبی که دخترها را به مدارس آن زمان نمی فرستادند، مدرسه ای مناسب برای فرزندش پیدا کرده بود: «من خاطرات روشنی از دوران مدرسه ام از جمله معلم فرزانه قرآنم، خانم پور رنجبر دارم که گویا اخیرا به رحمت ایزدی پیوسته اند.این خانم محترم و متین معلم قرآن ما بود. آن روزها لباس او منحصر به فرد بود. گرچه چادر به سر نمی کرد اما حجاب کامل اسلامی داشت. مقنعه بلند او تا کمرش می رسید. این خانم شیوه ابداعی ویژه ای در تدریس قرآن داشت. چهره اش مملو از متانت و وقار بود. هنوز جلوی چشمانم هست و هرگز نمی توانم فراموشش کنم.»در سال 1343 و زمان ازدواج، منصوره خجسته فقط 17 سال داشت. او را بانو خدیجه، مادر سید علی خامنه ای دیده بود و به پسر 25 ساله اش معرفی کرد. کاری که 5 سال پیش برای پسر اولش سید محمد انجام داده بود. در مجلس خواستگاری، حاج اسماعیل خجسته پذیرفت که دخترش به عقد طلبه تازه از قم برگشته ای درآید که تصمیم دارد در مشهد ساکن شود، آیت الله میلانی و دیگر بزرگان اهل علم مشهد او را می شناسند و تایید می کنند و به او علاقه دارند.»مراسم عقد اوایل پاییز 1343 برگزار شد. مخارج عقد را خانواده عروس تقبل کرده بودند. مراسم در خانه پدر عروس برگزار شد و برایش کارت دعوتی هم چاپ و پخش کرده بودند. خطبه را آیت الله میلانی، مرجع تقلید مردم مشهد در آن زمان خواند. اولین خانه ای که این زوج در آن ساکن شدند، خانه شوهر خواهر آقای خامنه ای بود. دو اتاق با کرایه ماهی 60 تومان. خیلی زود همسر مقام معظم رهبری دانست که همسرش فردی مبارز است. «شاید اولین روزها و ... یا هفته های پیوند[مان]... بود، مسائل سیاسی من به وسیله خودم برای ایشان مطرح شد...»
http://www.seemorgh.com/uploads/1393/08/39503hjgfhj344.jpg



پیش از ازدواج، سید علی خامنه ای دو نوبت به زندان رژیم طاغوت افتاده بود. خانم خجسته درباره این موضوع می گوید: «یادم می آید که طی اولین ماه های بعد از ازدواجمان، یک روز همسرم از من پرسید اگر من دستگیر شوم، تو چه احساسی خواهی داشت؟ این سوال غیرمنتظره ای بود و من ابتدا خیلی ناراحت و آزرده خاطر شدم اما ایشان آنقدر درباره درگیری، خطرات و مشکلاتش و وظیفه همه افراد در این رابطه صحبت فرمودند که کاملا مرا قانع کردند. ایشان این مطلب را درست همان روزی که امام خمینی دوباره بازداشت شدند و ایشان را از قم به تهران آورده و سپس به ترکیه تبعید کردند، مطرح کردند.»

مقام معظم رهبری درباره همراهی همسرشان با ایشان در آن سال های پر از مشغله و دردسر می گویند: «هیچ وقت اظهار نگرانی و گله مندی از دست من نکرده، حتی مشوق من در قضایای عدیده ای هم بوده [است]. مواقعی ... بود که بعضی از افراد و گروه های مخفی از اشخاص سطح بالایشان منزل ما رفت و آمد می کردند... می فهمید که اینها اشخاص مهم و حساسی هستند از من سوال نمی کرد، مرا نمی خواست سوال پیچ کند...»
http://www.seemorgh.com/uploads/1393/08/39503hjgfhj345.jpg



خانم خجسته در کارهایی مثل انتقال پیام ها، اختفای اسناد یا پخش اعلامیه ها به همسرش کمک می داد. در ماه های آخر پیروزی انقلاب هم به صورت تلفنی رابط بین شهرهای خراسان با مشهد و مشهد و پاریس بود اما «فکر می کنم بزرگترین نقش من حفظ جو آرامش خانه بود، طوری که ایشان بتوانند با خیال راحت به کارشان ادامه دهند. من سعی داشتم تا ایشان را از نگرانی در مورد خود و فرزندانم دور نگه دارم. گاهی اوقات که برای ملاقات ایشان به زندان می رفتم از مشکلاتی که داشتیم چیزی به ایشان نمی گفتم و در پاسخ به سوالاتشان درباره وضعیت خودم و فرزندان صرفا خبرهای خوب می دادم.»

در زمستان 1356 مقام معظم رهبری به ایرانشهر و بعد جیرفت کرمان تبعید شدند. در دوره 285 روزه تبعید هم همسرشان همراه با پسرها نزد ایشان رفت. این زوج چهار پسر و دو دختر دارند. همه پسرها قبل از پیروزی انقلاب و دخترها بعد از انقلاب به دنیا آمدند. نام فرزندان به ترتیب مصطفی، مجتبی، مسعود، میثم، بشرا و هدی است. سید مصطفی که بیشتر در حوزه مشغول است، با دختر مرحوم آیت الله خوشوقت ازدواج کرده است.
http://www.seemorgh.com/uploads/1393/08/39503hjgfhj346.jpg



سید مجتبی که در عرصه سیاست مطرح تر است، داماد دکتر غلامعلی حداد عادل است. سید مسعود با دختر آیت الله خرازی نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری ازدواج کرده است و با کمال و صادق خرازی رابطه خویشاوندی دارد. سید میثم نیز با دختر محمود لولاچیان از بازاریان مذهبی تهران وصلت کرده است. دختر بزرگتر مقام معظم رهبری با پسر حجت الاسلام محمدی گلپایگانی، رئیس دفتر رهبر انقلاب ازدواج کرده است و دختر کوچکتر هم با پسر آیت الله باقری کنی عضو مجلس خبرگان، قائم مقام دانشگاه امام صادق و برادرزاده آیتالله مهدوی کنی ازدواج کرده است.
تلخ ترین خاطره خانم خجسته هم مربوط به زمان ترور ناموفق ایشان است؛ جایی که دو هفته بر بالین ایشان در بیمارستان قلب ماندند و پزشکان ترکش های بمب را که از سینه و شانه ایشان بیرون آورده بودند، به خانم خجسته دادند. خانم خجسته در خاطرات آن روزها از این تعریف می کنند که مقام معظم رهبری سراغ شهید بهشتی را می گرفته و اینکه چرا به او سر نزده است (خبر انفجار هفتم تیر را که فردای ترور ناموفق آقای خامنه ای بود به ایشان نداده بودند) و اینکه «بارها وضع ایشان نگران کننده شد... این بخش کمی از خاطرات آن روزهای من است. همه آن نگرانی ها و اضطراب ها نه در یادماندنی است و نه نوشتنی.»




1393/08/26





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سیمرغ]
[مشاهده در: www.seemorgh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن