واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۵ آبان ۱۳۹۳ (۱۹:۵۷ب.ظ)
تجليل از مهندسان ناظر نمونه همدان کارگاه آموزشي يک روزه مديريت بحران با محوريت کارگاه آموزشي مديريت و مهندسي آواربرداري شهري با تجليل از مهندسان ناظر نمونه استان همدان، برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج، کاظم قلار، ايرج موميوند و اميد بهادرخاني، سه مهندس ناظر نمونه هستند که با اهداء تنديس، لوح تقدير و هديه از آنها تجليل شد.
اين کارگاه با حضور مديران شهري استان و کارشناسان و رئيس سازمان نظام مهندسي ساختمان استان همدان برگزار شد، معاون امور عمراني استاندار نيز اظهار کرد: پيشگيري و پيش بيني هاي مديريتي براي مواجهه با اتفاقات و بحران ها، بايد مورد توجه مديران قرار بگيرد و فرازهاي مختلف بحران در نظر گرفته شود.
مهندس محمودرضا عراقي گفت: بايد از همه ظرفيت هاي دولتي و خصوصي استفاده کنيم و توانايي ها و نيازمندي ها را نهادينه کنيم تا در زمان وقوع بحران بتوانيم به خوبي مديريت کنيم.
وي بيان کرد: شناسايي، ارزيابي و نظارت بر خطرات احتمالي و استفاده از دانش و نوآوري هاي روز در مورد عمليات آواربرداري بايد مورد توجه مسوولان باشد.
عراقي تصريح کرد: يکي از مهمترين معضلات اجتماعي کنوني، عدم آگاهي رساني مسوولان به مردم است که بايد مسوولان بايد آموزش هاي لازم را مد نظر قرار دهند تا در رابطه با اطلاع رساني درست و هنرمندانه عمل کنند.
وي افزود: برگزاري چنين همايش هايي بسيار مفيد است و راهکار خوبي براي تلاش همه جانبه در راستاي مديريت اتفاق هايي ست که کنترل شان از دست ما خارج است.
شهردار همدان نيز در اين جلسه اظهار کرد: مقاوم سازي بافتهاي فرسوده شهر همدان و تهيه و ساماندهي نقشه هاي دقيق و زيرساختي، بايد در برنامه ريزي هاي بخش پيشگيري مديريت بحران لحاظ شود.
مهندس سيد مصطفي رسولي افزود: داشتن مديريت و فرماندهي واحد در پروژه هاي آواربرداري بايد در زمان پيشگيري تدوين شود تا وظايف و مسووليت هاي هر بخش در مواجهه با بروز بحران ها مشخص و واضح باشد.
رسولي تصريح کرد: برگزاري چنين کارگاه هاي آموزشي به منظور آگاهي مسوولان بسيار مهم و راه گشا است، البته به شرط آنکه تنها به برگزاري اين همايش بسنده نکنيم و در پي يافتن راهکارهاي مناسب براي مقابله با بحران ها باشيم.
مشاور شهرداري تهران در بخش مديريت بحران نيز در اين کارگاه آموزشي اظهار کرد: از جمله اطلاعاتي که مسوولان براي مديريت بحران نياز دارند، توجه به اطلاعات درست و کاربردي است.
سعيدي افزود: به طور مثال در بحراني مانند زلزله، قدرت ريشتر زمين لرزه به عنوان اطلاعات مربوط به ميزان خسارت بيان مي شود، در صورتي که بزرگي و شدت مرکالي يا همان شدت انرژي آزاد شده در سطح زمين، موجب تخريب ساختمان ها مي شود و با اندازه گيري و بررسي اين فاکتور، خسارت ها درست تخمين زده مي شود.
کارشناس نظام مهندسي کشور گفت: با اعلام آمار درست خسارات وارده، کيفيت و نوع کمک رساني و آواربرداري درست و برنامه ريزي شده و با هماهنگي بيشتري ارائه مي شود.
وي افزود: هماهنگي و جمع آوري اطلاعات دقيق لازمه مديريت بحران و مهندسي آواربرداري است که مسوولان و مديران بايد در اين زمينه آموزش ببينند و از کارشناسان مجرب استفاده کنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]