تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):به جرّاح مدائنى فرمودند: آيا به تو بگويم كه مكارم اخلاق چيست؟ گذشت كردن از مردم، سهي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803012220




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

35 هزار هکتار از اراضی شرق اصفهان به زیرکشت پاییزه رفت


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: 35 هزار هکتار از اراضی شرق اصفهان به زیرکشت پاییزه رفت اصفهان - ایرنا- درپی جاری شدن زاینده رود، از مجموع صد هزار هکتار اراضی کشاورزی واقع در شرق اصفهان تاکنون حدود 35 هزار هکتار به زیرکشت پاییزه رفته است.


به گزارش ایرنا، با توافق وزارت نیرو و براساس برنامه ریزی در حوضه آبی زاینده رود ، حدود 150 میلیون مترمکعب از آب دریاچه پشت سد زاینده رود برای تامین آب اراضی مزروعی شرق اصفهان و سایر مصارف آبی این حوضه، از نیمه آبان امسال بر روی بستر این رودخانه رها شده است.
مسئول روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه کل مصرف حوضه آبریز زاینده رود در سال آبی ۹۴-۹۳ حدود یک میلیارد و ۱۸۶ میلیون مترمکعب خواهد بود، اظهار کرد: پیش بینی ها حاکی از به ثمر رسیدن کمتر از 40 درصد سطح زیرکشت رفته در شرق اصفهان است.
محمد موسوی افزود: ۹۰ درصد کشت اراضی شرق اصفهان گندم و ۱۰ درصد دیگر جو است و بخش عمده محصول گندم و جو در استان از این منطقه تامین می شود.
به گفته وی امسال چهار هزار تن بذر گندم و دو هزار و 200 تن بذر جو از طریق تعاونی های کشاورزان یا به صورت مستقیم ازسوی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی توزیع شد.
موسوی افزود: هر ساله کشاورزان استان اصفهان حدود یک سوم بذر موردنیاز خود را به صورت خودمصرف و از محصول باقی مانده سال قبل استفاده می کنند که توصیه جهاد کشاورزی به کشاورزان استفاده حداقل هر سه سال یکبار از بذرهای گواهی شده است.
وی با اشاره به اینکه پاییز امسال نیز بیشترین میزان بذر گندم و جو در میان کشاورزان شرق استان توزیع شد، گفت: بذر گندم امسال از انواع پیشتاز، بهار، سیون و الوند و بذر جو نیز از ارقام نصرت، نیک و یوسف بوده است.
وی با تاکید بر اینکه استان اصفهان در زمینه تولید بذر وابستگی ندارد، گفت: بذر موردنیاز کشاورزان توسط پنج شرکت تولید و فراوری در استان که زیر نظر موسسه تحقیقات کنترل و گواهی بذر فعالیت می کنند، تولید می شود.
وی اضافه کرد: بذر گندم آبی به قیمت 16هزار و 175 ریال با یارانه دولتی دوهزارو 675 ریال و بذر جو به قیمت 14هزار ریال با یارانه دولتی یکهزار و 50 ریال در اختیار کشاورزان قرار گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: میزان مصرف بذر گندم آبی در هر هکتار بین 230 تا 300 کیلوگرم است و برای به ثمر رسیدن کشت پاییزه کشاورزان شرق اصفهان آب زاینده رود در مرحله دوم باید به مدت سه ماه جاری شود.
عمده محصولات شرق استان اصفهان گندم، جو، ذرت علوفه ای، یونجه و پنبه است.
خشکسالی های پی درپی و نیز افرایش مصرف در سالهای اخیر، حوضه آبی رودخانه زاینده را به کم آبی و خشکی مفرط مبتلا کرده به گونه ای که بخش بزرگی از زمین های کشاورزی و باغی پایین دست این حوضه از میان رفته است یا در معرض خشکی قرار دارد.
مسئولان وزارت نیرو دوره زمانی باز بودن آب در بستر زاینده رود را یک ماهه عنوان کرده اند، آنان همچنین بر این باورند که در صورت بارش های مناسب زمستانی و افزایش ذخیره آب در سد زاینده رود، از اواخر اسفند امسال تا خرداد سال آتی بار دیگر می توان زاینده را پر آب نگه داشت.
ت/7143/ م / 546/ 684


25/08/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن