تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):راست ترين سخن، رساترين پند و زيباترين حكايت، كتاب خدا (قرآن) است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869085995




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سفر پرستوی دریایی سواحل بوشهر به اکیناوای ژاپن


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: سفر پرستوی دریایی سواحل بوشهر به اکیناوای ژاپن بوشهر- ایرنا - مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر گفت: یک قطعه پرستوی دریایی پشت دودی که توسط کارشناسان این اداره کل درجزیره نخیلو ( از جزایر پارک ملی دیر – نخیلو ) حلقه گذاری شده بود در سواحل ژاپن درمنطقه اکیناوا (Okinawa) بازیابی شد.


"حسین دلشب "روز یکشنبه درگفت وگو با ایرنا افزود: این پرنده در گشت دریایی توسط کارشناسان مرکز تحقیقات مهاجرت پرندگان ژاپن در تاریخ 21 مهرامسال بازیابی و به سازمان محیط زیست گزارش شده است.
وی گفت: ایران یکی از کانون های معروف زیست محیطی برای پرندگان در معرض خطر تهدید به دلیل تنوع جغرافیایی و زیستی و دارای اکولوژیک خاص است که هر ساله پذیرای میلیون ها قطعه پرنده است.
دلشب گفت: هنگامی که جوجه پرندگان مهاجر شروع به راه رفتن کنند کارشناسان اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر به حلقه گذاری آنها با هدف تعیین سن پرندگان، مسیر مهاجرت و رفتار شناسی این گونه ها اقدام می کنند.
وی افزود: بر اساس قوانین بین المللی درهر کشوری پرندگان حلقه گذاری شده مشاهده شود، مسوولان محیط زیست آنها موظف هستند که اخبار این پرنده و شماره حلقه آنها را در اختیار کشور مبدا قرار دهند.
دلشب خاطرنشان کرد که علامت گذاری حیات وحش از جمله روشهای جمع آوری اطلاعات بیولوژیک گونه ها است.
وی افزود: دراین روش حلقه های فلزی یا رنگی با اندازه مناسب به پای پرنده نصب می شود که بازیابی (یافتن مجدد) پرنده حلقه گذاری شده، اطلاعات ارزشمندی در باره آن از جمله مسیر و مقصد مهاجرت و سن پرنده در اختیار کارشناسان قرار می دهد.
دلشب گفت: در این ارتباط حلقه گذاری پرندگان آبزی جزایر خلیج فارس از سال 1382 توسط ادارات کل حفاظت محیط زیست بوشهر، هرمزگان و دفتر تنوع زیستی و حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست اجرا شده که در طول این سال ها مواردی از بازیابی پرندگان علامت دار از سواحل اقیانوس هند گزارش شده است.
وی با اشاره به اینکه آخرین مورد گزارش مربوط به بازیابی یک قطعه پرستوی دریایی پشت دودی از سواحل ژاپن در منطقه اکیناوا است گفت: اطلاعات ثبت شده از حلقه گذاری این پرنده حاکی از آن است که پرنده یادشده درسن جوجگی در تابستان پارسال توسط کارشناسان اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر در جزیره نخیلو ( از جزایر پارک ملی دریایی دیر – نخیلو ) حلقه گذاری شده بود.
مدیرکل محیط زیست بوشهر خاطرنشان کرد که پرندگان سالانه در فصل های تابستان و پاییز به جزایر و مناطق امن زیست محیطی استان بوشهر مهاجرت می کنند.
وی گفت: در این میان مهاجرت پرستوهای دریایی کاکلی کوچک و بزرگ، پشت تیره و گونه سفید، سلیم خرچنگ خوار و اگرت های ساحلی در فصل تابستان برای تخم گذاری و جوجه آوری به این استان صورت می گیرد.
دلشب افزود: پرندگان یادشده به طور عمده در جزایر منطقه حفاظت شده مند و پارک ملی دریایی دیر، نخیلو فصل تابستان را سپری می کنند.
وی گفت: مهاجرت پرندگان از شمال غربی هندوستان، آفریقا و سایر مناطق خاورمیانه به جزایر و مناطق امن زیست محیطی این استان انجام می شود.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر افزود: کُلُنی های تولید مثل این پرنده دربرخی دیگر از جزایر خلیج فارس نیز جوجه آوری می کنند.
وی گفت: نکته قابل ملاحظه مسیر هشت هزار کیلومتری مهاجرت این پرنده از جزیره نخیلو به سمت شرق و سواحل اکیناوای ژاپن است که تاکنون در مورد مسیر این گونه، گزارش نشده بود.
بنا به اظهار دلشب اداره کل حفاظت محیط زیست و میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر با همکاری سازمان های مردم نهاد ایستگاه پرنده نگری و آموزش اکوتوریسم و طبیعت گردی را برای علاقه مندان به طبیعت در دستورکار قرار داده اند.
538/628/539


25/08/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن