محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832584344
علی مطهری: وزیر را مجلس معرفی کند و دولت آن را بپذیرد
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: علی مطهری: وزیر را مجلس معرفی کند و دولت آن را بپذیرد
علی مطهری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در باره رفتار مجلس شورای اسلامی در قبال وزیران پیشنهادی دولت به روزنامه اعتماد گفته است زبان حال مجلس در شرایط کنونی این است که وزیر را «مجلس» پیشنهاد کند و دولت آن فرد را بپذیرد و برخی در مجلس می خواهند وزیر علوم شوند عده ای از این مخالفان گمان می کنند سعید جلیلی در انتخابات 92 پیروز شده است.
آفتاب: متن کامل این گفت و گو را بخوانید: وزارت علوم هنوز هم در دومینوی مخالفت نمایندگان مجلس گیر کرده است. تصمیم نهایی مجلس در روز سه شنبه تکلیف این دومینو را هم روشن می کند. یا تیر آخر مجلس به وزارت علوم می خورد یا آنکه به اعتقاد برخی نمایندگان مجلس، این بار مجلس«نگاه سیاسی» به مجموعه وزارت علوم را کنار می گذارد. نحوه رفتارهای نمایندگان مجلس آنقدر تغییر یافته است که صدای خود مجلسی ها را هم درآورده است. یکی از این نماینده ها علی مطهری است. نماینده یی که به همان سبک و سیاق همیشگی خودش منتقد شرایطی است که بخشی از نمایندگان مجلس برای مجموعه دولت پدید آورده اند. این بار هم مطهری نه تعصبی به صندلی دارد که بر روی آن نشسته است و نه نگاه جناحی به اقدامات هم طیفانش که این روزها به شکل جدیدی بروز داده می شود. او در گفت وگو با «اعتماد» از رفتارهای این روزها و ماه های گذشته همکارانش در مجلس شورای اسلامی انتقاد می کند؛ رفتارهایی که از نگاه او با «بهانه جویی» و نگاه «سیاسی» صورت می گیرد تا شرایط بر دولت سخت شود. مطهری نگران است. نگران قرار گرفتن مجلس در مقابل مردم آن هم با ادامه این رفتارها. از نمایندگان سوال می کند که اگر چنین رفتارهایی از سوی یک مجلس اصلاح طلب با یک دولت اصولگرا صورت می گرفت آن را قبول داشتند یا خیر؟ مطهری از تغییر روش ها هم انتقاد دارد. روشی که او می گوید برخلاف آن چیزی شده است که در قانون اساسی پیش بینی شده است. می گوید ظاهرا شرایط آنقدر وارونه شده است که مجلس باید وزیر معرفی کند و دولت قبول کند. علی مطهری اما برای دولت هم توصیه هایی دارد. به رییس جمهور توصیه می کند که در مقابل اصرارهای مجلسی ها برای تغییر گزینه پیشنهادی اش مقاومت کند. توصیه می کند که پشت «دانش آشتیانی» بایستد و اجازه ندهد که با چنین بهانه جویی هایی او رد صلاحیت شود. متن گفت وگوی مطهری با «اعتماد» را در ادامه می خوانید:
در مورد گزینه پیشنهادی دولت برای وزارت علوم انتقادهای گسترده یی از سوی بخشی از نمایندگان مجلس صورت گرفته است. برداشت شما از این دست مخالفت هایی که با آقای دانش آشتیانی صورت می گیرد، چیست؟ فکر می کنید این شرایط چقدر به متزلزل شدن شرایط تعاملی مجلس و دولت آسیب وارد کند؟
به نظر من مجلس باید نگاه سیاسی خودش را کنار بگذارد و به صلاحیت علمی و مدیریتی وزیر پیشنهادی توجه کند. اتفاقاتی که در جلسات استیضاح آقای فرجی دانا و رای اعتماد به آقای نیلی افتاد اتفاقات خوبی نبود و در اثر آن دو فرد انقلابی، متعهد و نخبه آسیب دیدند. زبان حال مجلس در شرایط کنونی این است که وزیر را «مجلس» پیشنهاد کند و دولت آن فرد را بپذیرد، یعنی درست عکس آنچه که قانون در مورد روند معرفی وزرا معین کرده که دولت باید گزینه را پیشنهاد کند و مجلس بپذیرد یا نپذیرد. بهانه جویی های گذشته تحت عنوان فتنه ٨٨ یا حوادث سال ٧٨ هم پذیرفته نیست و باید کنار گذاشته شود. روند چند ماه اخیر درباره وزارت علوم به روابط دولت و مجلس و به دانشگاه ها و پیشرفت علمی کشور آسیب زده است که طراحان آن که در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس هستند باید به این روند پایان دهند.
استنباط کلی شما از نگرانی ها و انتقاداتی که مجلس در مورد وزارت علوم دارد، چیست؟
اظهار نگرانی ها از وضع دانشگاه ها بیشتر بهانه گیری است تا واقعیت. عده یی از باز شدن فضای آزادی بیان در دانشگاه ها و از بین رفتن فضای امنیتی در دانشگاه ها می ترسند. ولی دانشگاه ها در یک سال و نیم گذشته نشاط علمی و سیاسی خوبی پیدا کرده اند و جای نگرانی در این مورد نیست. اتفاقا همین اظهار نگرانی ها می تواند موجب تحریک دانشگاه ها شود. فقط می توان برخی نگرانی های فرهنگی را قابل توجه دانست که آن هم قابل رفع است. در مجموع، گروکشی سیاسی و هواهای نفسانی در کار است تا اصلاح مملکت و حق و عدالت. در واقع عده یی در مجلس می گویند آن کسی که ما می گوییم باید وزیر شود و دانشگاه ها باید در اختیار ما باشد. اینها خیال کرده اند آقای جلیلی در سال ٩٢ پیروز شده است. باید بپذیریم که مردم به گفتمان دیگری رأی دادند. اگر یک مجلس اصلاح طلب با یک دولت اصولگرا این رفتار را داشته باشد آیا آنها می پسندند؟
در مورد ادامه این شرایط چه نظری دارید؟ فکر می کنید اگر جدیدترین گزینه معرفی شده هم از طرف مجلس قبول نشود چه تبعاتی خواهد داشت؟
مجلس نباید بازیچه برخی محافل خارج از مجلس قرار گیرد بلکه باید استقلال خودش را حفظ کند. اینکه دستگاه های اطلاعاتی مدارکی را که بعضی طبقه بندی شده است در اختیار برخی نمایندگان قرار می دهند تا رأی مجلس را هدایت کنند، کار درستی نیست. وقتی از وزارت اطلاعات استعلام می شود، دیگر نیازی به این کارها نیست. ادامه این وضعیت به ضرر مجلس است چرا که در مقابل مردم و به ویژه دانشگاهیان قرار می گیرد. دلایل استیضاح و عدم رای اعتماد مجلس در دو مورد قبلی سست بود و برای اکثر مردم قابل قبول نیست. اینکه ما به هر بهانه یی این افراد را «فتنه گر» بنامیم نوعی تقویت کردن جریان فتنه است. چرا که مردم با خود می گویند این افراد نخبه یی که قبلا با نهادهای انقلابی مثل سپاه پاسداران همکاری داشته اند «فتنه گر» نامیده می شوند پس معلوم می شود که فتنه آنچنان هم مردود نیست.
در شرایط کنونی خبرهایی می آید که مجلس در تلاش است تا دولت را برای پس گرفتن نامه معرفی دانش آشتیانی متقاعد کند. برداشت تان از این تلاش ها چیست؟ فکر می کنید چرا شکل مخالفت مجلس با گزینه های پیشنهادی دولت برای وزارتخانه ها تا این اندازه دچار تغییر شده است؟ به بیان دیگر فکر نمی کنید که این موضوع زیر سوال بردن اختیارات یک رییس جمهور است که بر اساس قانون اختیار دارد همکارانش را خود انتخاب کند؟
من نمی دانم که چه پیشنهادی به رییس جمهور در مورد وزیر پیشنهادی علوم شده است اما به هر حال رییس جمهور نباید این گونه پیشنهادات را بپذیرد و باید بر اصول خودش پایدار باشد. اگر رییس جمهور معتقد است که فرد معرفی شده اصلح است باید محکم بایستد و در مقابل تبلیغات و فضاسازی هایی که صورت می گیرد، مقاومت کند. البته من معتقدم که حضور وزیر پیشنهادی در جلسات کمیسیون ها و فراکسیون ها می تواند بسیاری از ابهامات و تبلیغات منفی را رفع و خنثی کند.
با توجه به اینکه علت مخالفت نمایندگان با وزرای پیشنهادی در گذشته اصولا مسائل حاشیه یی سیاسی بوده است فکر می کنید که چقدر حضور وزیر در کمیسیون ها و فراکسیون ها بتواند به وزیر برای گرفتن رای اعتماد کمک کند؟
به طور کلی برخورد رو در رو تاثیر زیادی دارد. من نسبت به این موضوع خوش بین هستم چون ظاهرا هیچ نظر منفی در مورد آقای دانش آشتیانی در پاسخ به استعلامات اعلام نشده است و بنابراین دلیلی ندارد که ما مته به خشخاش بگذاریم. اگر آقای دانش آشتیانی در جایی نظری داشته است نباید آن را «فتنه گری» بنامیم. بسیاری از این موارد در جهت اصلاح امور بوده است. ممکن است کسی نسبت به موضوعی انتقادی داشته و این انتقاد خود را با نگارش نامه یا به هر شکل دیگری ابراز کرده باشد. چنین چیزی یک نقطه مثبت برای آن فرد است که نسبت به ناهنجاری ها بی تفاوت نبوده است. نباید این کار را به معنی مخالفت با نظام جلوه بدهیم. نباید این گونه باشد که بی تحرکی و بدون موضع بودن را مثبت بدانیم و انتقاد و اظهارنظر را بهانه یی برای ردصلاحیت یک فرد مدیر و نخبه برای وزارت قرار دهیم. این رویه افراد را چاپلوس و متملق بار می آورد.
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]
صفحات پیشنهادی
خسروی در گفتوگو با فارس: خطای استراتژیکی در دولت برای معرفی وزیر علوم اتفاق میافتد/یک جریان خاص سیاسی افراد
خسروی در گفتوگو با فارس خطای استراتژیکی در دولت برای معرفی وزیر علوم اتفاق میافتد یک جریان خاص سیاسی افراد را برای وزارت حیاتی علوم به مجلس معرفی میکندعضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه خطای استراتژیکی در دولت برای معرفی وزیر علوم به مجلس اتفاق میافتد گفت یک جریحسینی در غرفه فارس: دولت برای معرفی وزیر علوم با مجلس رایزنی کند/فتنه خط قرمز مجلس است
حسینی در غرفه فارس دولت برای معرفی وزیر علوم با مجلس رایزنی کند فتنه خط قرمز مجلس استعضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه دولت برای معرفی وزیر علوم باید با مجلس رایزنی کند گفت اگر وضعیت به همین منوال ادامه یابد جزء اختیارات مقام معظم رهبری است که در امور دخالت کنند سیدمرتضی حاظهارنظر مشاوران رئیسجمهور در عدم رای اعتماد به نیلی احمدآبادی بیتاثیر نبوده است/ دولت قبل از معرفی وزیر با
کوثری در گفتگو با باشگاه خبرنگاران اظهارنظر مشاوران رئیسجمهور در عدم رای اعتماد به نیلی احمدآبادی بیتاثیر نبوده است دولت قبل از معرفی وزیر با مجلس مشورت کند نماینده تهران ری شمیرانات و اسلامشهر با بیان اینکه مشاوران در دولت طوری درباره مسائل اظهارنظر میکنند که انگار مجلس بدبیر کل حزب موتلفه اسلامی: دولت در معرفی وزیر علوم تدبیر و اعتدال را رعایت کند/ آمریکاییها میگویند ما تحریم
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی دولت در معرفی وزیر علوم تدبیر و اعتدال را رعایت کند آمریکاییها میگویند ما تحریمها را تعلیق میکنیم نه لغو دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به جلسه رأی اعتماد به وزیر علوم در چهارشنبه هفته گذشته گفت دولت با رعایت تدبیر و اعتدال میتواند حل مسالامام جمعه پلدختر: دولت نباید فتنهگران را به عنوان وزیر علوم به مجلس معرفی کند
امام جمعه پلدختر دولت نباید فتنهگران را به عنوان وزیر علوم به مجلس معرفی کندامام جمعه پلدختر گفت دولت نباید با معرفی فتنهگران به عنوان وزیر علوم از مجلس انتظار داشته باشد به این گزینهها رای اعتماد دهد به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در پلدختر حجتالاسلام علیمحمد لروند شنبهزینلیان در گفتوگو با فارس: معرفی افراد حاشیهدار به عنوان وزیر علوم، برای دانشگاهها خطرناک است/لزوم جلسه مشت
زینلیان در گفتوگو با فارس معرفی افراد حاشیهدار به عنوان وزیر علوم برای دانشگاهها خطرناک است لزوم جلسه مشترک مجلس با دولت برای انتخاب وزیرقائممقام اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان گفت معرفی افراد حاشیهدار با جهتگیریهای خاص سیاسی برای وزارت علوم آرامش دانشگاهها را مخدوش میباهنر: دولت تا پایان هفته وزیر پیشنهادی علوم را معرفی کند
دوشنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۳ - ۱۶ ۵۶ نایب رییس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم معرفی وزیر پیشنهادی علوم تا پایان هفته جاری گفت برای دولت کاملا مشخص است که مجلس به چه وزیری رای میدهد محمدرضا باهنر عصر امروز با حضور در غرفه خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا در نمایشگاه مطبوعات و خبرگزتکرار/ مصباحی مقدم در غرفه : نگاه نمایندگان به وزیر پیشنهادی مثبت نیست/ مجلس به رفوزهشدگان در فتنه اعتماد نمی
تکرار مصباحی مقدم در غرفه خبرگزاری فارس نگاه نمایندگان به وزیر پیشنهادی مثبت نیست مجلس به رفوزهشدگان در فتنه اعتماد نمیکند دولت خطوط قرمز را رعایت کندنماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نگاه نمایندگان به وزیر پیشنهادی علوم مثبت نیست گفت خانه ملت به رفوزهتکرار/رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس: مجلس به آشتیانی رأی مثبت نخواهد داد / دولت فردی معتدل را معرفی کند
تکرار رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس مجلس به آشتیانی رأی مثبت نخواهد داد دولت فردی معتدل را معرفی کندرئیس کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به اینکه خطوط قرمز مجلس مشخص است و به آشتیانی رای مثبت نخواهد داد گفت به دولت سفارش میکنیم فرد معتدلی را به مجلس معرفی کند حجتالاسلام والمسلمین احقیقتپور در گفتوگو با فارس: دولت کوچکترین هماهنگی با مجلس در زمینه معرفی وزیر پیشنهادی علوم نداشت
حقیقتپور در گفتوگو با فارس دولت کوچکترین هماهنگی با مجلس در زمینه معرفی وزیر پیشنهادی علوم نداشتعضو کمیسیون امنیت ملی با بیان اینکه دولت کوچکترین هماهنگی با مجلس در زمینه معرفی وزیر پیشنهادی علوم نداشت گفت بهتر بود آقای رئیسجمهور فردی که شائبه رفتار سیاسی در وزارتخانه حساس عتکرار/ طائب در گفتوگو با فارس: دانشگاه ابزار بحرانزایی نیست/ رئیسجمهور در معرفی وزیر علوم به شاخصهای مجلس
تکرار طائب در گفتوگو با فارس دانشگاه ابزار بحرانزایی نیست رئیسجمهور در معرفی وزیر علوم به شاخصهای مجلس توجه کندیک کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه دانشگاه ابزاری برای بحرانزایی نیست به لزوم برخورداری از سابقه علمی و اجرایی مطلوب در وزیر علوم پیشنهادی اشاره کرد و گفت رئیشهرآبادی در گفتوگو با فارس: دولت برای معرفی وزیر علوم تعهد را فدای تخصص نکند/ ولایتمداری لازمه سکاندار وزارت
شهرآبادی در گفتوگو با فارس دولت برای معرفی وزیر علوم تعهد را فدای تخصص نکند ولایتمداری لازمه سکاندار وزارت علومدبیر تشکیلات جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه یزد با بیان اینکه ما از دولت انتظار داریم در معرفی وزیر علوم تعهد را فدای تخصص نکند گفت مسئله فتنه خط قرمز ماست و ولایتمرئیس کمیسیون فرهنگی مجلس: مجلس به آشتیانی رای مثبت نخواهد داد/دولت فردی معتدل را معرفی کند
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس مجلس به آشتیانی رای مثبت نخواهد داد دولت فردی معتدل را معرفی کندرئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه خطوط قرمز مجلس مشخص است و به آشتیانی رای مثبت نخواهد داد گفت به دولت سفارش میکنیم فرد معتدلی را به مجلس معرفی کند حجتالاسلام والمسسایت فردا: دولت با معرفی نیلی می خواست چهره مجلس را نزد مردم مخدوش کند و ترکیب مجلس دهم را عوض کند
سایت فردا دولت با معرفی نیلی می خواست چهره مجلس را نزد مردم مخدوش کند و ترکیب مجلس دهم را عوض کند سیاست > دولت - سایت فردا در تحلیلی که در باره رای عدم اعتماد به نیلی منتشر کرد نوشت دولت با معرفی افرادی چون نیلی احمد آبادی که از نظر بسیاری از کارشناسان و نمایندگانطائب در گفتوگو با فارس: دانشگاه ابزاری برای بحرانزایی نیست/ رئیسجمهور در معرفی وزیر علوم به شاخصهای مجلس ت
طائب در گفتوگو با فارس دانشگاه ابزاری برای بحرانزایی نیست رئیسجمهور در معرفی وزیر علوم به شاخصهای مجلس توجه کندیک کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه دانشگاه ابزاری برای بحرانزایی نیست به لزوم برخورداری از سابقه علمی و اجرایی مطلوب در وزیر علوم پیشنهادی اشاره کرد و گفت رئیسمصباحی مقدم در غرفه : نگاه نمایندگان به وزیر پیشنهادی مثبت نیست/ مجلس به رفوزهشدگان در فتنه اعتماد نمیکند/ د
مصباحی مقدم در غرفه خبرگزاری فارس نگاه نمایندگان به وزیر پیشنهادی مثبت نیست مجلس به رفوزهشدگان در فتنه اعتماد نمیکند دولت خطوط قرمز را رعایت کندنماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نگاه نمایندگان به وزیر پیشنهادی علوم مثبت نیست گفت خانه ملت به رفوزهشدگان دنصیرپور: وزیر پیشنهادی دولت برای وزارت علوم فردا به مجلس معرفی میشود
نصیرپور وزیر پیشنهادی دولت برای وزارت علوم فردا به مجلس معرفی میشود امیدواریم پس از اعلام وصول نامه معرفی وزیر جدید پیشنهادی علوم که فردا انجام میگیرد وزیر پیشنهادی بتواند با حضور در کمیسیونهای تخصصی مذاکرات خود را با نمایندگان آغاز کند آفتاب معاون نظارت و هماهنگی معاون پ-
گوناگون
پربازدیدترینها