تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 3 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص): نماز، از آيين هاى دين است و رضاى پروردگار، در آن است. و آن راه پيامبران است. براى ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843241035




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خودروی چینی دیگری در راه ایران است


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:



خودروی چینی دیگری در راه ایران است
در حالی که بسیاری از کارشناسان اقتصادی و مهندسین داخلی از ورود خودروهای چینی به دلیل کیفیت پایین آنها به داخل کشور ابراز گلایه می کنند، اخبار منتشر شده از ورود محصول جدید دیگری از این کشور به داخل بازار مصرف ایران حکایت دارد.



به این مطلب امتیاز دهید


به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز، بازار خودرو ایران طی چند سال اخیر به اعتقاد کارشناسان اقتصادی به سمتی در حال حرکت است که مملو از خودروهای چینی شده و این موضوع به طور حتم برای خودروسازان داخلی خبر خوشایندی نیست که بدانند، رقیب دیگری برای محصولات آنان پیدا شده و بزودی وارد بازار ایران می شود.

خیابانهای ایران چند سالی است که پذیرای میهمانان جدیدی از نوع چینی است و از آنجاییکه ایرانیان هم به میهمان نوازی شهره هستند، تا به امروز استقبال خوبی از این میهمانان داشته اند.

از ورودخودروهای چینی به بازار ایران چند سالی می گذرد اما این حضور طی چند سال اخیر با برندهای مختلف پررنگ تر شده است؛ برندهای که جایی در وطن خود ندارند.

خودروسازان چینی از 8 سال قبل با استفاده از فرصت تحریم ها و سیاست مصرف بی رویه ارزهای انباشت شده ایران در بانک های چین، نخست با عرضه خودروهای سنگین، نیمه سنگین و مسافری از جمله کشنده بدنام «هوو» در بازار ایران نفوذ کردند و اکنون هم با انواع خودروهای سواری و توسل به صادرات روزافزون، هر روز بیشتر خودنمایی می کنند.

خبری که به تازگی در نشریات تخصصی خودروی چین منتشر شده به خوبی این گفته ها را تایید می کند و نشان می دهد که چینی ها همچنان به بازار ایران چشم دوخته اند و در تلاشند محصول دیگری را روانه این بازار کنند.

خودروسازان چینی از اینکه توانسته اند با ارائه محصولات متنوع در ایران جای پای محکمی را برای خود دست و پا کنند، بسیار خرسندند و از آن به عنوان موفقیتی بزرگ برای خود یاد می کنند.

و اما در جدیدترین حضور این شرکت ها در ایران، می توان به تلاش شرکت خودروسازی «چنگ گونگ» در شهر «شان سی» چین اشاره کرد توانسته به تازگی قراردادی را با یکی از شرکت های ایرانی منعقد کند و طبق توافقات به عمل آمده قرار است تولیدات این شرکت به زودی وارد کشور شود.

رسانه های اقتصادی چینی که از این قرارداد به عنوان «دورخیز شرکت های خودروساز چین برای تصاحب بازار خاورمیانه» نام می برند، آن را موفقیتی دیگر برای شرکت های خودروسازی کشور خود قلمداد می کنند.

به نوشته این نشریات، شرکت خودروسازی «چنگ گونگ» که در شهر «شان سی» چین واقع شده به تازگی موفق شده قرارداد همکاری طولانی مدت با یکی از شرکت های ایرانی امضا کند که به باور آنها، این رویداد، موفقیتی چشمگیر برای این شرکت خودروسازی محسوب می شود.

آنان همچنین مدعی شده اند که شرکت یاد شده موفق به دریافت گواهی استاندارد کشورهای شورای همکاری خلیج فارس شده است.

در گزارش منتشر شده، همچنین این حضور پررنگ نه تنها موفقیتی برای بازار خودروسازی چین عنوان شده بلکه تحقق آن گامی مهم و اساسی در جهت بهبود تصویر کالاهای چینی در ایران، خاورمیانه و جهان توصیف شده است.

چینی ها در ابتدا با خودرویی به نام «چری» در ایران حضور یافتند، اما رفته رفته پای دیگر چشم بادامی های خودروساز نیز باز شد، تا جایی که هم اکنون هشت خودروساز چینی در کشور حضور جدی دارند.

حاصل کار این هشت خودروساز، عرضه وارداتی و مونتاژی 27 مدل خودرو است که در مدل ها و محدوده های قیمتی مختلفی میهمان خیابان های کشور شده اند.

اخبار مربوط به ورود محصول جدید چینی به بازار ایران در حالی منتشر می شود که «نادر قاضی پور» نماینده مردم ارومیه و عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با انتقاد از چنین رفتاری اخیرا به خبرگزاری ملت گفت: 'در خرید قطعات خودرو موضوعاتی مانند رانت و فساد وجود دارد که این موضوع باعث واردات قطعات بی کیفیت خودرو به کشور شده است.'

وی همچنین اظهار داشت: 'متاسفانه خودروهای بی کیفیت چینی که هم اکنون در خیابان های کشور در حال تردد هستند در خیابان های خود کشور چین دیده نمی شوند و این موضوعی است که جای تامل دارد.'

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس همچنین خواستار ایجاد سازوکاری شده بود که از ورود خودروهای چینی بی کیفیت و از مدار خارج شده به داخل جلوگیری شود.

**خیابان های چین خالی از خودرو چینی

با نگاهی گذرا به خیابانهای چین، این موضوع کاملا تایید می شود،با دیدن خیابانهای چین می توان دید که استقبال از تولیدات داخلی از سوی شهروندان چینی تا چه اندازه است.

ظاهرا پیشرفت های اقتصادی کشور چین و تبدیل شدن این کشور به قطب دوم اقتصاد دنیا، ذائقه مردم این کشور را نیز تغییر داده و آنان استقبال چندانی – بهتر است بگوییم هیچ استقبالی – از خودروهای تولید داخلی نمی کنند.

امروزه در شهر پکن و دیگر شهرهای این کشور به ندرت خودروی تولید داخلی قابل مشاهده است و مردم این کشور چند سالی است که عطای تولیدات داخلی خود را به لقای آن بخشیده اند و به سمت استفاده از خودروهای خارجی روی آورده اند.

حضور شرکت های خارجی خودروساز با برندهای معتبر در چین و ارائه خودرو به مصرف کنندگان با شرایط ویژه، بلایی بر سر خودروسازان چینی آورده که آنان مجبورند برای فروش بخش قابل توجهی از تولیدات خود چشم به بازارهای خاورمیانه، آفریقا و البته ایران داشته باشند.

اینکه چین اکنون به بزرگترین کشور 'تولید کننده' و 'مصرف کننده' خودرو در جهان است بر کسی پوشیده نیست و بر اساس آمار، میزان فروش خودروی چین در سال 2012 به بیش از 19 میلیون دستگاه رسیده است.

با این حال میزان تولید خودرو در سال 1978 یعنی زمانی که چین سیاست اصلاحات و درهای باز را اجرا می کرد تنها 145 هزار دستگاه بود که کمتر از یک درصد تولید کنونی را در بر می گرفت.

این کشور از سال 1978 میلادی، همکاری با شرکت های خودروسازی خارجی از جمله ولکس واگن آلمان را آغاز کرد و در سال 1984 شرکت فولکس واگن شانگهای با سرمایه مشترک آلمان و چین تاسیس شد.

با توجه به آمارهای ارائه شده اما واقعیت دیگری در پس این جریان قرار دارد و آن اینکه تنها یک چهارم چینی ها خریداران خودروهای داخلی هستند و بقیه آنان به دنبال برندهای خارجی می روند.

دلیل عدم استقبال چینی ها از تولیدات داخلی چیست و چرا آنان علاقه ای به محصولات خود که تنوع آن در ایران روز به روز بیشتر می شود، ندارند.

اگر قرار است بازار ایران مملو از خودروی چینی شود، بهتر است که این انتخاب از بین خودروهای موفق این کشور باشد و نام های گمنامی که حتی در خود کشور چین به خوبی به فروش نمی روند، راهی به بازار ایران نداشته باشند./بولتن/110





۲۵/۰۸/۱۳۹۳ - ۰۷:۲۰




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن