واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: تشکیل هشتمین جلسه شورای آموزش و پرورش فیروزکوه خبرگزاری پانا : امام جمعه فیروزکوه گفت : اگر در مسیردین باشیم هدایت و رستگار می شویم .
۱۳۹۳ شنبه ۲۴ آبان ساعت 20:38

به گزارش خبرگزاری پانا،هشتمین جلسه شورای آموزش و پرورش فیروزکوه با حضور امام جمعه ، فرماندار و معاونت سیاسی انتظامی فرمانداری ، مدیر و معاونین آموزش و پرورش، بخشدار بخش مرکزی ، ریاست اداره دارایی و مالیات شهرستان و سایر اعضای شورای آموزش و پرورش شهرستان فیروزکوه در سالن اجتماعات آموزش و پرورش تشکیل گردید .
در ابتد ای جلسه مدیر آموزش و پرورش و دبیر شورای آموزش و پرورش ضمن عرض خیر مقدم و تسلیت ایام ماه محرم و تقدیر و تشکر از اعضای شورای آموزش و پرورش هم به خاطر حضور به موقع اعضا در این جلسه و هم به جهت هم یاری و مساعدت با مدیریت آموزش و پرورش در تحقق مصوبات جلسه قبلی و انجام برنامه های آموزشی و تربیتی ، گزارشی از مصوبات جلسه ی قبلی از قبیل اعزام دانش آموزان پسر مدارس متوسطه دوم به اردوی راهیان نور غرب کشور ، پیگیری ادامه فعالیت پیش دبستانی های تحت پوشش اداره بهزیستی ،تشکیل کمیته هوشمندسازی در فرمانداری فیروزکوه و مکاتبه با اداره کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران مبنی بر اختصاص اعتبارات استانی برای هوشمندسازی مدارس ارائه نمود.
ایشان در بخش دیگری از سخنان خود، اهم فعالیت های آموزش و پرورش در یک ماهه گذشته ،از قبیل اعزام دانش آموزان پسر مقطع متوسطه دوم به اردوی راهیان نور غرب کشور،برگزاری جلسه تخصصی مدیران ابتدایی و متوسطه به تفکیک مقطع ، تعمییر و بازسازی سیستم گرمایشی شوفاژ دبستان باقرالعلوم ،برگزاری انتخابات تشکیل شورای انجمن اولیا و مربیان شهرستان ، برگزاری انتخابات شورای دانش آموزی و انجمن اولیا و مربیان در مدارس،برگزاری المپیاد های ورزشی درون مدرسه ای در تمام مدارس ، بازدید از خوابگاه های دانش آموزی مدارس شبانه روزی ، برگزاری مانور پدافند غیر عامل در تمام مدارس ،برگزاری نشست تکریم بازنشستگان فرهنگی در روز خانواده و تکریم از بازنشتگان در سالن اجتماعات اداره ، برگزاری مراسم عزاداری هیئت های عزاداری دانش آموزان در روز هفتم محرم در سطح شهر با عنوان احلی من العسل را عنوان نمود.
در ادامه عبدالله اسماعیلی امام جمعه شهرستان ضمن تقدیرو تشکر از مدیریت و معاونین آموزش و پرورش به خاطر انجام برنامه های متنوع در مدارس و شهرستان و تشکیل تشکیل جلسه شورای آموزش و پرورش و تسلیت ایام ماه محرم ، به حدیثی از حضرت امام صادق (ع) :"اگر انسان الگویش را کتاب خدا و سنت قرار دهد و تابع کتاب و سنت باشد نجات می یابد، و اگر الگویش را به مردی و شخصی قرار دهد و تابع دیگران شود هلاک می شود.
وی با توجه به این حدیث گفت:اگر در مسیردین باشیم هدایت و رستگار می شویم پس سعی کنیم الگوی ما ،فکر ما ، اندیشه ما و دانش آموزان کتاب و سنت باشد تا جامعه دچار انحراف و انحطاط نشود .اگر امروزه عده ای از افراد تا کشور ها زیر یوغ و پرچم و منت کسی قرار می گیرند دلیل اصلی اش این است که این افراد الگویشان را غیر از کتاب و سنت قرار داده اند.در پایان پس از بیان نظرات و پیشنهادات هریک از اعضا و مدعوین در خصوص مصوبات جلسه و موضوعات مطروحه ، مصوبات جلسه توسط دبیر جلسه قرائت شده و به تایید آقای مهری فرماندار و ریاست شورای آموزش و پرورش و حاظرین در جلسه قرار گرفت.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]