تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه كسى مستحق دوستى خداوند و خوشبختى باشد، مرگ در برابر چشمان او مى‏آيد و آرز...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826404104




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

محيط زيست يکي از بزرگترين قربانيان جنگ


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۲ آبان ۱۳۹۳ (۹:۱۳ق.ظ)
محيط زيست يکي از بزرگترين قربانيان جنگ ششمين همايش مقابله با آثار جنگ بر محيط زيست به مناسبت گراميداشت 6 نوامبر روز جهاني مقابله با آثار جنگ بر محيط زيست عصر چهارشنبه 21 آبان ماه با حضور شخصيت هاي سياسي، دفاعي، فرهنگي و محيط زيستي در سالن همايش هاي بين المللي سازمان حفاظت محيط زيست برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي محيط زيست،در اين همايش معصومه ابتکار معاون رييس جمهور و رييس سازمان حفاظت محيط زيست ، حسين دهقان وزير دفاع، صالح زواوي سفير فلسطين در تهران، ورنر فاس لابند وزير سابق دفاع ، نماينده موسسه استراليايي سياست هاي امنيتي اروپايي و نمايندگان نهادهاي بين المللي يونسکو، صليب سرخ و قائم مقام نماينده سازمان ملل متحد در تهران، آيت الله دکتر محقق داماد استاد دانشگاه شهيد بهشتي و محمدالحاج از کشور لبنان برگزار شد
*محيط زيست يکي از بزرگترين قربانيان جنگ است
معاون مرکز صلح و محيط زيست گفت: محيط زيست يکي از بزرگترين قربانيان جنگ است که تخريب آن تاثير بسياري بدي بر معيشت و زندگي مردم و حيوانات دارد.
علي اشرف مجتهد شبستري در همايش روز بين المللي مقابله با آثار جنگ بر محيط زيست اظهار کرد: براساس تخمين برنامه محيط زيست سازمان ملل متحد حداقل 40 درصد درگيري هاي داخلي به نوعي به بهره کشي از منابع طبيعي در 60 سال گذشته مربوط بوده است.
وي افزود: از سوي سازمان ملل متحد 6 نوامبر روز جهاني مقابله با بهره کشي و تخريب محيط زيست در جنگ و مخاصمات نظامي ناميده شده است و سازمان ملل اهميت زيادي مي دهد تا توجه به محيط زيست بخشي از مقابله با درگيري ها و راهبردهاي حفظ صلح و صلح سازي قرار گيرد
مشاور رييس سازمان حفاظت محيط زيست در امور بين الملل افزود: به اين دليل که در صورت تخريب منابع طبيعي و اکوسيستم صلح پايدار وجود نخواهد داشت.
وي ادامه داد: در پنج نوامبر 2001 مجمع عمومي سازمان ملل متحد قطعنامه اي را به تصويب رساند و طي آن روز 6 نوامبر را به عنوان روز جهاني مقابله با بهره کشي از محيط زيست در زمان جنگ و مخاصمات نظامي اعلام کرد.
مجتهد شبستري گفت: مرکز صلح و محيط زيست از ابتداي تاسيس در سال 1385 به اين موضوع توجه ويژه داشته و هر سال کنفرانسي به همين مناسبت برگزار مي کند. که در آن سفرا، ديپلمات ها و نمايندگان سازمان ملل متحد و صليب سرخ و اساتيد و نمايندگاني از سازمان هاي غيردولتي شرکت مي کنند.
*حمله به نوار غزه 90 درصد آب آشاميدني منطقه را آلوده کرده است
سفير فلسطين در تهران گفت: حمله به غزه نه تنها تاثيرات سويي در دستيابي مردم به غذا و خدمات اوليه داشته بلکه آلودگي آب را به 90 درصد رسانده است.
صلاح زواوي نيز در همايش روز بين المللي مقابله با آثار جنگ بر محيط زيست اظهار داشت: جنگ مصيبت هاي زيادي به همراه دارد که تاثير آن بر محيط زيست نيز پوشيده نيست.
وي به چالش هاي محيط زيستي در زمان جنگ اشاره کرد و گفت: تخريب پوشش هاي گياهي، افزايش گازهاي کربني، آلودگي آب ها به وسيله ادوات جنگي و خودروهاي نظامي، از بين رفتن حيوانات، آلودگي هاي خاک به ويژه با اورانيم ضعيف شده موجود در مهمات جنگي از جمله اين موارد است.
سفير فلسطين در تهران به سرطان زا بودن اين آلودگي ها اشاره کرد و گفت: خاکسترهاي سمي ناشي از خودروهاي سنگين نظامي نيز بخش ديگر تخريب محيط زيست و به خطرانداختن سلامت انسان ها است.
زواوي ادامه داد: سرزمين هاي اشغالي از سال 1948 در نواحي کناره غربي، اورشليم و نوار غزه مورد حمله و بمباران مداوم رژيم صهيونيستي قرار دارد که بر اثر آن بيمارستان ها، مساجد، نيروگاه ها و منابع آبي زيادي از بين رفته اند.
سفير فلسطين در تهران خاطر نشان کرد:11 هزار زخمي،تخريب 171 مسجد، 22 مدرسه و بيش از 15 بيمارستان، 19 کلينيک، 48 مرکز کمک رساني و خيريه، 372 مرکز تجاري و اقتصادي، 36 آمبولانس، 17 هزار و 132 خانه مسکوني و 9 پمپاژ آب پيامد اين جنگ است. حدود نيم ميليون مردم نيز آواره شده اند.
سفير فلسطين در ايران اظهار کرد: رنج مردم اين منطقه با رسيدن زمستان به اوج خواهد رسيد که براثر آن شاهد گسترش بيماري ها و شيوع آنها خواهيم بود.
وي با بيان اينکه تنها فلسطين نيست که اين بدبختي ها را از رژيم صهيونيستي تجربه مي کند گفت: اين وظيفه همگان است که براي يک زندگي آزاد و شرافتمندانه هزينه کنند و ما اين هزينه را تا نجات مسجد الاقصي از دست اين وحشيان خواهيم پرداخت.
زواوي ادامه داد: مردم مقاوم ما باور دارند که سقوط و نابودي رژيم صهيونيستي تنها نياز به زمان دارد. اين جنگ ثابت کرده است که دشمنان ما فهميده اند امنيت آنها در خطر است و هيچ کدام از شهرها، روستاها و ساختمان هايشان در امان نخواهند بود.
به گفته وي مردم فلسطين بابت تضمين آينده خود هزينه زيادي داده است.
*ناکارآمدي مديريت عامل نابودي محيط زيست
دبيرکل سازمان ملل متحد در پيامي به اين همايش تاکيد کرد: ناکارآمد بودن سيستم هاي مديريتي موجب آلودگي زمين، از بين رفتن جنگل، تخريب منابع طبيعي و به طور کلي نابودي محيط زيست شده است.
«مورالي» قائم مقام نماينده مقيم سازمان ملل متحد در ايران نيز پيام بان کي مون را در همايش روز بين المللي مقابله با آثار جنگ در محيط زيست قرائت کرد.
بان کي مون در ادامه پيام خود گفت: محيط زيست به مدت طولاني به دليل درگيري هاي جنگي و نظامي درحاشيه قرار گرفته است، درگيري هاي نظامي روز به روز پيچيده تر مي شوند و نياز به ريشه يابي دارد.
وي افزود: موضوعاتي مانند فقر، آسيب پذيري از تغييرات آب و هوايي، حاشيه نشيني، حمل و نقل و مديريت پايدار منابع طبيعي به همراه توافقات صلح و کارآمد بايد در نظر گرفته شوند.
بان کي مون ادامه داد:بايد در روز بين المللي مقابله با آثار جنگ بر محيط زيست به تعهد خودمان براي حفاظت از محيط زيست و کاهش اثرات جنگ بر روي منابع طبيعي تاکيد کنيم.
وي با اشاره به مهم بودن چالش هاي زيست محيطي گفت: سازمان هاي بين المللي سرفصل توسعه پايدار را در سال 2015 تهيه کنند و بر اجراي آن بايد توجه جدي داشته باشند.
بان کي مون اظهار کرد: ما بايد تمام توان و تلاش خود را از گفت و گو گرفته تا ديپلماسي و رسانه به کار گيريم و از توسعه ناپايدار در منابع طبيعي جلوگيري کنيم و اجازه دهيم از راه حل هايي که جوامع محلي را درگير صلح و حفاظت از محيط زيست مي کند استفاده شوند.
گفتني است ، ششمين همايش مقابله با آثار جنگ بر محيط زيست به مناسبت گراميداشت 6 نوامبر " روز جهاني مقابله با آثار جنگ بر محيط زيست" امسال با همکاري سازمان حفاظت محيط زيست، پژوهشکده علوم محيطي دانشگاه شهيد بهشتي، دانشگاه محيط زيست، موزه صلح و تعدادي از انجمن هاي علمي برگزار شد













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن